Det står jag för.

klockan halv 11 kom jag in till mitt rum. men måste nog gå upp snart innan jag somnar med smink å allt. lite små rolig kväll ändå. imorn är det träning så då blir det direkt efter skolan att fara till ånge. godnatttttttttttttttttttttt.

Det är för svårt, men jag försöker ändå.

kom hem förut. där vid halv 3. fikade lite bulla å kaka. gott. men nu återstår lite läxa bara. sen somnar jag väl ikväll vid 10 hoppas jag. för imorgon blir det att stiga upp vid 5.32 igen. följer med mamma till jobbet. för där får jag alltid läxor gjorda. men funderar på att fara fram till fränsta senare också. men får se om jag orkar.

Ibland önskar jag bara att jag slapp det här.

larmet ringde för en timme sen men har inte orkat kliva upp förrän nu. slutar 2 idag. skönt. drömde världens sjukaste dröm. men nu ska jag nog fixa håret. och ta mig tid för att sminka mig som jag inte gjort på ett tag nu.

Ska jag se om det funkar, eller bara ge upp.

vart en ganska lång kväll i ånge ändå. varit hos rappe å kolla film med han, tobbe å feffe. höll på att somna där på slutet. men vid 23.20 kom jag hem på min egen gård. och nu ligger jag ner bäddad och beredd på att bara sova. godnatttt.

Jag vet inte vad jag ställt till med.

åt massa bullar på mammas jobb förut. det var gott åt magen. mmm. lite oboy vart det också. men nu måste jag jobba.

Svensk/engelska.

sitter med jojkmojk å feffe.


Jag vänder mig tillbaka, men varför?

sitter på mammas jobb och känner mig duktig. har fått mycket gjort tycker jag.



Du undrar alltid vad jag tänker på.

idag är det ännu en till skoldag till 4. klockan är 6 och jag ska väl dra mig upp ur sängen för att hinna med mamma som åker om en halv timme. men en sak jag älskar är att vakna upp i ett städat rum. till helgen åker jag till kiruna också. blir nog bra. har längtat lite efter det faktiskt. skoter å korvgrillning ute i det fina vädret. får väl bara hoppas att det är sådär lagom kyla.

Det kanske ändå finns någonting.

jag som vänt och lagt kudden vart man egentligen ska ha fötterna. för ett bra tag sen. månen har då inte synts till ut genom fönstret som den brukade förut vid 22 tiden. den lyser inte längre upp mitt rum så där fint och svagt som den brukade förut. det är jämt mörkt nu.

Hade jag inte ljugit för mig själv så hade jag dragit mig tillbaka för länge sen.

städa mitt fina rum förut. så nu ser man golvet. och det luktar inte kamel som matti alltid säger. det lukat ny skurat. för jag har faktiskt varit på pass duktig idag. storstädat hela mitt rum från tak till golv. men nu ska jag ta mig i kragen och lägga mig under täcket för att drömma lite. imorgon har jag nått att se fram i mot också. TRÄNING. så jag längtar. åker med 4 bussen direkt efter skolan. klockan 5.36 ringer larmet och då ska jag göra mig redo för att följa med mamma lite tidigare till jobbet. har lite oklara läxor. GOSNANTTANASgodnatt.

Jag är någonting som inte finns.


Du vet inte hur mycket jag har förlorat.

skulle springa ner lite smidigt å snabbt i trappen. men slutade med att jag låg där halft död. min rumpa är i tusen delar. och mina armar är av. börjar bli lite smått less på att jag aldrig kan ta och städa mitt rum någon gång. börjar bli lite väl dammigt härinne. gjorde engelska provet idag. känns inte som ett g när jag lämnade in det. men vad skulle jag göra om jag inte kunde nå mer. imorgon är det äntligen en efterlängtat träning!

Du kanske inte tycker som du säger längre.

sitter på religion. försov mig imorse. så fick springa in i duschen eftersom att jag inte orkade det igår kväll. så nu sitter jag sminklös på skolan med en liten toffs å buff. klockan 10 i 8 kom jag ut ur duschen och sen drog jag bara på mig något slumpval av kläder som låg så fint på stolen.



Jag grävde ner mig i smutsen.

när vi kom till ånge så träffade vi ludde å jocke och åt på knuten. sen gick vi vidare till nanna å ida och därefter hockey. efter hockeyn så stack ida, nanna, ludde å jocke hem så då fick vi lite sällskap av pompe till station. men vi slapp åka tåg hem eftersom att tobbe å rappe var lite hyggliga å skulle visst till fränsta. men nu ska jag ta en snabb dusch å sen sova, GODDNDW!


Hade jag inte ljugit för oss, hade det varit slutet för oss.

sitter hos feffes mommo å moffa. klockan 3 tar vi tåget till ånge. sen blir det å kolla på hockey vid halv 7. killarna förlorade med 7-5 tro jag. doppa lite choklad i mjölk. mmmmm.

Allt var så enkelt då.

nu snart ska jag fara fram på fränsta för att killarna har match. feffe skulle också dit. sen ikväll blir det väl ånge, hockey. får se. skönt att solen är här idag igen.

Du är rädd för att se sanningen.


För jag kan inte fånga dig utan att jag ångrar mig.

vaknade ovanligt tidigt idag och somnade vanligt tidigt igår. idag har vi träning. inne i fränsta sporthall. inte så lockande men man måste väl. sara håller på att smsa från mammas mobil. just för att förklara att det är hon som har spotify. eller hon vill ha den. så ska väl gå upp och kolla vilka som är vaken egentligen.

BLÅ ROSA BLÅ ROSA BLÅ ROSA BLÅ ROSA BLÅ ROSA.


Minns mig som en soldat eller människa.

feffes farmor var snäll å körde oss till ånge. kollade på film och åt varma goa mackor hos henke. sen gick vi en sväng på corner. pompe var snäll å gjorde oss sällskap till station. och nu sitter jag hemma och har precis tagit bort sminket å borstat tänderna. så ska nog sova nu, ha det god lördag natt!


