Jag vaknar med rädslan i magen när du inte ligger bredvid mig.

Får seriöst damp på min mobil.. Alla kontakter borta, igen.. Fett jobbigt. Så ni kan ju sms mig om ni vill. På jag får ert nummer, mitt är 0738430156 ..

Du och jag?! Nej inte nå mer jag har glömt dig för länge sen.

Jag sitter nu vid mammas dator. Min orkar jag inte starta. Jag har haft träning idag, seeeeeeeeeegt! Blåser som faaaan!!! Så därför orkade ingen anstränga sig på träningen tror jag. Jag ska lägga in lite bilder så fort jag går in på bloggen på min dator.

Jag ska inte vara inne på facebook på en vecka, ahah, skooooj! Jag ska testa om jag klarar det. började igår, ahha eller idag för jag var ju inne igår? eller? skit samma? Men jag har nyss renskrivit franska grejen. Och nu ska jag träna till provet imorgon, franska. Glömde boken i skolan, skiiiit också! Men aja har pappret med glosorna eller vad man ska säga.

Jag önskar verkligen att alla var som du. Du vet exakt hur en äkta vän är. Om du bara visst hur glad jag var för att jag träffade just dig, älskar dig vännen!


Nu är det bara du och jag kvar men ändå hatar du mig.

Jag sitter på gårn och gör absolut inegt. Det suger. Totalt. Inga roliga här. Jag har inte bloggat på 1000000000000 år, jaaaaag veeet! men jag pallar fan inte med en blogg men ska försöka blogga mer nu! men kanske skriver ett blogg inlägg ikväkl och då kan jag lägga in lite bilder. Asså på lite jag gjort sen sist jag skrev, byyyye!¨








Du är en av tusen andra unika stjänor på den vackra natt himlen.

Tusen år sen jag skrev men det är för att när jag väl är vid datorn så är jag bara inne på facebook, haha men jag iaf i kiruna nu kul kul. Rebecca sover.. Jag håller på att kolla på mtv det är 3 from 1 och pink som sjunger just nu:) det är en solig dag idag! Så det lär bli skoter och stan. Jag har färgat håret mörkbrunt vart rätt mörkt men det såg ut som svart först men sen i solen såg man att det var brun. Becca färga på mig. Har inget mer att skriva. Hejdå!

RSS 2.0