And I'm gonna try to hold it all in, try to hold back my tears, so it don't make you stay here, I'm try to be a big girl now, cause I don't wanna be the reason you don't leave.

seg är det rätta ordet på dagen idag. läxor är kul. verkligen älskar dom. har gjort en så nu är det bara två kvar. måste städa mitt rum och en massa annat nu.
har inga bilder.

Det kommer en tid så man måste avslöja sina hemligheter, det kommer en tid då man måste visa sin smärta, det kommer en tid då sorgen syns.

kollade nyss på dh. älskar det. lika bra varje gång. idag har jag gjort massor av läxor. känner mig nöjd. förlåt nanna för att läxorna är viktigare än dig. men det är dom inte hjärtat!

Allt skulle vara som det alltid har varit, allt ska vara som det alltid ska vara.

Sitter i fa:n. Skulle bara testa blogga från mobilen för lite kul. Wille har ju lagt ut världens finaste bild på mig. Så glad jag blir. Jag blir så glad att jag bara vill döda han. Oskar är en Mjukis. Feffe är nyrakad sen igår. Nanna är kär, olyckligt kär. Hon är inte klok. Hejd!

Allt som en gång är sagt är nu glömt för länge sen.

sitter på svensk/engelskan och ahr skit roligt med världens gladaste lärare. hejjjs innan jag dör.


Du sa åt mig och vänta tills du var redo att ta nästa steg, men när du sa det menade du tills du hittat en balans i livet.

forsov mig lite idag. tur för mig att jg åker med mamma. idag är det en tröttdag och då blir det en mjukisdag. kom upp till köket och mamma frågade mig om jag skulle va hemma. så ofta använder jag det i annars. uppsatt hår också. hatar det. här kommer två skit bra bilder.


Alla vill ha någon som dom kan luta sig mot när benen inte orkar hålla upp en längre.

läxor är nått jag har massor av. fem stycken som ska va klar den här veckan. känns rätt stressigt. väldigt stressigt faktiskt. tiden har gått fort idag. känns som att jag nyss vaknade upp och skulle på skolan.

Fighting for something, I know what you're fighting for.

uppe ur sängen. pigg som vanligt. nu väntas bara på att få duscha. sedan lite plattat hår och smink. och då är jag redo för skolan med ett par svarta jeans och en blå t-shirt.

så mysigt att gå upp när det är julsaker framme. lyser så fint.

Allt är som en saga, ingenting känns verkligt just nu, du finns i mitt liv nu och allt är perfekt.

spelar 8ball mot stickan(jonas). det går väl super som vanligt. står 7-5 till mig. bara för att jag är bäst. fast känns som att det inte kommer hålla så länge till.
for ju till fränsta förut. vid 6. det sög totalt. kallt och vidrigt. men sen åkte jag hem vid 8. men nu ska jag spela och vinna lite till hejjjs!

Allt jag någonsin önskat mig är här nu, men det kom försent nu har jag en ny önskning som jag aldrig kommer få.

snart bär det va till fränsta på julskyltning. har hunnit med mycket idag. i mitt rum. bara tapet kvar nu. sköööönt. har på mig en röd tröja som jag inte ens visst att jag hade. den funkar bra en sån här dag.

Det finns ingen vinnare i lekar två, inga vinnare det är bara så.

äntligen säger jag bara. fast jag orkar inte gå ut. nog glad av att vakna upp till att se det ut genom fönstret. nog för att det är typ det ända man ser.

Vem kunde tro att min dröm var att vakna upp i hans armar och inte i dina.


Hon har en inre dröm som inte ens finns, men hon har hoppet att en dag få den uppfylld.

fick med mig hem lite saker från stan, till mitt rum. det var väldigt mycket folk på stan, alla springer fram och tillbaka, jobbigt. men det fick gå ändå. är fett trött nu, så blir nog sova snart.

hittade dom här två små bilderna sen sommaren 2010.

But there's a side to you That I never knew, never knew. All the things you'd say They were never true, never true.

Nu far jag till staaaan. meningsfullt inlägg jag vet.