Titta när ja dansar.

felicia och jag ska dra oss mot ånge till henke lite senare efter maten. men nu stampa mamma i golvet och säger att det är mat så nu äre gomaat! hejejejehhdå.

När vi var unga.


Se oss på vägen mot dig.


KommentarTid
Anonym om Jag vill veta hur du har det.:
snusar du? det ser lite ut som det ;)
IP: 81.233.76.7
25 Februari, 17:12
ja, tyvärr försöker sluta. inte så lätt.

Jag vill veta hur du har det.

jag och feffe tog med oss kameran ut en sväng i det fina väder. drog på oss skinnjackorna också för att känna att våren är bakom hörnet.





Jag älskar dig så jädrans mycket josefin.



Hejhejhejhejhej och heeeej! , felicia här, josse står i duschen så jag passar väl på att göra ett litet gäst inlägg. 

kom hit typ alldeles nyss och jag vet inte vad vi ska göra riktigt men någonting är det ju bli hoppas jag. 
Också vill jag bara säga att josefin du är det bästa som har hänt mig jag mår så bra när du är i min närhet. 
Du är som en syster för mig, jaa min andra halva heltenkelt  utan dig är jag halv. puss loveyou!




När inga sorger finns kvar, vad blir vi då lyckligare av.

Nu sitter jag i sängen och fick nyss ett sms av felicia - jag kommer till dig nu! trodde inte hon var seriös så jag svara bara HAHAHAH men det var hon visst blev alldeles paff när hon trillade in igenom dörren. men nu ska jag hoppa in i duschen. hejdå.

Vart ska vi nu? eftersom att det inte finns någon anledning till att stanna längre.


Inget stopp på gamla tankar.


Jag kan lova hela världen att jag ska stå vid mitt ord.

vaknade av att solen sken i mina ögon. skön känsla. älskar solen. idag ska lörra till östersund. feffe ska jag inte vara med. för jag ska vara hemma idag och bara vara. vad finns det för mening med att längta till en helg på vardagarna. jag menar om det ändå inte händer någonting. man får bara sova ut. är det något att se fram emot? haha. nej inte för mig. men nu ska jag ta och vika in kläderna som jag bara slängde sådär super fint på stolen igår. vet inte ens varför jag till och med tog med mig jackan ner hit igår. onödigt.

Tiden går så fort, men det behöver ingen tänka på, för oss är redan tiden ute.

vart mat och mys med feffe, lörra å elin. alla tog friterad kyckling. mmmm. gick runt å vandra lite på ånge och satt på stationen ett tag tills tåget vid halv 9 kom. hoppade av i fränsta å kollade på big brother sen vart det 11 tåget hem till ljunga. och nu ligger jag nerbäddad i sängen. besviken. men ska nog slå på lite musik och sova nu. GODNAAT.


Mina förhoppningar blev större för att sedan förstöras.

jag är hungrig men kan inte äta. eller jag kan men då kommer jag inte vara hungrig sen när vi ska äta. datorn laggar också ihop. men tur att jag lärde mig lite knep på skolan i torsdags på religionen. men nu ska jag städa rummet innan dammråttorna äter upp mina kläder.

Känns som ingenting finns kvar av allt som en gång fanns.


Det är mörkt och kallt här hos mig, men du har sånt som gör det ljust igen.

känner mig duktig nu när jag burit in 24 stycken 16 kilos påsar. men fick ett litet annat problem när jag skulle skriva ett sms. jag råkade trycka in på nå grejs så jag fick nått cp tangentbord på engelska. så fick lämna över mobilen till örjan. hoppas han få till det som de var innan jag var där och förstörde. men medans tar jag och slänger  på mig lite smink.

Jag kan inte se dig, jag ser bara skuggan av dig.

såhär ska nog jag gå runt idag. med en liten sidobena och kängor + ett vitt linne då. det blir bara jag elin och feffe som åker till ånge och äter. tar halv 6 tåget dit och halv 9 tåget hem. kanske blir en bra mysig fredag ändå. men nu ska jag hänga upp tvätten och bära in någon påse pellets så mamma blir glad. jag har ju faktiskt lova att göra det hela veckan nu.

Jag kan förstå att det är svårt att säga nej, för det är lika svårt för mig.

blir ånge på thai istället. funkar ju det också. så nu ska jag ta mig en snabb liten dusch. fyllt spotify listan med lite nya låtar också. less på alla gamla uttjatade. sen får jag väl se vad som händer ikväll. skulle inte förvåna mig om det slutar på gårn eller hemma. heeheejhjdjededå.

Jag måste ta det lättare att glömma annars är jag fast här förevigt.

sitter på sängen och tittar ut över ett golv fullt av kläder och damm. kanske är dags att börja städa lite. men det orkar jag inte nu.

Ge inte upp förrän du har försökt.

blev hemma idag. vid middagstid någon gång blir det stan med feffe, lotta å elin. vi ska äta på kina å bara ha det mys. blir nog bra det å för en fredag. sen så måste jag börja bestämma mig om jag ska fara upp till kiruna eller inte till sportlovet. få se vad jag gör. men tror att det kommer sluta i kiruna. kanske.

Du säger vad du vill, men du visar det inte.

kom hem med halv 9 tåget från ånge för en timme sedan. jag har engelska prov imorgon men har inte haft tid att träna på det eftersom att jag var tvungen att fara på träning i ånge efter skolan idag. men imorgon ringer larmet 5.36 och då gör jag mig redo för att följa med mamma till jobbet vid 7. för där tar jag mig tid för att läsa på lite. skippa nog big brother ikväll och slänger ner huvudet på kudden och bara vaknar upp i mina drömmar där jag hade kunna leva föralltid.

