helt död i mina ben

första träningen avklarad. nu har vi äntligen börjat träna med laget. men på moove och inte nå fotboll än inte, vilket är tråkigt. men igår iaf så höll jag på att dö, vi körde 9 15 21 med mats. hoff, och om två veckor på onsdag har han i det igen. så nu gäller det att träna som bara den tills dess, eftersom vi har fått ett gymkort på moove nu

tisdag den 28 januari

inatt sover jag och melwin hos nanna i ljunga. blir mysigt, men tvekar starkt på om nanna kommer att kunna sova när melwin snarkar som värst. jag har ju vant mig så är inga som alls problem för mig.
imorn ska jag ta tag i morgon idrotten igen oxå. jobbigt som faaan, men vill inte ha ett F.

nu sitter jag i köket och försöker ladda min mobil medan nanna och hennes mamma kollar på tv.

sen har jag ju en bild sen lördags när jag var med felicia och tobbe hela dagen



måndag den 20 januari

igår mådde jag som förtjänat. orkade inte göra ett shit så var ett berg med disk idag, eller det är fortfarande eftersom jag inte är på topp idag heller. men åt iaf tacos igår, gott som faaan.

inte världens godaste bild, men det var iaf gott.
sen har jag några bilder sen lördagen.








väldigt tidig lördag morgon

klev upp klockan 05 imorse för att krille skulle iväg och ploga, och jag ville följa med. dum som jag är, haha.
men nu fick han köra hem mig så jag kunde springa upp och se vad melwin gjort för hyss.. nu hade han tagit tre tidningar och rivit sönder och en av mina hunterstövlar. men förra gången hade han tagit en nappåse och börja äta lite nappar.

gick iaf ut och busa lite med melwin i snön eftersom att han älskar den, och alltid blir så glad

ånge mobilkranar u tbildningen

jag och nanna är på praktik idag, eller hela våran klass är det. fast på olika ställen då. men bara idag, en dag. haha kanneth.. men iaf så sitter vi i varsin stol och testar på att köra olika kranar i ett "spel". svårt som fan att inte få den att svaja.

lite roligt ändå

matematik den 13 januari

har matte och det suger. som vanligt. och nu så har vi ju bytt till en "snabb" grupp så tempot går mycket snabbare. no shit.

haha, iaf så var jag med nanna och frida i lördags. först var jag och nanna på middag hemma hos farfar, min bonus farfar, sen gick vi hem till frida och åt popcoen med dipp och efter ett tag drog vi till alby, där matte och jocke var.

på finmiddagen så hängde vi lite med channing på toa

11 januari

ligger i soffan och dör framför pll. med en hund som inte vill gosa med mig.

att bero på melwin så har han blivit en riktigt järnkamin. så himla stor, när jag hämtade han hunde jag lätt hålla han under två händer. nu väger han runt 11 kilo

9 januari 2014

inte bloggat på hundra år igen. men glömmer bort som vanligt, eller så är det bara för jobbigt. 
nyår firades i ånge vilket sög. haha inte så otippat. en bild på mig, amanda och nanna.
mer än nyår har inte hänt. förutom att skolan har börjat igen. men hur kul är det liksom. man får ordning på vardagen igen men inget mer än det. livet suger typ. eller ånge suger
 
 

RSS 2.0