redan fredag

Kristoffer har åkt och jobba på en fredag. Och det har inte hänt på jag vet inte hur länge. Att bero på fredag så har redan en hel vecka snart gått och snart är det november oxå, på söndag. 

Klockan är 06 och jag kan inte somna om för att jag är så himla sugen på pannkaka så jag håller på att dö. Känns bara så himla jobbigt att kliva upp och tillverka. 

Annars så är det väl inte så mycket, eller vi skulle ju åka till ånge igår egentligen men eftersom att Kristoffer fick jobba idag så får vi se beroende på hur sent han slutar

ännu en vecka

En vecka sen sist. Men det har väl inte hänt så himla mycket. Katterna har vaccinerats osv, jobbat hela helgen och för övrigt har det väl inte varit mer än så, var ledig torsdagen förra veckan bara. 
Annars så började jag 05.30 imorse och sitter nu på min lunch. Tis-tors jobbar jag eftermiddags pass så slutar 21 tydligen, och efter passet på torsdagen så gör vi ett nytt försök att åka till ånge. Vill ju så gärna ha hem våran pojke, kollar igenom massa bilder varje dag på han, vilket inte gör det bättre.  

lite jobb osv

Just nu sitter jag på jobbet och äter "middag", slutar 00 idag och sen upp imorgon klockan 06 för ett till pass. Skönt att jag har schema hela året ut, så att jag liksom kan planera lite mer här i livet. Sen så förhoppningsvis när jag är ledig nästa helg så åker vi upp till ånge och hämtar hem melwin. Eftersom att jag vet hur jag jobbar osv och för den delen så jobbar jag ju inte på willys länge, äntligen!! Dock så håller jag på att söka nytt jobb som jag faktiskt vill jobba med, sen ha statiol som extra bara

myshelg

Har varit ledig hela helgen, varit väldigt skönt. Jag och Kristoffer har fått den tiden vi behöver med varandra eftersom vi annars knappt syns, när jag kommer hem ligger han redan och sover typ. Så idag har vi lagat middag med efterätt som det var ett bra tag sen sist. Det blev inbakad fläskfilé med potatis osv, sedan blåbär och hallonpaj.
Nu ska vi äta lite melon och sånt för att sedan kanske ta lite dipp och chips. Men chefen ringde och frågade bara mitt i all mat om jag kunde jobba imorgon 8-16 pågrund av sjukdomar, vilket jag självklart kunde göra, har ju varit ledig hela dagen igår och lite mer pengar är ju aldrig fel

klockan 00.37

Nu har jag äntligen krigat mig igenom passet, sitter och väntar på att bussen ska komma bara. Imorgon börjar jag tidigare, 13.30. Men det ska väl funka det oxå, slutar ju dock tidigare då med så. 
Så när jag kommer hem ska jag äta och se ett avsnitt av den nya serien jag hittat och sedan sova lite 

ett tag sen

Inte bloggat på ett tag. Men jag har iaf jobbat hela helgen. Nu inväntar jag bara mer jobb 15-00 ikväll. Händer inte så mycket annat utöver det. Ledig på fredag sen, mer jobb i helgen. Så inget utöver det vanliga.

Juste har börjat tittat på en as bra serie som finns på netflix va jag vet iaf, "life Unexpected". Älskar den



tisdagen den 6 oktober

Denna dag blev en spa dag för mina älsklingar. Dock ville de ta en liten tupplur mitt i allt.
Maia har fått bada och klippt lite klor, samt blivit borstad. Nu återstår bara en rengöring av öronen och sedan är det Mikes tur. Gruvar mig dock eftersom han inte är så obrydd som Maia. 

Men annars så återstår bara storstädning av denna lediga dag

en tripp till ånge

Tillbaka hemma nu efter en helg i ånge. Roligt att träffa vännerna och osv. Men igår när vi kom hem kändes det inget annat än skönt att vara hemma igen. 
Trodde jag började 06 imorse, men det var tur jag hörde av mig till chefen igår för att dubbelkolla, jobbade tydligen stängning och börjar inte förrän 15. Annars  så är det väl bara jobb som gäller just nu och sånt

RSS 2.0