matteprov

Hello

Nu sitter jag och har matteprov men jag var sjuk då vi fick den men inte slipper man den för det -.-
aja vad ska jag göra kan bra 2 stycken på B delen!
Så därför sitter jag och håller på med min mobil lite men dom tror nog att jag håller på med miniräcknare hihi :)

Massor av kramar // Josse

Mobilen!

Hello

Jo jag glömde säga att jag verkligen ÄLSKAR DEN HÄR MOBILEN!<3 den är mitt allt just nu! :)

Massor av kramar // Josse

07:53

Hello

Asså, shit vad less jag blir på min hals den blir ju aldrig bättre eller den har ju varit bra nu sen i mondags men nu känner jag att jag börjar få ont igen ;s
Hoppas verkligen inte att helsflussen kommer tillbaka!

Aja, vad ska jag göra.. jag tar ju pencilinen hela tiden tycker jag eller jag har ju missat en gång men vad spelar det för roll!!!
Åååå.... vill ionte ha det igen!

Massor av kramar // Josse


Träning

Hello

Idag var det friensdag på skolan så vi hade bara en lektion och sen fick vi spela nå spel och sen fick vi spela fotboll rätt så länge (y)

När jag kom hem längtade jag till träningen as mycket för att det var så fint väder att spela i men jag somnade och vaknade vid halv 7 tro jag så jag missade träningen. Men aja.
När jag vaknade kom Sandra precis hem och nu ska hon baka nå kakor med dumle och noblesse :)

Och nu är jag väldigt trött fast att jag har sovit ganske länge.
Men nu ska jag fixa lite på rummet sen sova, Godnatt!

















Massor av kramar // Josse

Lite less...

Hello

Idag är jag typ bara less på precis allt...

Det finns en sanning i dina ögon
jag kan se det..

Massor av kramar // Josse


skolan

Hello 

Nu sitter jag här på skolan med Felicia, Adam, Basse och Gurra :)
och det är inte såå kul här ska jag säga.. :P
 
Massor av kramar // Josse

klipp klipp klipp!

Hello

Jo, jag har velat klippa mig länge men jag vet inte hur jag vill klippa mig men jag tror att jag har bestämt mig men jag får se hur det blir :D
Och så kanske jag ska färga den färgen som det är på den andra bilden :)





Massor av kramar // Josse



Inget vettigt.

Hello

Nu ångrar jag att jag valde den där mobilen den är fet och jobbig.. Men den är ju bra och det men jag har inget annat val nå mer..

Jag hatar verkligen Söndagar dom är så jobbigt långa och trista finns verkligen inget att göra på en Söndag.. :P
Det ända jag gör är att sova, äta och sitta vid datorn.

Och en sak till jag lägger inte ut bilder för att ni ska ta dom och lägga ut dom någon annan stans och inte ens säga att det är mina utan ni låter dom andra tro att det är dina.. fast jag vill inte ens att ni tar dom över huvetaget!
Och ni kanske kommer lägga märke till att det står mitt namn på alla bilder och det är för att ingen ska kunna säga tt det är deras!!

Hittade några gammla bilder på mamma´s dator hihi :D









Massor av kramar // Josse

hihi :d

hello

Idag är det en bra dag med en bra mobil hihi men det finns nackdelar med den och det är att det inte är så lätt att alla saker på den men det lär jag väl mig snart hoppas jag och att den är sååå stor :s :)
men det finns massor med bra saker som att det bara kostar 10 max om dagen på internet och msn finns och allt finns jag äällsskkaarr verkligen mobilen :)
jo jag kom på en till nackdel och det är att det bara är 2 megapixlar kamera så den suger men jag får väl ta kameran att fota med :)

massor av kramar // josse

Halsfluss...

Hello

Jag har inte haft tid eller jag har inte orkat starta datorn och skriva för att jag har haft halsfluss sen i tisdags! :'(
Och det fanns ju inte lite nackdelar med det heller! Först så kan jag inte svälja eller knappt äta sen så vaknar jag typ 2-3 mitt i natten och är vaken ända tills jag ska lägga mig nästa gång.. Men det sämsta var nog att jag knappt kunde prata!

