tre dagar kvar

denna helg har varit kaos. i fredags kom mamma hit och vi tog med oss alla mina grejer och var uppe hela natten innan vi var klar. jag hade bokat ett tåg tillbaka hit på lördagen. men pga blåsten så blev det inställt. vi skyndade iväg till flyplatsen, men jag missade flyget eftersom att de inte hade ngn personal på helger så man var tvungen att köpa biljetter via inet. tillslut fick jag tag på en biljett hem. först ett tåg tills svall där jag fick vänta tre h tills nästa tåg gick vidare hit. så imorse vid 07 var jag äntligen hemma. 
 
men nu är iaf alla mina saker där de ska vara och på onsdag packar jag in det sista och åker upp till ösund för att stanna där. 
så just nu ligger jag på en madrass i en helt tom lgh. klockan ringer 03.50 imorn, sovgott
 

Vet inte alls

Nu var det ett bra tag sen jag skrev. Känns som att jag har fullt upp, men det har jag inte. Tro jag iaf.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, förra helgen var angie här. Vi drog ut. Jobbade mån till fre. Åkte till ljunga. Var med nanna och liza för att kika på miriam bryant i timrå. Söndagen blev det godis med Edvin, Oskar och wille. Åkte hem igår och idag har jag jobbat och jobbar nu varje dag till 15 tills nästa fredag. Och den helgen flyttar jag mina saker. Sen på onsdagen flyttar även jag


RSS 2.0