Jag går ner för dig, jag kan göra allt snälla se på mig för jag vill ha ditt namn men du vänder blicken åt sidan och tittar bort.

förra årets julklapp av feffe, tro jag. haha, ja vad säger man om lilla fiffi. TACK, den är väldigt fin coh den passar därför perfekt till min julpyntning i rummet. men så fort man tar i den rasar det 1 kilo glitter, varje gång.

Hur långt kan man gå, hur lågt kan man sjunka, hur kass kan man må, kändes förjävligt illa men det börjar bli lite bättre nu.

KommentarTid
Felicia om Jag vägrar att känna mig dum så jag väljer att stänga min mun, men ögon säger en del och jag vet vad du tänker, jag känner mig feg.:
hjort en hjort alltid hjort! ♥
IP: 90.233.198.196
25 November, 17:21

jadu, feffe en feffe alltid feffe! ♥
hela dagen har gått åt till att sova känns det som. fast att jag har städat mitt rum, fått in lite jul ända rummet som har det än och plus att jag har fått ut kaninen. är lite tyst nu.

Jag vägrar att känna mig dum så jag väljer att stänga min mun, men ögon säger en del och jag vet vad du tänker, jag känner mig feg.



Det som kändes jobbigt känns nu dubbelt så svårt.

åkte hem tidigare från skolan. så har sovit ett tag. men klockan halv 8 blir det ånge med feffe. längtar, inte. men vad ska ja annars göra idag?

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer, längtar efter något som kan rädda mig.

ligger på golvet och gosar med min lilla älskling edwin. bra söt han.


Jag öppnar mina ögon och hoppas på att jag får se himlen full med stjärnor.


The moment I met you, that moment I forgot about everything I've been through, Tell me how could that be.

jag har inte skrivit på ett tag. men min dator är cp. jag är fortfarande sjuk iaf, men imorgon ska jag iväg till stan, hedbergska och västermalm blir det, man ska åka och kolla en massa. inte för att jag är ett dugg intresserad men ändå.
Awkward - Avsnitt 1 - Awkward - Avsnitt 1
håller på att kolla awkward på mtv, bästa som finns just nu när man är sjuk.

Jag vaknade upp en morgon, tänkte på livet, tänkte på världen, har aldrig tänkt så förut.

Vart bättre med en dusch faktiskt men det känns som att jag inte kan prata riktigt. haha. jag ska nog på skolan imorgon iaf, men jaja. nu ska jag fixa lite. äta kanske vore smart.

Vem fångar oss nu, vem är målvakt eller är våran framtid kolsvart.

usch vad jag inte mår bra. brukar bli bättre efter en lång dusch, så ska nog ta och göra den nu. blir nog hemma imorgon, om det inte släpper, fast det tror jag inte. jag mår skit.

När du frågar hur jag mår är det ju en självklarhet att jag svarar med ett tomt bra, för jag vill inte att du ska se mig förstörd.

blev ingen åre för min del, mår skit just nu iaf.
idag var det bio med feffe, breaking dawn, sjukt bra, älskar alla dom där filmerna.
jag sitter ensam på mitt rum i mörkret och lyssnar på musik. jag funderar på om jag ska sova, nu typ. men får se är inte ett dugg trött, fryser, ont i huvudet och halsen. jag vill dö.
igår kväll var jag ju uppe till 3 först, smsa lite med syrran, skönt att hon vet allt nu. inte för att det var så mycket att veta men, jaja. sen smsa feffe mig vid 4? jag fråga vad hon gjorde uppe och som svar fick jag, "jag vet inte" det hade jag också svarat. somna till vid halv 5 igen och sen fick jag ett till sms av feffe vid 6. sen kunde jag inte somna om så gick upp och bestämde mig för att inte åka till åre, mådde piss då också. men allt vart lite bättre efter en cheese och varm mjölk.