Men nu kommer det några bilder sen giffarna fast det är lite bilder innan vi ens åkte också. Men jag skulle lägga ut ''imorgon'' enligt mitt förra inlägg hehe :D
Men nu kommer dom :)












( Den här bilden vet jag inte
varför jag lägger ut :S
Och för att det kommer en bild som inte Felicia gillar
snart så jag måste ju vara lite dum mot mig själv och plus att det
kommer fler konstiga på mig ;o )








( Förlåt Felicia men jag
älskar verkligen bilden! )



























































































Massor av kramar // Josse








ESK!

Hello

Igår dom två sista timmarna var jag och Felicia uppe i idrottshallen och tog lite kort och hade skoj, vi filmade också men den kommer väl ut sen då Sandra får hjälpa mig att fixa en sån där video användare eller vad det är! :)
Men efter skolan var vårt fotbollslag till Sundsvall och kollade på Giffarna's match det vart oavgjort med 3 - 3.
Micke Fanny's pappa fixade en buss så att vi skulle ta oss till stan, i bussen var det nog roligast för där tog vi en massa kort och det.
När vi väl var där så var det en hejarklacks tävling som vi vann, så det var därför jag var hemma idag för att jag har jätte ont i halsen så att jag knappt kan svälja och lite ont i huvudet men vad ska man göra..
Men sen när matchen var slut så lurade Jonny och Micke att vi hade vunnit varsin hamburgare och vi gick ju på det och gick om hämtade hamburgare, dricka och choklad helt gratis :)
Sen då vi kom till Jonny och Micke igen så sa dom att dom bara skjade och att vi hade vunnit biljetter till nästa match :D
Sen påväg hem så var det inte lika roligt att åka buss för då var jag bara trött och ville hem och sova.
Lägger in bilder imorgon istället :D


Massor av kramar // Josse


Fota, fota, fota

Hello

Internet tjorva i går så det vart inget inlägg.
Men igår så for jag ju på killarnas match och tittat och tog över 200 bilder så därför var det tur för dom att dom vann! :-D

Efter killanas match åkte jag hem och var barnvakt för att Örjan skulle tvätta husvagnen. Och då råkade Sara och Jimmy ha sönder ett glas så då fick ju jag städa som jag älskar såå mycket.
Men sen så började jag fota katten och hundarna, fast det var inte så lätt att fota en katt som bara springer iväg men det vart ju några bra bilder iallafall :)
Sen började jag fota Sara, Jimmy och Stella dom var det lättare att fota. :-)

När jag hade fotat klart gick jag ner för att ladda över bilderna till datorn. Sen gick jag för att sätta kameran på laddning, men när jag kom tillbaka funkade inte internet så jag stängde av datorn och gick och la mig :)





































Massor av kramar // Josse

Matchen

Hello

Igår orkade jag inte skriva om matchen och det.

Vi spelade ju matchen mot Sidsjö-böle, Den första halv leken var det lika 0 - 0 men sen fick dom ett mål.
Men då fick vi också in ett mål innan halv leken var slut.
Sen andra halv leken så gjorde vi 3 mål till och vann med 4 - 1 och fatta vad glad vi vart!
Så sidsjö-böle fick inte vinna då heller men om dom inte har vunnit en ända match än till så gjorde det där väl inget att dom förlorade den här matchen :D

Sen när jag kom hem så spelade jag in några roliga videoklipp med sandra eller det var nog mest jag som spelade in för hon satt vid datorn men skit samma :)
Sen skulle jag, Felicia och Fanny till Carlsson så då hoppade jag in i duschen och sen fixade jag mig.

Sen körde Sandra mig till Fränsta i regnet och det var ju såå mysigt! ''/
När vi kom till ICA så satt Felicia där och väntade så vi gick till Carlsson. Sen var vi där till 12 typ.

Men nu ska jag på killarnas match! :)



Massor av kramar // Josse

MATCH MATCH!!

Hello

Glömde att skriva igår efter skolan men jag hade inte tid för jag var barnvakt med syrran. Men jag får ta det lite kort och snabbt här.
Dom spelade eye toy utan för min dörr så jag gick ut och spelade jag med, det är alltid lika roligt att spela det spelet! :)

Sen for jag till gårn och va med allt roligt folk där, fast det kanske ändå vart liiiiiiite för mycket på slutet..
Jag for hem vid 11 och gick och la mig typ direkt.