Jag dansar under stjärnorna med dig.

har religion. men vi vet ju hur det går med det.

Framåt förevigt, jag och du ska dit.


Jag släcker lampan i mörkret och vänder mig mot dig.

kom hem för ett tag sedan med bussen. har fysik prov imorgon så idag blir det träna, träna å träna hur mycket som helst på det. vill få ett vg! men får ju se hur det går med den drömmen. på fredag har jag engelska prov också. sen så hade jag visst matte prov idag som gick SÄMST. jag vet inte vad som hänt med mig. matte har aldrig varit sådär svårt. hade typ hjärnstopp. usch. gjorde kanske 5 av 12 tal. måste skärpa mig. jag som valt ekonomi till gymnasium. tjena josefin, lycka till! måste skriva klart min krönika också. skit.

Att detta liv får ha en bro.

kom hem klockan 1 inatt. fick sova först vid 2-3? vart i ånge lite längre än tänkt. vart lite film hos rappe med han, tobbe och felicia. så nu står vi lite sådär halvsovande i skolan.

när jag kom hem där vid 2-3 så var mitt rum katastrof och sandra å matti hade gömt min dator och tog min mobil. så fick säga åt mamma att väcka mig på morgonen.


Jag väntade bara på rätt ögonblick.

kom hem runt halv 11, typ. vi slapp åka tåg hem för att rappe å tobbe skulle visst till fränsta. snällt av dom. men nu ska jag nog sova. för imorgon blir det stan. med skolan och jag å feffe ska visst på drakborgen. blir nog kul. GONNATATAAT.

Jag fick en smak av smultron i din skog.



Som om hon skulle försvinna då.

kan ju säga såhär. FICK INGENTING GJORT. aja, blir hemma jobb. skit. klockan halv 6 tar jag och feffe tåget till ånge för att vara med nanna. inte ofta de inte. men för en gångs skull var det hon som frågade oss.

Jag vill gå hem till anna-lotta.


nanna å feffe övergav mig med en massa religion. TACK

Inget att gråta över, det är bara så det är.

ja. kan ju säga att det där fick mig att inse att jag och felicia inte hade nått liv. råkade klicka på nå grej så hade jag visst tidslinjen. suttit en timme å kollat genom gamla saker. skäms. var nog lite forever alone också.

Känner du lyckan genom sorgen.

ligger på sängen. fryser ihjäl. ska nog släcka ner lampan och datorn. trött. godnatt.

Jag måste lära mig att ta chanserna.

träningen gick sådär. märkte att jag kanske måste ha den där astma grejen ändå. kunde knappt andas vissa gånger. speciellt på slutet. fick stopp i halsen. usch. men nu ska jag duscha och sen städa rummet. på tisdag kommer mardröm 1 och 2 hit. så är väl lika att städa rummet nu.


Jag sprang över ängar och stora stenar.

tack kattis för att du sa att det var träning idag. annars hade jag suttit hemma. har fixat lite i arkivet. så nu finns det en kategori tankar som rinner över. men nu ska jag nog byta om så jag hinner till träningen. har inte ens klivit upp ur sängen än.

Now you told me on a sunday that it not gonna work.

söndag. söndag som det inte finns någonting att göra på. tråkiga äckliga söndag. ingen träning heller. sitta hemma i nattkläder hela dagen. kommer nog sluta så. mitt älskade armband jag fick av min pappa i höstast är trasigt. känns så tomt på armen nu. men mamma ska få prova laga det.

Ingen är som vi, verkligen ingen.

pratade med felicia i en timme igår. för det mesta engelska. men vissa ord vart ju svenska. brist på saker att göra, typ. men det var roligare än att gå runt i torpshammar.


Det finns så lite du vet om mig.

såhär såg det ungefär ut igår i torpshammar. mörkt och kallt. väldigt kallt. väldigt mörkt.

Please don't, don't let me go, and we said we would die together.

igår följde jag med mamma å dom ut å grilla. mysigt. fast solen inte ville delta. åkte lite skoter. åt lite korv å kakor. drack varm oboy. hoppade lite i snön med hundarna.


Some die young, but you better hold on, so many things i need to say to you.

hade världens sjukaste dröm. mamma kom å väckte mig för att fråga om jag skulle med ut. men orkade inte. jag som hoppades på träning idag men då var det visst ingen för att vi har värmeplan på tisdag. usch vad jag längtar. fast kallt. väldigt kallt. om fötterna.

Jag passar bara till vissa tider, sen är jag ingen alls.

kom hem för ett tag sedan å kan ju säga direkt att jag aldrig varit med om en sämre lördag. fy. men skönt att vara hemma nu iaf. så ska väl sova och vakna upp på vackra söndag imorgon. GOOODNAATATATAtt. visste att jag skulle ha stannat hemma.

I don't know what i'm gonna do.

prata med feffe. hon försöker lura mig till fränsta. för att sitta på gårn. ALDRIG. stannar hellre hemma då. kanske bli andra lördagen i rad hemma. men ska nog fixa håret nu och fara fram ändå.


Jag kan inte skilja på om jag vill va med dig.

"Glöm inte mobilladdaren när du ska iväg."

kanske har den lite rätt ändå den där spåkulan. ny header också. (f5) eller bytte bara vissa bilder. ska nog gå upp och låna mammas dator så jag kan skriva klart min krönika. den skulle nog behöva vara klar nu.

Jag vill hålla om dig en sista gång.



Vad skulle du göra om jag stannade upp ett tag.

mamma säger att jag ska vara hemma idag. aldrig. det är lördag. men vad finns det att göra? INGENTING. skulle inte förvåna mig om jag sitter hemma ikväll.