Jag tänker tillbaka på saker som har hänt, det är saker som borde vara glömda, glömda av alla och inte bara för mig.

idag kom arvid hit vid 5 sen kom feffe vid 6 och vi tog halv 8 bussen till ånge, sen 10 bussen till arvid, hem vid 12. och nu kan jag inte sova, är inte trött. min hals dödar mig verkligen. och jag ska upp vid 6 imorgon, visst. åre, yyyeees!

Vi är vaken natten lång, tårarna forsar ner för din kind, smärtan är blind och jag jag fattar om du varken vill höra eller veta av mig.

Jag har fucking ont i halsen, jobbigt är det. jag ska packa och det snart tro jag om jag orkar, är trött. har läxor också, i massor kÄnns det som, ändå har jag bara två, matte och engelska. men just nu sitter jag och kollar igenom denna, me love!

Jag ville aldig inse sannigen, men nu är det försent att tänka om.

Nu sitter jag i sal 9. vi ska göra någon engelska grej, men jag gör den hemma istället för det går inte att spara ocgh då hinner jag inte. imorgon blir det åre, tidigt med laget, längtar!

Jag vakna med huvudvärk och sten i mitt bröst, Jag vet ingen tröst, jag måste sluta be till min törst.


Det känns som att ibland när jag står fast så växer jag, ingenting står över mig, jag vill känna känslan av att vara där ingenting kan stoppa mig.

skolan idag har varit helt ok. dagen har gått snabbt, som tur var då.
när jag kom hem så började jag städa kaninburen, ligger så mycket  sågspån överallt. blir less så han ska ut från mitt rum, nu. sara ville ha han, så varsågod. men först var hon tvungen att städa sitt rum och det lär ju ta några veckor så får ng behålla han här inne.

Det var en gång en feffe som skulle till ånge sen for hon hem snipp snapp slut så var sagan slut.

är hos feffe nu, sen ånge hejdå.7

sakerna jag gjorde mot dig är oförlåtliga, men snälla förlåt mig jag menade inget illa om dig.

Jag och nanna "försov" oss. så vi tog 9 tåget istället, skönt att sova ut. men när vi väl var där så besökte jag två skolor av fyra, men tror att thorens var bäst av dom två, haha. men hann träffa syrran också, har inte sett henne på 1000000 år men annars var dt väl ok.
tog tåget vid halv 5 hem. klev av i fränsta och gick runt lite med oskar, edvin, basse och feffe. var rätt nice. sen tog jag halv 8 bussen och klev av på kiosken och gick till nanna. där vi spelade och kollade på dh (me love), vi har våra tisdagar. men nu är jag iaf hemma och ska hoppa in i duschen om jag inte gör det imorgon kanske? men vet inte om jag orka stiga upp så tidigt.
Smittan tar över världen, vart ska jag ta vägen?


I hate to turn up out of the blue uninvited But I couldn't stay away, I couldn't fight it.

kom hem från skolan vid 4 typ med en blå fin haka tack vare några snälla vänner jag har.
gjorde lite läxa och sen vid 6 så kom arvid hit. och sen for han hem och nu har jag varit uppe och fikat, gott! men nu ska jag hoppa in i duschen för imorn ska jag upp vid 5, blir besök till gymnasium, roligare än skolan. så klockan 06.32 står jag och inväntar tåget med nanna. hejdå!
ren spegel, JAG VET!

that is how I know that the time is near so we become alive in a time of fear.


I wish today it will rain all day, maybe that will kinda make the pain go away.


It's like an explosion every time I hold you, I wasn't joking when I told you You take my breath away.


I didn't mean to end his life, I know it wasn't right, I can't even sleep at night, Can't get it off my mind.

kollar på tv, det är gustavsson. men kanin har damp också springer runt i buren fast jag har öppnat den. inga läxor har jag gjort heller. det är ett måste imorgon! tro jag ska gå upp och ta en huvudverks tablett.
grattis på farsdag pappa, jag älskar dig!

Never mind, I'll find someone like you I wish nothing but the best for you Don't forget me, I beg.

jag har världens tråkigaste liv. sitter hemma på en lördag. tror jag ska ta och lägga mig nu så dagen snabbt försvinner, hejdå.