Och idag är det match och du kan ju bara fatta att jag är inte lite peppad! Asså vi måste bara vinna den här matchen annars DÖR jag verkligen, har vi kämpat så här hårt för att kunna vinna serien så ska vi fan göra det också!

Men en sak är faktiskt lite rolig och det är att Ida Skarpsvärd fyller år idag, Nu då det är sista matchen liksom ;)
Det tyckte jag var ganska så fränt! :D

Mera mål mål mål mera mål och mål det kommer det att bli! :)

Men som jag sa förut: NU GÄLLER DET TJEJER VINNA ELLER FÖRSVINNA!!!

 

Massor av kramar // Josse

So prov!

Hello

Jag hann inte skriva igår för jag hade fullt upp med att träna till so provet och plus att jag lagade mat igår som tog minst 1 och 1 halv timme att göra, Men resultatet vart sådär ;-)
Sen typ direkt efter maten gick jag ner och tränade och tränade ända tills jag somnade.

Men i går kväll så hade jag ställt klockan på halv 7 men glömde visst slå på den så jag försov mig till 10 över 8 typ. Så jag ringe till mamma och sa att jag hade försovit mig men hon sa bara ''Okej, ta 10 bussen då'' .

Så nu sitter jag här trött och nästan klar och kände att jag hann med ett inlägg, men nu ka jag väl ta och träna lite extra på provet nu innan klockan 10 så att jag iallafall får G men jag satsar ju på VG! :-)

Juste!!! Fan vad jag längtar till matchen i morgon, känner redan nu att jag är peppad till 110%! För vi måste bara vinna den där! Så då gäller det VINNA ELLER FÖRSVINNA!!!



Massor av kramar // Josse

Godnatt

Hello


Träningen gick super bra och plus att jag är väldigt taggad tills på lördag, Jag längtar verkligen! Men på vägen hem i Jonny's bil var ju klart roligast, Jag och Felicia satt och sa en massa skämt om Jonny och as garvade åt det medans Karin och Fanny skarttade åt oss, eller det är iallafall vad jag tror. Och Jonny satt ju med sitt pokerface, som vanligt :)
Sen kom jag hem och då hade visst Sandra halsfluss och nå mer så det var ju inte så roligt längre. Och idag kom NEW BODY grejerna som jag har väntat på hur länge som helst, Men jag beställde bara trosor och en sport bh men jag är iallafall nöjd med det :) Så nu sitter jag här med sport bh på mig för att jag ska känna om den sitter riktigt bra. Men det bästa är juu att den gör det! :D
Men nu ska jag sova GODNATT!! :)
.Ps. För dom som inte vet så om man klickar på dom små bilderna så blir dom större (testa på den här) :)



Massor av kramar // Josse


Nice!

Hello

Skoldagen började med att vi skulle samlas vid viadukten och sedan gå till myggvallen för att gå/springa skoljoggen. Jag gick skoljoggen med Sanna, Emma, Lotta, Felicia och Micka. Men efter fikat så gick jag baar med Felicia, Sanna och Emma, och vi gick och sparkade på en sten väldigt länge så att tiden skulle gå snabbare, och det gjorde den. Vi prickade av oss i viadukten. Och gick ner till FA;N och bara lata oss sen bytte vi om och gick och åt lunch men Lotta, Fanny, Anton, Sanna, Felicia och Micka, Men sist kvar var det jag, Felicia och Micka kvar som vanligt. ;) Sen så gick vi ner till FA;N igen och latade oss lite tills fast vi satt och kollade när Erik och Jens höll på att slå Lotta så att hon skrek som ett vildsvin! :D
Sen så började svenskan och efter det till det bästa... IDROTTEN! :D
Då hade vi fritt och alla killar hade innebandy medans alla tjejer gick ner och styrketräna det var inte dålig det :)
Sen for jag hem med bussen och nu sitter jag här och skriver detta inlägg och väntar på att min kära syster ska komma, http://hjortborg.blogg.se/  Hon har den snyggaste headern!:)
Men sen kommer Fanny och dom och plockar upp mig vid 6 nångång för då har vi fotbollsträning! :D



Massor av kramar // Josse

Skoljoggen

Hello

Jag vaknade faktiskt ganska tidigt idag så då hade jag tid att göra ett inlägg. Igår så bytte jag telefon till nån gamal blå Sony Ericsson K300i som jag har haft förut för typ 5 år sen kanske vem vet. Och jag gick och la mig typ vid 10 nångång och somnade rätt snabbt. 
Och sen vaknade jag vid 6.30 nångång, men jag vaknade faktiskt av mig själv för jag hade visst stängt av alarmet. Men nu måste jag fixa mig lite.