Jag inser att det som hänt bara är i mina drömmar nu.

direkt efter skolan blev det stan med nanna. vi åkte därifrån vid typ 7-8. stannade kvar i fränsta tills 11. följde med lotta ett tag tills mamma kom och hämtade mig. nu är jag hemma nerbäddad i min egen varma säng. imorgon vet jag inte vad som händer riktigt. får helt enkelt se.

En sak ni inte vet.


Klättra upp för en oändlig vägg som inte leder någonstans.


vi jobbar på som dom arbetsmyrorna vi är!

Dom där sakerna du säger att du glömt, minns jag.

hade inte satt i laddaren riktigt i mobilen så larmet ringde aldrig. nanna ringde på hemtelefonen så jag fick springa upp helt yrvaken. får lov att ta 10 bussen sen. hatar att somna med smink. värsta som finns att vakna upp med en massa kladd överallt.

Och jag är en jävla idiot, precis som dig.

JAG KAN INTE SOVA. men ska nog försöka vara lite trevlig mot kudden nu. hur svårt det än kan vara ibland. hatar detta.


"mmmmmm, så ljuvligt!"

nanna hade bakat lite när jag kom in genom dörren. fast vi satt vid datorn lite för länge så dom vart lite svart. men dom smakade "ljuvligt" ändå. mer än ljuvligt faktiskt.


Vissa saker förändras inte.

tog en liten promenad hem ifrån nanna förut. hade tänkt mig lite musik på vägen hem men mobilen var död. som vanligt. men inget att gråta över. ska springa upp och borsta mina tänder sen ska jag nog lägga huvudet på kudden och sova. imorgon är det skola. imorgon är det fredag. älskade fredag. godnatt.

Du får mina timmar att gå så mycket snabbare.


Fish, i'm a fish, you a fish, we can be fish together.

sitter i nannas obäddade säng. åååå så mysigt vi har det. fick i oss lite gobakat förut. nanna är bra i köket hon!

Tänk så mycket bra saker skolan har gett oss, som vänner ungefär.


What if you, could wish me away.

ska nog börja gå mot nanna nu. tar å laddar upp mobilen först som varit död nästan hela dagen. fy. hög musik ute i den kyliga torsdags kvällen. blir nog bra det också. imorgon tror jag det var några planer på att dra till stan efter skolan. med min lilla dofy. länge sen vi hittade på nått bara vi. ska nog bli kul. you know!

Fångad av en stormvind, natt och dag här finns bara du och jag.

orkade inte gå ner så tog mammas dator. lat å de. ska till nanna sen efter maten. han skulle visst baka lite. hon skulle även berätta mig en liten historia.


Jag ser ingen annan än mig själv i spegeln längre, jag står själv nu.

liten video på hur det ungefär såg ut idag på det fina solfulla getberget sådär vid 10. väldigt, väldigt vackert måste jag få säga. skönt var det också. skulle egentligen lägga upp den innan jag jag åkte till felicia. men internet var inte bra då.


Ingenting jag säger spelar längre någon roll.

vart gårn sen. arvid följde också med oss dit. tog bussen hem vid halv 8. nu sitter jag på samma plats som jag gör varje kväll nu för tiden. på sägen längst in i hörnet. det är som mysigast där. ska nog ta en snabb dusch å sen mysa ner mig under täcket.

Saker och ting är inte som det brukade vara längre.

sitter hos feffelitooooo. åkte hit en sväng nu innan bara för att jag inte ville sitta på gårn själv i mörkret. var typ dött där. eller jag antar att det är det. mamma fick iaf köra hit mig istället. hon har färgat håret rött. SNYGGTUTIBARAHELVETE. HEJDDDÅDÅDDÅ.

"Som en groda utan ben, hopplös."

näsa röd som rudolf. jag skulle ta på mig mina tjockisar lite snabbt och fint sådär vid den där extremt hala fläcken. lyckades ju inte sådär super med det. gjorde ett litet ninja steg och sen slog jag in ansiktet i dörrkanten och låg på golvet helt förstörd. jag hatar den där äckliga, vidriga å fruktansvärda blodsmaken.

Du fick mig att falla tillbaka så många gånger.

skrapade ihop en ny header. ifall ni inte se den f5 (you know). vart så less på den förra. att se samma bilder varje gång. så jobbigt. ska nog gå upp å äta gomat nu, hejdådådådå!

Håller jag om dig igen kommer jag aldrig släppa dig.

sitter på sängen med en godbakelse i handen å bara mår gott. håller på att riva tapet däruppe i hallen också. för nu ska det förnyas! adde bara skjuter upp hela tiden. man får aldrig komma å hälska på där i det där gröna huset, i vackra ljungaverk! där solen alltid skiner, där månen alltid nuddar åkervägens fönster vid 22-23, där det alltid hörs skratt och glädje, det är här man mår som bäst helt enkelt.

Det känns som att du går emot din vilja för att inte såra mig.

solen skiner och fåglar sjunger så fint där ute. kan det bli bättre. så härligt väder. men mitt hår och kläder luktar rök. asså eldrök. äckligt. så bara att ta sig en snabb liten dusch innan kvällen. kanske skulle bli film hos feffe. men får se om jag orkar. SÅ ÄCKLIGT FINT VÄDER ATT JAG BARA VILL SKRIKA UT DET. (denna lilla bild bara för att jag fick en liten grop i kinden.)

Jag går några steg till sakta för att inte falla igen.

min mobil var borta 5 hela timmar idag. förhoppningar när man sen hittar den att man ska ha nått litet sms. men nej, eller jo men inget speciellt. bajs. lettr from julliet är en topp film i min lista. så vacker å bra. den fick mig att vela se dear john som ja inte sett på ett tag nu.

Jag tog några sista andetag för att få åt mig styrkan igen.

tränade och dog. men nu ska jag ta en lång å skön dusch. sen ska jag sova för imorgon ringer klockan 6.31 å då är jag uppe och gör mig iordning för getberget. hejdåådådåd. kunde jag bli mer idiot förklarad? juste, träffade ju lilla dofy som jag inte gjort på hela helgen. 