I can't quit now, this can't be right, I can't take one more sleepless night, without you.

igår kom chasmo och arvid hit, sen blev det lotta, där edvin, wille, fanny, lotta, feffe, erik, poppe och patrik var. sen hem igen coh då vart dom kvar här till 3 eller 4?
nu ligger jag i sängen och har ont i huvudet? ska väl ta en dusch nu snart. missade killarnas match nu.. den började 12. jag vakna vid halv 1 så orkade inte.
jag gjorde en massa läxa igår också, men har 2 kvar så ska väl hoppa in i duschen och sen fixa mig så jag kan börja med dom.

Jag vill att allt ska vara som det alltid har varit men ändå så önskar jag att allr förändras snart.

sitter på skolan nu och vill bara sluta, nu. men vi slutar ju om 10 min så spela roll, nej. vi har engelska med benoit, skoj, hatar engelska. blir en hemma dag dag tror jag, men jag vet inte, får se vad kvällen bjuder på. det är ju  faktiskt fredag!

Jag önskar att alla mina drömmar blev till verklighet, till och med mina mardrömmar för du är med i dom med.

Nu är klockan precis 11:11 och det är den 11/11/11 ville bara göra ett litet inlägg då, ett tidsinställt, just för skoj.

Something I won't go on 'til you toy with my emotion, so it's over It's like an explosion every time I hold you, I wasn't joking when I told you.

Försov mig, så skjut mig i huvudet. Nanna ringde och väckte mig kvart i åtta och jag orkar inte ens kliva upp ur sängen. Aja, ska iaf börja fixa mig nu och sen far jag på skolan, den as roliga skolan, jippi. Så nu har jag en halv timme på mig..
jag har ju inget liv så bara för skoj så ställde jag in ett tidsinlägg klockan 11.11 idag, haha. Är ju den 11/11-11.

Allt gick snabbt, allt gick fel, mera problem du såg dom med, men såg det ut som att jag släppte dig, sprang istället efter dig.

Vart ånge idag också, med feffe den här gången. Hockey och en massa.
Idag på skolan, var allt dampigt, som vanligt. Hatar skolan, blir så less och trött så jag inte orkar göra något när jag kommer hem. Men nu ska jag soooova, känner mig lite smått sjuk.

Hur ska du veta, om ingen lärt dig hur, hur ska du våga chansa du som aldrig haft någon tur, du vill att jag ska älska någon som bara älska sitt.

jag for utan felicia till ånge.
nu är jag iaf hemma och är inte ett dugg trött. vill vara trött, så ska nog ta och försöka sova ändå, snaaart! först ska jag hämta min söta kanin, godnatt!

Om du faller nu krossas du i tusen bitar och jag orkar inte leta efter alla bitar längre, för du är gjord av glas.

kom just hem, med ett glatt leende för ännu ett VG i svenskan, ville bara skryta lite.
väntar på felicia nu. ska kanske till ånge. kanske är lite små trött, fast hon lär ju bli sur eftersom att jag lurat hit henne.

Att gå är svårt, men det är något alla gör varje dag, så jag vet egentligen inte vad problemet är, kanske det är jag?

Skolan sög som vanligt, orkar fan inte med skolan. trött hela dagarna, hatar lång dagar extra mycket. fast ibland kan det vara lite roligt "han sa att om jag rörde den en gång till så skulle han slå mig i ansiktet igen" konstig men rolig den där magnus, fast att han säger inte ens vet om det. :s
kul, njaa, sitte och väntar på NANNA, min lilla ven dooooofy! vi ska göra lite läxa, som vi verkligen kommer att göra och se på desperate housewives, me love!

Jag vet inte vad jag ska säga mer, du gör allt så svårt för mig, mina vägar blir bara längre och jag vet inte vart jag befinner mig, jag är på en okänd plats i mörkret.

jag vaknade vid 6, gick upp och fika med mamma och nu är klockan 7 och jag sitter här nyduschad, är väl dags att börja torka håret nu.

trodde du skulle stanna tiden för min skull, men det var innan du stack med mitt hjärta.

sitter och roar mig med lilla go kaninen min. har ont i huvudet, men vad gör man? jo man går upp och hämtar en huvudvärks tablett men det orkar jag ju inte så klart. måste nog ändå duscha snart.