 


Massor av kramar // Josse

Yogurt!

Hello

Dagen började ju bra och allt steg upp klockan 06.00 och duschade sen bloggade jag lite.
For till skolan och hade det bara bra tills jag, Felicia och Carro låg/satt i soffan på FA;N då Basse och dom hade varit på konsum och köpt yogurt. Dom kom till FA;N och Basse började kasta sin yoggi (yogurt) flaska på oss några gånger tills vi inte brydde oss länger sen så tror vi att han skruvade upp korken lite, och han kastade en sista gång och allt vart täckt av yogurt men mest jag, Felicia och Carro som vart väldig sur på han då. Vi gick och sa till Rasken och han kom och ställde allt till rätta eller ja nästan (utom våra kläder och vårt hår som det var yogurt på) När vi skulle gå och orka bort yogurten så var det stopp i toaletten som vi gick in på (det var fullt med papper som någon hade lakt där men mer brydde vi oss inte om det och sen så kom killarna dit och såg att det var stopp och gick till Rasken och sa att vi hade gjort så att det vart stopp i toaletten. men det löste sig rätt snabbt för Rasken trodde mer på oss.
Vi gick för att hämta våra grejer och skulle hå upp till idrottshallen och vänta tills mamma hade lunch, men när vi gick förbi matsalen så tog vi och åt innan. Sen kom Jennie (lärare) och sa att våran mentor letade efter oss. Så vi gick ner till sal 9 och sa att vi skulle åka hem och byta om. Till och med hon sa att vi luktade illa.
Vi gick till mammas jobb och hon körde först hem Carro sen mig och Felicia men vi orkade inte gå tillbaka till skolan för vi hade ju ändå bara golf i hussborg så istället kollade vi på en film som hette Det rengnar köttbuller men ingen av oss såg klart den för vi somnade ganska snabbt.
Men när jag vacknade så var den slut och då gick jag upp med katten och tog min väska och gick ner och hängde upp Felicia's kläder som vi hade tvättat. Sen slog jag på datorn för att hon fortfarande inte hade vacknat. Men sen vacknade hon och nu sitter vi här och inte gör nånting eller jo hon har katten i tröjan och håller på att leka lite med den typ som att titta sig i spegeln när den ligger där och har det mysigt. :) http://feliciasbloggitextochbilder.blogg.se/ kolla gärna in den :)


(Texten har inget
med bilden att göra)

Massor av kramar// Josse

Tröttare än tröttast!

Hello

Nu sitter jag här ganska så trött och duschad, men helst trött än skolan om jag säger så. Så istället sitter jag och segar här framför datorn och väntar på att mitt hår ska torka riktigt.
Men efter skolan måste jag ta och måla klart mitt rum för jag har ju ingen träning idag, men istället har jag golf fast det är typ som på skoltid men aja.
Men jag har redan förra veckan bestämt att mitt rum ska bli klar till helgen men får se hur det går för jag har ju ganske upptagen vecka nu när det är sista matchen, den där matchen är jätte viktig för mig eftersom att om vi vinner den så vinner vi hela serien och det hade inte varit så tokigt att göra det och då är det vår tränares sjätte gång han är tränare på nått lag som vinner hela serien. Men jag tror att den här matchen på lördag är viktig för dom andra också eller jag hoppas iallafall det. Vi ska spela mot Sidsjö-böle som liggen näst sist i serien + att dom har inte vunnit nån match men dom har spelar två oavgjorda och vi ligger etta på listan och har vunnit 3 stycken på rad så det är inte så dåligt det! Själv har jag gjort ett mål nu på serien och är ganska glad för ett är ju mer än noll :) Men dom kan ju även vinna så vi ska inte underskatta dom bara för att dom inte vunnit någon match.
Men nu måste jag fortsätta att fixa mig.



Massor av kramar // Josse


RSS 2.0