Kanske du är lite intresserad?

katten är fortfarande säljbar om det finns någon intressant. han är hårig, löser mycket hår. skelar och har dålig andedräkt. han är väldigt gosig av sig, men luktar bajs, oftast. bortskänkes pågrund av fulhet och bara för att sandra vill ha han. SANDRA KANSKE DAGS ATT HÄMTA HEM HAN. jag tycker det vore en bra tid nu. det kliar i mitt ansikte. väldigt MYCKET.



Istället för att deppa för något som aldrig kommer tillbaka ska jag börja leva.


Ett helt annat liv.

tar 6 bussen till ånge med felicia. träning om 3 och 1 halv timme. får nå fel på mig själv. jag sitter och har inte ens någonting å skriva. nolife. typ.

Jag är där för dig.

i'm just sitter here och väntar på att träningen ska börja om några timmar. jag har alltså inget liv. men ska nog kolla på lettre from julliet. den verkar bra. har bara sett en bit av den. minns den lilla biten som igår. jag var glad då.

Sanningens ord som svider.

hade läst fel i datumen. värmeplan nästa vecka. usch så jag längtar. men idag är det i minervahallen. ska dit ändå. var ju inte med i söndags så nu jävlar säger jag bara. men 7 är så sent. är ju skola imorn. eller ska åka på getberget. läste på feffes blogg att hon skulle ta brädan å ddå säger jag EMOT DIREKT! nej du ska ta skidor imorn!! gjorde mig en god frukost med goda jordgubbar.

Det finns inget mer.


Jag känner en glömd värme som jag saknat.

vart är solen?! den borde vara här på självaste alla hjärtansdag. som bara händer sådär en gång om året. jag ska iaf spendera dagen hemma framför tv, typ. är barnvakt. så roligt. nej det är det verkligen inte. fast vid 7 har jag fotbollsträning ute. värmeplan i ånge. så jag har läntat.

Om du vore min skulle jag gråta.


Jag skulle aldrig någonsin göra så mot dig.

har såhär absolut roligt i sängen. klockan är bara halv 10 å jag är ledig hemma. inte skönt som vissa säger när dom är hemma. det är tråkigt. mer än tråkigt.

Jag antar att det är såhär det känns.

kom nyss hem efter en dag i ånge och hos feffe. mmmm. hemma tidigt ikväll. imorgon kommer tisdagen bli som en sändag. fast på onsdag har vi en dag på getberget. gud så rolig. ska nog se lite tv. som börjar bli mer vanligare och vanligare nu för tiden. förut kollade jag aldrig.

Du gjorde mig besviken.

sitter hos feffe, med anna-lotta å henne då. tjarå!! lotta sitter som vNLIGT SÅ LÅNGT BORTA FRÅN Kmeran som möjligt.

Jag trodde att du bara var en helt vanlig pojke.


I know the whole story.

ska åka till ånge med felicia å lotta vid 2. tro jag? men nu är det lite små stressigt för jag har bara en timme på mig och kom nyss ut ur duschen. hejdpdpdpd.

En kram är vänskap och allt det där.

NANNA och FELICIA. vårat religion arbete är gone. helt borta. poff. jag som slitit med det och nu är det borta. vi är alltså tillbaka där vi var för 3 veckor sedan. FUCK. söta. 2 hela år sedan, typ
dom enda nya jag hitta på alla tre, fina

Du är ute ur mitt liv nu.

KommentarTid
Anonym om Du sitter där och ruttnar bort.:
vilka bloggar läser du?
ojjjj, vilken pinsam fråga, shit! tänkte på att den var anonym.
jag läser inte så många bloggar. feffe - syrran - lörra - sanna - nånalicia - dofy det är dom jag läser varje ynka dag. sen finns det ju fler, men dom kollar jag bara ibland. vissa fick mig att känna mig låg. så slutade läsa dom, haha. lite stolt över mig själv får jag väl ändå vara.

Vi dansade tills våra ben inte orkade mer.

kom nyss hem. tränade inte. men ikväll ska jag hitta på något. har redan slösat en lördag HEMMA. sjukt. mer än sjukt.

Inget kan få mig att vända om.

skippade att åka skoter för att gå ut en sväng med hunden. varm är det på första gången på länge tyckte jag. nästan lite för varmt. träning vid 3. får se om jag är med, men kommer no vara det fast jag är förskyld. inte bra alltså. (tjockface=sminklös.)


Hela lokalen är mörklagd.

vaken kl 7. så roligt, finns ju super mycket att göra. drömde världens cp dröm. helt sjuk. det var typ djur eller hundar som var på en flygplats och dom hade nån typ av sjukdom och skulle döda alla människor. alla människor och hundar var på flygplatsen. men det roliga var att sen var jag helt plötsligt på mitt rum och skulle visst fota mig själv och lägg ut en bild på fb. sen när jag gjort det så ringer edvin och säger att han ser ett monster på bilden. jag hade alltså lagt ut en bild på ett monster under min säng. hur det gick till vet jag inte, men drömmar är ju drömmar då är allt möjligt. helt sjuk. det roliga var att den var läskig. och innan så hade ju mamma fått förklara för mig om såna där "sjukdommar" för att jag vart lite smått intresserad. så nu kan inte jag somna om utan att den där drömmen åker fram igen.

Tiden kommer i små perioder.

runt 7-8 följde jag med mamma och örjan till ånge för att köpa lite godis för kvällens tv mys. nu har jag äntligen fått se scream 4. haha. så sämst. imorgon är det träning också. längtar mer än någonsin. fast jobbigt. men man ska inte klaga.

Du sitter där och ruttnar bort.

all tid försvinner. jag hinner knappt leva klart dagen. har iaf duschat och tagit på mig lite av mjukiskläder på en lördag, sjukt. men har redan fattat att det kommer sluta hemma. så nu går jag upp och äter sen blir det nog tv mys.