My hands, they were strong, but my knees were far to weak, to stand in your arms without falling to your feet.

ohhyes! om ni inte ser mig så är jag den enda tjejen på en potta på huvudet, nog för att jag ser ut som en kille menmen, sitter brevid en kille med rutig skjorta.

Det är över nu det är försent att vända på allt som en gång var bra, nu är allt nere på botten igen.

idag vaknade jag runt 11 tro jag inte världens bästa morgon. vid någon tid jag inte vet så kom felicia hit, var skönt att prata ut ordentligt.
förlåt.


vandra längs en väg som inte har något slut, man går i hoppet på att en dag komma fram till något som inte ens finns, men man vet ändå att lyckan finns där.

kom nyss hem.
först så åker jag till fränsta och sen säger feffe att hon å lotta inte ha någon skjuts så då tar jag och går och möter dom vid korsningen till e14. sen är vi hos häggen ett tag och sen hitta vi ingen skjuts till ljunga så då gick vi, tog en timme kanske? var på forum i en timme kanske sen nu är jag hemma. trött som en gris, godnatt!

Nobody knows me I'm cold Walk down this road all alone It's no one's fault but my own It's the path I've chosen to go.

jag vill bara somna om igen är så trött så jag bara vill dö, hoppar in i duschen och hoppas att jag blir mindre trött.

Krossa alla fönster, slå in hans dörr, låt honom veta att inget är som förr säger som det är nu finns ingen väg tillbaks nu.

sitter på mattan med lilla Edwin, han hoppar fram och tillbaka.
ikväll blir det häggen tro jag och sen får man se vad kväll bjuder. men hoppas väl att det blir bättre än igår, haha jaja. alla kvällar behöver inte va roliga jämt.

Utan dig är jag tom, utan dig är jag ensam, utan dig är jag tyst, utan dig är jag ingenting.

åkte till feffe vid 7, sen vidare mot ånge. vi kom till ånge och det sög totalt. skulle ju kolla på oskar och dom när dom spela men nej nej, dom spela vid 10 och vi for hem vid 10. inte för att vi vart så ledsen men fick iaf träffa nanna hon har ju flytta till ånge känns det som. och nu sitter jag iaf hemma och vette fan vart mitt liv är på väg. har ingenting att göra, men ska väl se klart på dear john som jag somnade ifrån igår.




Du sa hej då och jag vet att du menade förevigt men varför kommer du då tillbaka med ett glatt hej?

Jag har äntligen fått till mitt rum riktigt, fattas bara att hänga upp spegeln och lite tapet till fondväggen. Har ocskå hunnit med att duscha. Men ska fixa mig lite nu då sen MAAAT! och ikväll ånge då

You're gonna catch a cold From the ice inside your soul Don't come back for me Don't come back at all

Ja, nu ska jag stänga av datorn och göra ett försök till att sova skulle jag tro. Godnatt.

I know I can't take one more step towards you Cause all that's waiting is regret And don't you know I'm not your ghost anymore? You lost the love I loved the most

Jag har väldigt roligt med min webbkamera idag.
och det här är min lilla söta älskling.

Yellow diamonds in the light, and we're standing side by side, as your shadow crosses mine, what it takes to come alive.

Jag haarrrr tråkigt, blir ingen fränsta för mig, orkar inte, sjukt trött.    

I hate to turn up out of the blue uninvited But I couldn't stay away, I couldn't fight it. I had hoped you'd see my face and that you'd be reminded That for me it isn't over.


Old friend, why are you so shy? Ain't like you to hold back or hide from the light.

Nu har jag duschat och nästan fixat klart mig. Ska kolla på Felicias träning ikväll, det ska jag! Men är nog dags att ringa felicia som jag skule gjort för 4 timmar sen.

