SÖNDAG EFTERMIDDAG

har börjat på boberg och det går bra nu. med allt faktiskt. tobias sov här inatt och igår så var det helt annorlunda på summer meet än vad jag hade förväntat mig.
 
men nu ska jag på match i sundsvall. tänkte bara att det var ett tag sedan jag skrev

UNDERBART FINT ALLTING

sitter på sängen och väntar på att tiden ska gå fortare. för klockan 13 har jag nämligen körning för moped. den andra. sen ska jag bara plugga så jag kan skriva. känns lite skönt. 
 
har inte haft tid att blogga eftersom jag varit med tobias. fast jag sov hemma i fredags och på lördag åkte jag hem till felicia och sedan åkte vi till ånge och käkade på knuten. 
 
på onsdag börjar skolan igen. längtade förra veckan, men nu vill jag bara ha lov. har ingen mobil än heller. men idag ska mamma beställa ett nytt simkort. men det har faktiskt varit skönt utan. slapp helgens problem som hade funnits annars

TILLBAKA VART JAG BÖRJADE

vaknade klockan halv tre igår. det var nanna som ringde och väckte mig, så jag gick till henne och sedan åkte vi vidare mot ånge. kaos. och allt annat som alltid händer mig. men gör inte bort mig igen, aldrig igen. 
 
har ingen mobil heller. den ligger utanför gluggen i en brunn. tyckte den hörde hemma där med alla problem

ATT SÄGA SOM DET ÄR IBLAND

finns ingenting jag kan säga längre, jag är bara helt tom och du har bara fullständigt rätt
 

DET ÄR VÄL SOM VANLIGT

Tumblr_lyjzrstrus1qgqv8wo1_500_large

SOM ALDRIG FÖRR

nu är jag och felicia på våran väg till stöde, på en gammal cykel. man lever bara en gång och det är sommarlov


EN UNDERBAR TANKE

blev väckt av ett samtal av felicia i morse. hon ville ha med mig till vagga för att äta. så var väl bara att kliva upp. sen gick vi från fränsta till tirsta. så nu ligger vi halvt död på sängen och har inte en aning om vad vi ska hitta på.
tog en snabb bild så här nu bara
 
 

INGEN IDÈ LÄNGRE

blev inte till att vika in kläder när mamma kom hem. utan följde istället med henne till ånge en sväng och sedan direkt vidare mot stan. men istället för att åka hela vägen hem så hoppade jag av i stöde för att följa med niklas, dennta och håkan till stan igen. å max satt ju inte helt fel ännu en gång. men kom iaf hem där vid 4. ska väl göra ett nytt försök till att somna eftersom att det inte gick direkt när jag kom hem och la mig under täcket

TOG STEGET FRAMÅT

kom hem igår natt efter två nätter hos tobias. men igår kväll så var jag med underbara nanna. vi åkte moppe runt på ånge och hyrde film. efter filmen så kom tobbe och hämtade upp mig så vi kunde åka vidare till torpshammar där felicia, erica, jensen och nyman var. sedan fick jag skjuts hem till fina ljungaverk igen. 
 
men jag somnade inte förrän många timmar hade passerat. så vaknade imorse av ett litet sms där vid 14. så nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem. sedan ska jag nog bara vika in lite kläder i garderoben
 

TILLS DAGEN BLIR SOM NY

Tumblr_m0fz86odhl1qast4so1_500_large

FÖRLORAT MASSOR OCH VUNNIT EN

tredje gången jag tänker att jag ska blogga. men det blir aldrig av. har ingenting att skriva om. tom på ord nu för tiden. inget nytt som händer heller. 
 
spelade en tränings match igår. vi förlorade med 0-1 eller 2. har blivit en mittback sen vi var tvungen att byta till lilla laget.
 
fyller år om 23 dagar. sommarlovet är snart slut och regn är det enda man ser
 
 

SOM JAG ALDRIG SKULLE GJORT UTAN DIG

blev tjejkväll i epan igår med lörra, fanny, emma och felicia. det blev först en sväng till ljunga sen till stöde där vi kom fram till att åka vidare till sundsvalL för att käka nuggets på max. men då följde stöde pojkarna också med. 
 
men eftersom att flickorna skulle hem så tidigt där vid halv 2 så fick jag stanna ett tag till med niklas och victor + några fler. kom tillbaka till stöde vid 3 iaf och då var det bara för mig att hoppa in i bilen med mamma för att fara till stan en andra gång. 
 
så fick lägga huvudet på kudden och somna in med några fina mascara fläckar där mellan 6-7 imorse. men det är sommarlov och blandade känslor som vanligt
 

JAG SKA INTE STANNA LÄNGRE

kom ganska nyss till denna fina flicka. alltså felicia. har inte varit med henne på evigheter nu. men nu känns det bra igen. att få vara med henne igen


DET ANDRA EN ANNAN GÅNG

igår åkte jag till stan med en del av familjen. eftersom en dal av lönen kommit så fick jag med mig dom där lite annorlunda jeanserna som jag kollat på länge nu och en ljusblå adidas väska som bara hängde. fick även en lite tidigare födelsedags present av sandra och mattias, nämligen ett hål i naveln. och kanske inte behöver uttrycka mig mer om det. för jag är världens lyckligaste att jag äntligen vågade. efter ett långt år. träffade även pappa igår. han hade vägarna förbi nrä han ändå skulle till stockholm.
 
annars så äter jag väl bara penicillin tre gånger om dagen och tvättar piercingen tre gånger om dagen också. blir lite tider att hålla koll på. väntar ju ändå bara på att dagarna ska gå lite fortare nu

ALLT EFTERSOM DET HÄNDER

fick silver på cupen och massa smärtor. åkte vidare till tobias nästan direkt när jag kom hem och sov där två nätter. 
 
nu är jag hemma sjuk. kollat på dear john mer än tio gånger nu känns det som. inte orkat byta film. ska ta mig ut i solen och mysa lite med den där lilla kaninen som jag inte gjort på ett tag nu

RSS 2.0