utbildning

Nu sitter jag på pendeln på väg mot willys för jobb 12-21. Imorgon kliver jag upp tidigt för att åka in till stan och gå på en utbildning som handlar om hot, rån och våld. Efter det blir det jobb igen. 
Annars så är jag ledig på torsdag, skönt eftersom att jag jobbar hela helgen som vanligt, men jag tänker pengar 💵

elva timmars jobb

Sitter på jobbet och håller på att ta mig genom ett 11 timmars pass på willys, 10-21. Typ två timmar gjord och en hel del kvar. Går så himla segt, speciellt en lördag då de är så mycket folk, sen för att det ska vara extra tråkigt idag så är det ju sol. Och vissa kunder vill man ju typ vrida nacken av :) 

Men annars så är väl de mesta som vanligt, förutom att melwin fått nån allergi eller bakterie, heter furunkulos. Håller på att tvätta och hålla han borta från att slicka så gott det går, men blir det inte bättre så blir det en tur till veterinären eftersom att man kan behöva antibiotika för att bota. 
Och annars utöver det så håller vi bara på att leta annat boende för fullt och lite andra små planer som så småningom kommer 

Snart ett år äldre

Sitter i soffan och väntar på att klockan ska bli 13.20 för då ska jag åka till Willys för lite jobb. Jobbar hela veckan, till och med på min födelsedag på söndag. Men det gör inte så mycket eftersom att det bara blir jag och Kristoffer ändå. Tycker tiden har gått så fort, jag var nyss 15 och firade min födelsedag tillsammans med lottas. Nu om bara några dagar är jag 19 år.  

I övrigt så händer det väl inte så mycket, som vanligt ungefär. Ska väl ta och gå ut med melwin på en lång tur eftersom att han ska vara ensam ett par timmar 


en extra ledig dag

Igår blev det thai mat, och tro mig hur stark som helst. Men riktigt god mat var det där. 
Annars har det väl inte hänt så mycket, blev inge jobb idag utan det blir imorn först 07.45 till 15.45. Kristoffer har åkt iväg till Tierp för nån grej, typ en mässa. Så idag är det jag och melwin

det bästa att vakna upp till

Inget kan vara bättre, än detta

Just nu

Sitter på jobbet och har rast. Vet inte vad det har varit med mig idag, as trött. Och tanken av att de är tre timmar kvar dödar mig, nog för att jag är ledig imorn igen samtidigt som Kristoffer, är ju underbart. Har ju jobbat varje helg nu, och jobbar fortfarande denna och fram till vecka 36.
Men helgen vecka 37 kommer äntligen mina flickor hit och hälsar på. Saknar både dom och en ledig helg, så det kan nog inte bli bättre

redan pensionär

När krille åkte på jobbet runt halv 6 imorn så kunde jag inte somna om, så i brist på saker att göra så satt jag och vänta på att Coop skulle öppna 07 så jag kunde inhandla för att baka tunnbröd. Aldrig känt mig mer som en pensionär, det var jag och två andra tanter som var utanför affären precis r dörrarna öppnades. 
Nu sitter jag iaf på soffan och väntar på att degen ska jäsa klart, efter brödet ska jag ge mig på bullar oxå. Känner mig lite duktig idag iaf.
Imorgon är det jobb igen 13-21, skönt på sätt och vis

tillbaka till jobbet

Igår var jag ju ledig, så himla skönt att bara vara och inta passa några tider. Men idag är det dags för jobb igen 13-21. Men det är ganska skönt ändå, fast dock inte när det är så fint väder. 
Men nu ska jag gå ut med melwin och sedan börja gå ner mot station.
Tbt när man hade lösögonfransar...

allmänt bara

Söndag och jag sitter på jobbet och har lunchrast. Jobbar typ ingenting på willys eftersom att jag inte trivs där så jätte bra, är less på att jobba i mataffär. Här på statiol får man lära sig så mycket nytt och det händer alltid nya saker. Plus att jag har ju rätt mycket pass här så jag skulle egentligen inte behöva willys. 

Men iaf så började jag 07.45 imorn och slutar 15.45, längtar tills jag bara får sluta och invänta min första lediga dag på nästan två veckor, sedan är det dags för jobb igen på tisdag. Men en dag underbart ändå

påväg hem

Just nu sitter jag på pendeln påväg hem efter att ha jobbat 14-21. Imorgon börjar jag 13 och slutar samma tid som ikväll, jobbar ungefär samma pass hela veckan. 

Annars så ar det väl inte hänt så mycket sen senast jag skrev, jobbar mest hela dagarna så finns inte så mycket att berätta. Inget intressant 


svar på kommentar

Eftersom att vi hyr i andrahand så är det lite dyrare, men vi betalar strax över 10. Men vi tog det vi fick tag på eftersom att vi behövde ett boende då jag oxå hade fått jobb. Vi letar efter ett billigare boende som ligger närmare in mot själva staden, men det är inte det lättaste, så än nöjer vi oss 

spagetti och köttfärssås

Just nu sitter jag och har middags rast eller vad man ska kalla det. Klockan går så himla segt från 18, för jag menar då är det ju bara sex timmar kvar tills jag får åka hem. 
 willys ringde tidigare idag och ville att jag skulle börja redan 08 så det blev ingen sovmorgon för mig imorn. 
Annars så körde jag Sandra och Johan till flyget idag innan jag for till jobbet så nu är det bara jag och Kristoffer igen, eller ja melwin oxå såklart 

svar på kommentar

Jag trivs as bra här i sthlm! Älskar att man tar sig så lätt fram och att det finns allt. Jag bor ju dock en bit utanför, i Upplands väsby, det tar ca 30 min med pendeln in till centralen. 
Allt är skillnad här från att bo "på landet", men det är helt och hållet en smak sak, jag tycker om när det händer saker och sen att vara spontan och då är en stor stad verkligen rätt ställe. Så ja det är jätte stor skillnad tycker jag, men bara på ett positivt sätt, just nu kan jag inte komma på en enda negativa sak 

massa jobb

Ligger i sängen och gruvar mig för att jobba 14.30 till 00.15 eftersom det är stängning på statiol. Idag regnar det så det är ju en liten tröst. Men att jag jobbar samma pass resten av veckan förutom fredag är ju mindre tröst, för då jobbar jag 10 till 18 på willys. 
Annars så åker Sandra och Johan tillbaka hem imorn, nått mer utöver det är väl inte så spec

en sväng in till stan

Jobbade 05.45 till 14.30 idag. Nu är jag och melwin påväg in till stan för att möta upp Sandra och Johan som ska vara här tills på torsdag. Ska plocka med deras väskor hem så de kan stanna i stan och hitta på saker.
Annars så är det väl inte så mycket

RSS 2.0