I heard that you settled down, that you found a girl and you're married now, i heard that your dreams came true, guess she gave you things I didn't give to you.

Jag somnade vid halv fem igår. Kunde inte sova, så jag fota till och med lite, haha. Som dom två bilderna lite längre ner på mitt halsband.
Idag vill jag hitta på nått mer också. Inte bara sitta hemma men tro möjligtvis att jag är lite barnvakt nu? Mamma ringer ju aldrig så vad vet jag liksom.
En sak jag måste göra nu iaf är att dammsuga mitt rum som är lite spånigt.
Ja men så kan man ju också göra.

Hela världen vet att hans sista chans är bränd och om han inte fatta så börja om igen.

Fyra inlägg till sen slipper jag en massa jobbiga bilder, haha. Men nu tro jag faktiskt att jag ska sova snart.

Jag vill bevisa för dig att jag är starkare än så, du skrämmer mig inte längre.


My heart's a stereo it beats for you, so listen close hear my thoughts in every no-oo-te make me your radio and turn me up when you feel low this melody was meant for you just sing along to my stereo.


I can't give you my whole world cause i do not trust you like i did before when you loved me as i love you.

Jag vill vara sjukt trött men det kan jag inte. Vet inte varför var det när jag kom hem iaf, klockan är fucking tre. Jobbigt.

Jag gick åt andra hållet för att slippa se dig, för att slippa känna tårarna som först rinner ner för min kind och sedan långsamt söker markens närhet.

Då var jag hemma då. Efter en dag i ånge och sen fränsta.

Alone, forever alone, born alone, die alone, live alone, never alone, always alone.

Sitter hos Kattis nu med Felicia. Vart bil hit istället. Så nu får vi se vad kvällen bjuder på. HA EN BRA KVÄLL!



Jag sa att jag gick vidare men jag trodde att du inte skulle vara så dum så du gick på det, idiot.

Jag sprang upp efter att jag kom på att mamma skulle baka, men nej INGA BULLLAR! </3
Istället var det sånna här godingar!

Någon säger något om dig, någon säger det vidare till någon som egentligen inte ens bryr sig, men säger det ändå vidare till någon.


Du känner mig inte, du känner mig inte ett enda dugg, du bara inbillar dig, jag hatar dig.

Dagen har vair helt Ok! Så nu ska jag väl sova snart. Tro jag.

I’ll never be your mother’s favorite, your daddy can’t even look me in the eyes, if I was in their shoes, I’d be doing the same thing.

Blir att ta 3 tåget till ånge sen mat på mittis och sen bara chill, hem vid 7 och film hos Erica. Det är våra planer för ikväll.

Det är bara att inse att, vissa drömmar måste dö.

Asså fyyyfan vad skäms inte ett dugg..

Jag fäller en till tår för alla ord du har sagt till mig och som verkligen gick ända in i hjärtat.

Ja, märks kanske att jag har lite att göra. Men idag blir det inge bio utan det blir Ånge, med Lotta och Feffe, vi ska äta och bara vara där tills sju sen far vi och hyr film och myser hon Erica.

Alla gamla minnen kommer fram av att bara se några få bilder som kanske inte ens betyder något.


Alla gamla minnen kommer fram av att bara se några få bilder som kanske inte ens betyder något.



Alla gamla minnen kommer fram av att bara se några få bilder som kanske inte ens betyder något.



Alla gamla minnen kommer fram av att bara se några få bilder som kanske inte ens betyder något.


Alla gamla minnen kommer fram av att bara se några få bilder som kanske inte ens betyder något.


Alla gamla minnen kommer fram av att bara se några få bilder som kanske inte ens betyder något.


Alla gamla minnen kommer fram av att bara se några få bilder som kanske inte ens betyder något.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja, jag har inget att göra men skriver väl ett inlägg dååå. Jag tror att jag ska sova om sådär 2 timmar, nejdå.

Jag vill att du berättar för mig vad jag gör för fel, jag vill inte att det ska sluta såhär.

Bara för att jag älskar min ven doooofy!

RSS 2.0