en liten flygtur

Det har hänt mycket nu på kort tid. Men flytten och allt är klart, det känns skönt. Sen dagen efter tog jag mig en flygtur till Kiruna. Så kom fram igår runt 13 tiden, sedan var det bara middag och utgång. 
Nu sitter jag på soffan hos Sandra och Johan och väntar på att dom ska kliva upp nån gång. 

Utöver det så stannar jag här tills på fredag då jag tar flyget tillbaka till sthlm. Känns som att jag åker runt mycket nu haha

en vecka sen sist

Är jätte dålig på att blogga, inte för att jag gör någonting speciellt. Tänker bara inte på det. Men jag jobbar väl för det mesta och planerar lite över de nästa sex månaderna typ. Lever lite dag för dag och tror att jag valt att göra rätt. Jag stannar i sthlm, det är ju två av mina kollegor som oxå flyttat hit utan någonting alls. De säger att de är värt det, iaf att testa. För man kan alltid åka hem, har ju ändå fastanställning och det är inget man bara ska kasta bort om man trivs på jobbet. Just nu är mina kollegor de bästa, ställer verkligen upp och vill att jag ska lyckas.

Men förövrigt så åker jag till Kiruna på lördag, stannar en vecka ungefär. Var ett år sen jag sist var där, så ska bli kul. 
Känns som att efter tre av dessa år som vi gick delade vägar, eller skilda program så har vi äntligen hittat tillbaka till varandra. Hon som förstår utan att behöva använda ord, min bästa vän Felicia 

mitt i allt

Mitt i allt komplicerat så känns det på något sätt bra. Nästan för bra. Jag vet inte riktigt varför, men jag tror mig veta vad jag vill göra just nu. Jag måste bara sluta tänka så mycket på framtiden och leva i nuet. Sluta att tro att jag sårar folk genom mina val, för det är något jag bara målat upp. För en gång skull på två veckor, ser jag faktiskt någonting bra i allt. Fast det känns som att det gått sju veckor.
Detta är han jag vill bo och leva med just nu 🐄


aldrig trott att det var så här svårt

på nått sätt har jag alltid trott att jag har vetat vad jag vill göra med mitt liv. men för första gången så känner jag mig bara tom. jag har ingen aning, ingen aning om någonting alls. om jag gör rätt val att lämna stockholm eller om det är fel. det blir svårare att veta när det finns så mycket möjligheter, för mycket möjligheter. jag som alltid trott att det har varit någonting bra, men det gör saker bara mer komplicerade och svårare att avgöra. 
nian, det var bara att göra. för det man visste om att man hade minst tre år kvar av att gå i skola. alla dagar under mitt liv som jag längtat till att få börja starta mitt liv precis som jag vill efter gymnasiet. tanken om att det skulle vara så här svårt tänkte jag inte på då. beundrar människor som vet, vet vad de vill bli och vart de vill bo. 
 
så rädd att göra ett misstag som jag får ångra resten av mitt liv
 
 

"Jag vill rymma till nått annat land, har varit låst så många år"

Nuförtiden så bor jag ensam i stora Stockholm. Inte blivit av med nått bloggade, men antar att lusten bara inte funnits där. Håller på att lösa ett och annat med livet, finns så mycket man kan göra och jag har ingen aning om vad jag vill göra riktigt. Det enda jag vet är att Stockholm är platsen där jag vill bo och skapa min framtid. Alla möjligheter och nu finns det inte längre någonting som säger stopp, jag kan göra precis som jag vill nu. Men vill på nått sätt känna att jag är på väg någonstans, hitta något att sträva efter. På riktigt för en gång skull ✌

Det som hände var nog bäst för båda två, så vi kan ta tag i våra egna liv. Vilket båda behöver. 

Ville bara bespara er frågan om varför ✊

RSS 2.0