Jag kan visa dig alla dom där färgerna som finns där ute.

bluffen funkade i 3 sek ungefär. misslyckat. helt totalt faktiskt. men roligt så länge det varade. kan ju erkänna att dt inte var den bästa redigeringen, om man tittar noga. men måste ju erkänna att jag var rätt gullig och sen ska vi ju inte prata om min namnskriving.

Det måste vara på liv och död.

mat, är hungrig. men orkar inte gå upp och äta. jobbigt läge skulle jag säga. men jag måste ändå kliva upp för det har gått många timmar nu. måste göra mamma glad också och bära in lite pellets. yes vad roligt. men har ju lovat att göra det dom senaste veckorna.

Jo, det finns en sak inte alla visst om mig..

att jag faktiskt är en 97a. haha, tror att det inte är så många som faktiskt tror på det, bara för att jag går i 9an. så alla tar det som en självklarhet att man är 96a men där tar ni fel. skäms ju kanske en aning, men vad ska jag göra åt saken. får leva med det livet ut. fast ibland glömmer jag bort det lite själv också. fyller iaf 15 år i augusti. längtar ihjäl tills jag också få ta moppekortet!

Du kan säga vad du vill, du kan gnälla lite till.


SAKER FINNS INTE, DET FINNS INTE LÄNGRE

vill bara lägga ner huvudet på kudden och bara drömma. drömma om mina eviga drömmar. istället för att gömma mig under kudden kan jag drömma om det jag önskar var min verklighet


För om jag tar i för löst har jag förlorat allt imorgon bitti.

tog mig lite tid för edwin förut. blivit en aning större sen i oktober då jag fick den lilla ängeln. ängeln som ger mig röda prickar på hakan så det kliar. dumma allergi. tar med han ut en sväng, för första gången i snön.

Att gå på en väg utan mål är meningslöst om du ändå inte vill.

felicia och anna-lotta ska visst stå i "kassan" på gårn i 5 TIMMAR. asså vafan tänker dom med, det är ju faktiskt lördag. ååååå. lördag=förstörd. det kommer alltså sluta hemma för mig. orkar inte åka till gårn direkt om dom ska stå där hela kvällen, nästan. JAG SKA GÅ OCH RUTTNA NU, HEJDÅ. tråkigt liv.

TIDEN ÄR INGENTING, TIDEN BETYDER INGENTING

"jaha, fast känns ingen mening då man vet att det inte finns nått mer efter det"
-"de är du som sätter gränsen
-jaha, fast känns ingen mening då man vet att det inte finns nått mer efter det
-de är du som sätter gränsen

Säg ingenting till mig, jag vet allting ändå.

ligger död i sängen. kan inte sova längre, som jag verkligen skulle vela göra i minst 2 timmar till. klockan är bara 9. ska nog gå upp och kolla vad som händer, ingenting alltså. mamma jobbar ju, hatar dom helgerna. internet är inte det bästa heller, skit. 09.09.

Det måste känns i ditt hjärta på riktigt.

kom hem från skolan runt halv 3 sen så följde jag med till stan med jeppe, tobbe, feffe å milling. har hunnit med fränsta också ett tag men nu är jag hemma. inte det bästa kvällen och funkar verkligen inte för en fredagkväll. men nu ska jag sova och hoppas på att lördag blir bättre.

Jag vet inte vart jag vill gå längre.

sitter på svensk/engelska och håller på att skriva om min krönika. som jag fick IG på, för att vara exakt så fick nanna å felicia de också. vi hade ungefär skrivit om samma sak. eller om samma inrikting "olycklig kärlek" haha. ganska roligt.

Jag undrar om du skulle ha saknat mig om jag försvann.



Tänk om du kunde önska bort mig, då hade jag inte varit här nu.

24 timmar drömmen är klar medans en annan dröm försvann men är väl sånt man får leva med antar jag. bara för att jag är sådär dötrött så kan jag inte sova. typ självmordstankar. så trött är jag faktiskt


En fråga som fortfarande inte är besvarad.

säger bara en sak. LÅÅÅNG HEEELG. går fredag sen börjar vi på onsdag igen. fatta så skönt. går inte att beskriva med ord. om jag skulle råka hålla mig uppe till 00.00 typ så har jag varit vaken 24 timmar. någon gång måste ju bli den första.

Det var så länge sen, så länge sen.

kom hem med halv 8 bussen från fränsta förut och kan ju säga att jag vart en aning brunare än innan. ska nog ta mig en tripp in i duschen. får ont i huvudet av solarium doften över hela mig. gled hela vägen från bussen och upp till mig och räddade mig själv tusen gånger från att inte halka och sen när jag kommer och springer upp på bron så flyger jag som en sten mot trappkanten och slår min höft. inte det skönaste efterkänslan nu.

Jag kunde ha valt det här förut.

nanna tog sig en tupplur på fysiken och sen skaffade hon sig en lugg på sådär 10 min. all min förtjänst, HON VART NÖJD. jag gillar glade kunder.

Jag visste inte att det var såhär det skulle sluta.

kom hem runt halv 5. nu ska jag äta något för kl 6 blir det solarium med felicia. åå så skönt. längtar.

Jag borde veta vem jag är nu.

klar och allt nu såhär klockan 6.31 på morgonen. inte dåligt. kommer vara helt slut efter skolan idag. följer nog med mamma på hennes jobb om en halv timme så slipper jag sitta hemma å vänta på bussen en timme till. hejdådådd.
tycker mitt hår ser ovanligt långt ut på den här bilden.

