hem ljuva hem

kom hem klockan 06 imorse, tvär slocknade på varsinn soffa både jag och mamma. men på vägen hit så körde jag iaf en hel del, fast dock kanske inte mer än 40%, men ändå. inte då många som övningskör mellan 02 och 04 på morgonen.
 
men när vi vakna iaf så kom felicia och vi åkte och badade, hon, jag, mamma, tobbe och hundarna då.
plus att jag fick min nya bikini idag

alldeles för varmt

runt 30 grader både inne och ute. tur att vi åker hem imorn äntligen. mer än hälften död fast jag bara varit här i mindre än en vecka. 
plus att jag ska övningsköra hem, hehe
 

en måndag i juli

dör av alla mygg och knott i karre kan jag lova. så det enda man kan göra utomhus är att övningsköra och åka madrass efter vattenskotern, men det funkar ju det oxå. 
på onsdag eller torsdag åker vi neråt eftersom att vi måste vänta på att jackan kommer om jag vill ha den före hösten
 

en liten jacka till

igår råkade jag klicka hem en höst/vår jacka, i parka modell, i färgen bungee cord, dvs sand liknande färg. lite trist att jag kanske inte får den förrän om två veckor eller längre på grund av att den kanske inte hinner komma till karre nästa vecka eftersom att den skickas först på måndag.
har tyvärr ingen bild på den eftersom att jag beställde den sista och glömde att spara bilden innan. 
 
annars så var jag in till stan med pappa på björkis och köpte en sele och koppel till melwin. har inte vilja köpt eftersom att det är rätt så dyrt (just björkis egna märke som är ett måste tycker jag) och att han fortfarande växte. men nu så har han växt klart, och om han skulle få lite extra så går den ju att göra större så klart.
min lilla älskling som fyller ett år om nio dagar
 
 
 

torsdagen den 3 juli

idag har jag varit med sandra först på stan en sväng där jag fick med mig en svart väska hem, som jag egentligen borde ha köpt för länge sedan men har aldrig liksom blivit av.
sen körde sandra mig till rebecca som jag inte träffat på år och dar, men fast det så är det som att vi aldrig varit ifrån varandra. vi pratade en hel del iaf och sedan åkte vi in mot stan och bestämde oss för att äta lite finare så vi gick till bishops, vilket var underbart.
efter vi hade ätit så åkte vi till jukkas en sväng.
 
och imorgon så åker jag ju till karre med sandra och christer för att hälsa på mamma en sväng
 

bara lite allmänt

har inte bloggat på en miljon år som vanligt, vilket gör att jag bara har runt 15-20 stycken som fortfarande läser min väldigt uppdaterade blogg. aja.
just nu befinner jag mig i kiruna hos pappa där jag ska vara tills på fredag ev lördag då jag åker lite högre upp till karesuando till mamma där jag ska vara en vecka innan jag åker hem till sunk ånge igen, till en tom lägenhet eftersom att kristoffer bara är sthlm och jobbar på vardagarna. 
 
men i övrigt så när jag kommer hem så börjar jag jobba enligt mitt schema på ICA i fränsta. så att man överlever den här sommaren oxå.
sen så har min efterlängtade vita skinnjacka äntligen kommit, har bara inte fått testa den än eftersom att den är hemma hos mamma.
bild på min favorit, som är ganska nyvaken dessutom
 
 
 
 
 

RSS 2.0