Finns det någon som kan leda mig fram, ge mig själ till att tro att min dröm kan bli sann.

funderar på om jag kanske råkade vända på dygnet. kan inte sova och har sett en och en halv film. kollat igenom hudratals gamla bilder. larmet ringer om 2 timmar. haha. tror att jag ska ta och fixa håret å välja kläder nu. kan ju ändå inte sova och vad är det ens för mening om jag ska upp om 120 min, typ. håret har inte ens torkat klart. förresten, 04.04 kanske en önskan slår in? skitsnack. struntprat.

Vi kanske bytte med varandra, men vad gjorde det för skillnad.


Du kom men gick vidare lika snabbt.

vart så mycket mer innan jag kunde somna förut. tog en dusch sådär 12 på natten ungefär. gick upp och fikade och borstade tänderna. vart också en hel del annat som höll mig vaken och som håller mig vaken. kan inte somna nu, är inte ett dugg trött. 01.33, den är inte så mycket iaf. imorgon är det 120 min nationella i svenska då man ska skriva. trodde de bara var 80 men fick plusa på 40 min. men ska nog slå på dear john nu och bara drömma mig in i den. just för att den är så himla vacker


Jag får nog vänja mig med tanken på att det faktisk kanske alltid kommer vara såhär.

vaknade nyss typ. och tänkte "vafan är klockan?" kändes som att den var runt 8-9 på en torsdag morgon med den var inte ens i närheten, fortfarande onsdag. la mig på sängen i mörkret runt 5-6 å bara somnade. fast jag är fortfarande trött men ska borsta tänderna å tvätta bort sminket först den här gången innan jag somnar idag.

Tänk då du faktiskt kan säga att han verkligen är din, i verkligheten och inte bara i drömmarna.



Du som alltid följt mig hem nykter eller alldeles för full.

försov mig ju imorse så ringde nanna och frågade vart bussen var. men tog beslutet att jag inte hann med den så bad henne kliva av och göra mig sällskap hemma tills 10 bussen, funka ju de också. men nu ska jag äta något gott, GODIS. fet jag vet.

Jag vaknar upp en morgon full med möjligheter.

jag och nanna försover oss idag. åå så skoj.

Saker som inte går att fixa själv är brustna hjärtan.

vaknade då jag egentligen ska vakna varje morgon, halv 7. men vaknade inte av larmet som aldrig ringde utan av ett litet sms. så nu hinner jag ta en lååång dusch istället för att stressa ihjäl mig. kort dag idag också, skönt.

Jag trodde först inte på det, men det visade sig vara sant.

vid 6 la jag mig och kolla på en film. sen tänkte jag vafan såhär kan inte kvällen sluta så fann mig nått att göra. så kom hem runt 10 efter film och bilåkning med rappe, tobbe å feffe. funkar ju det å för en tisdag kväll. men nu ska jag sova för den här kvällen ska inte sluta som dom andra efter 12. godnatt.

Vissa förändas inte, jag bara inbillar mig för att verka lycklig fast jag egentligen är helt förstörd.

tog ut mina 2 lediga timmar och åkte hem från skolan. orkade inte vara kvar. men nu ska jag slå på en mysig film och känns som att nationella gick rätt bra ändå. man kan ju alltid hoppas. torsdag äre till att skriva en novell på 80 min. så kul så.

Utan dig skulle jag inte ens vara halv, utan dig skulle jag inte vara någonting.

felicia lilla söta feffe. börjar från början. i 7an så tyckte jag att hon var cool. ja riktigt cool. jag minns första gången hon ringde till mig och frågade om vi skulle vara med varandra. det var nån gång mellan höstlovet och jullovet. hon kom hem till mig och det var lite stelt i början och så där som det alltid brukar vara. sen efter den dagen så gjorde vi allt tillsammans. vi vart som syskon. vi bodde typ hos varandra. det finns mer än 700 bilder på oss sen den dagen. både fina och fula. men felicia lilla söta feffe betyder mer än allt för mig. utan henne skulle inte jag vara någonting. en person som vet allt om mig, ALLT. till och med dom där små sakerna som egentligen inte är nå intressant alls. för jag vet att det stannar där. vi har delat tårar till skratt i massor. vi glidit från varandra och till varandra. vi har glidit hit och dit men i slutet är det alltid vi. min bästavän utan att tveka. utan att tveka en sekund. hela 8an var det hon och jag fortfarande. och även detsamma med 9an. även fast den inte är slut än. 2 sommrar fulla med minnen, minnen som inte går att säga. minnen som är obeskrivliga. minnen som är bra, minnen som är dåliga. minnen som hon å ja delar dag in och dag ut. minnen som aldrig försvinner. minnen som alltid kommer finnas kvar. hon har till ochmed hunnit med att varit i kiruna i en natt, haha. oj vad jag skrattade gott den kvällen då hon hade åkt hem. borta bra men hemma bäst. jag skrattade åt hennes lilla lögn, "jag måste ha mina tabletter". jag minns även gången då vi gick till ljungamotellet, haha. en hemlighet som fortfarande inte kommit ut. jagf minns dagen vi tog kälkarna till kiosken, i bara morgonrock. kan säga att vi föddes utan hjärna. sprang iväg i bara ett par foppatofflor. hade inga fötter kvar när vi kom hem. bastun som väntade var varm. och räddade våra liv då kändes det som. många minnen. hundratals minnen på bara 2 och 1 halft år. hon betyder allt. ALLT. verkligen allt, allt allt allt allt allt allt allt för mig. hon är den som alltid förstår mig och hjälper mig på rätt sätt så det alltid blir rätt i slutet. love to you my little feffe! vi delar tusen ord och meningar till tankar. ibland pratar vi till om med i mun på varandra,
har till och med delat en hel del dubbelhakor. så fina så.

Jag fick en korg full av citroner och alla smakar likadant.

there ain't no reasons things are this way. it's how they've always been and they intend to stay. i can't explain why we live this way. we do it everyday.



Lättare om du säger som det är nu, vad är det för mening med att ge mig falska förhoppningar.

känner mig så otroligt stressad över ingenting. känns inte bra. slår på en film och försöker sova. imorgon är det skola. vart gårn en sväng förut också, kul. nej. klockan ringer 6.31 som varje morgon och då kliver jag upp och tar en varm skön dusch. kan vara det bästa som finns på en morgon. godnatt. träningsverk i hela kroppen också kan knappt gå. usch.

Julklappen kommer, men du är inte i den.

kom hem för ett tag sen med felicia. hon hängde med mig hem. boberg, HAHAHAHAH. sista alternativet säger jag bara. det finns inte ens med.  en dag full av sol, och en fika på wiba.

Jag vaknade precis av att du fanns med i drömmen.

jag som planerade noga och bra att sova tidigt ikväll. facebook, kollar på klockan. halv 12.

Vissa stunder kan det kännas ensamt.

städade hela rummet, och å så skönt att sova i nybäddat. här ska jag mysa alone för mig själv hela natten. så bara komma å krypa ner under täcket.


Vad har det här för mening när det inte leder någonstans längre?

imorgon ska jag och felicia på boberg. hon har ju sökt dit som andra och då är jag lite snäll och följer med och tittar. fast jag egentligen inte vill ett enda dugg. hosta sönder mig själv och halsen dödar mig. känner mig andlös.

Jag ger upp hoppet om allting nu.

sandra och mati ska åka hem nu. SKÖNT! tränat idag och märktes attjag tappat konditionen som fan. min hals är igen täppt. känns inte bra. men hoppas det är bättre imorgon. har nyss duschat och bäddat om sängen eftersom att matti gjorde min kudde blå, tack..
innan jag skulle fara iväg på träningen så kom dom till mig i köket och så vart jag en regnbåge. + lite glitter. vart disco klar till träningen. och mattis huvud vart lite blått men det fick min kudde igen för.

Jag vet inte om jag orkar bry mig längre.


Jag springer efter men når aldrig fram.

vaknade hur bra och på topp humör så jag slår på en film. sen kommer mardröm 1 och 2 in med en vattenflaska och då är jag blöt. i sängen med datorn. SKÖNT ATT DOM ÅKER HEM IDAG, SANDRA OCH MATTIS! kan vakna en morgon utan att vara rädd för att bli blöt, rosa, glittrig eller bara få ett stökigt rum.

Alla vet hur det känns att bli glömd, ensam och sårad.

sitter hos feffe och fikar. mmmm. kollar på tv också, väntar på att sandra och matti ska hämt mig. när jag kommer hem blir de sova och sova hela natten lång.

Allt som du sa alla ord, var det lögn alltihop?

duschade för ett tag sedan och sen hade håret precis nästan torkat klart då sandra och matti kommer in med varsinn sprayburk, sandra med glitter och matti med rosa. ja då var det ju bara att gå in i duschen igen. och nu sitter jag INLÅST (forever alone) på mitt rum. vill ju inte gå ut som rosa glittriga josse.

Jag hör dig skrika mitt namn.

slår på en film så tiden kanske går lite fortare. sen ska jag duscha och åka till fränsta, tro ja.
spola tillbaka tiden till den 24 september, jaa, tack!

Tiden rullar på som vanligt men jag står still.

matti och sandra är här över helgen. dom satt nyss här bredvid mig och spottade ner mig, mysigt. nej inte direkt. fräter sönder. han går runt och sparkar mina smutsiga underkläder överallt. han har alltså inget liv. jag som lagt allt i en fin hög. väldigt mysigt jaaa veet! men nu är det ett riktigt godnatt. godnatt.


Alla minuter tar slut efter 60 sekunder.

kom hem förut. svinit kallt ute. vart bio med micka, edvin, oskar, feffe och anna-lotta, hamilton. missa 5 sista min men det funka ju de å. först biteline iaf, pizza. mmmmm. men nu ska ja sova. nattttii.

Alla andra har gått vidare utom du.

klockan 4 sätter jag mig på bussen mot sundsvall. sen i tirsta kliver dom andra på. det blir bio å mat. tåget hem vid 12 i natt. blir nog mys med tjejerna. vart helt ändrade planer. konstigt nog.



Allt verkade passa när du själv sa att det inte gick.

blev hemma idag. men det ska inte få stoppa min dags planer med tjejerna! klockan 3 hoppar jag på en buss mot stan med micka, feffe och anna-lotta. vi ska äta på biteline och sedan får vi se vart kvällen bjuder oss. men nu ska jag ta en vandringtur in i duschen, hejdååå! halsen tar död på mig och min röst.

Det här är inte det jag drömmer om.

jag har gått och fått feber. fuck. fredag imorgon, åå vad roligt att helgen är förstörd. mamma kom in på rummet och frågade om jag bastade, själv sitter jag här och fryser. ska gå upp en sväng och sen ska jag tänka ut lite innan jag somna om jag kanske skippa skolan imorgon. vill ju inte förstöra kvällens planer direkt. usch! hann iaf gå 1 och 1 halv dag i skolan den här veckan.

Saker som ett ord sårar mer än du egentligen tror.

åkte hem med 12.50 bussen från fränsta. jag mår inte på topp. har jag inte gjort på hela veckan. sitter i köket och gör oklara läxor. försöker dessutom komma på vart mina dagar försvinner. pang, boom, borta, varje dag. tog en snabb bild å men den vägra ju ladda upp så det här få tyvärr duga.

Har inte glömt vad du gjort, vad du gjort.

följde med felicia direkt efter skolan. det gjorde anna-lotta också. sen blev det gårn en sväng och nu är jag hemma i fina ljungaverk. "gästbloggade" lite snabbt på feffes blogg förut. men nu ska jag titta på bröllopsfotagrafen. hejdå och ha en bra kväll. söt ja vet, inte alls tjock.

Felicia och anna-lotta är så söta.


RSS 2.0