Bara massa jobb

Tog på mig lite mer pass än tänkt på min ledigvecka. Men nu ikv börjar min riktiga jobbvecka, klockan 22. Nu har jag nyss kommit hem från jobbet och ska väl sova alldeles snart.

Men har inte blogga sen i måndags och det har väl inte hänt ngt spec, hämtade hem bilen i fredags utan att den blivit fixad. Tydligen något strul med försäkringsbolaget osv, men så fort grejerna kommit och det där löst sig så lämnar jag in bilen på nytt igen. Anrs så är det väl inte så mkt mer som hänt, och inte så mkt för den delen som kmr hända. Tagit på mig en hel del jobb den här sista månaden av detta år nu, så jag kan spara ihop lite extra pengar. Så mina dagar består väl av jobb för det mesta året ut. Bye


Måndag igen

Äntligen har jag ledigvecka. Eller jobbar onsdag eftersom jag tog på mig ett extrapass. Är helt död idag, för i helgen så följde jag med Milling, t och f till Finland, dvs 70 mil bort. Så att Milling kunde hämta en skoter, lättare sagt än gjort var det iaf. Så kom hem igår närmare kvällen. Dock stannade jag i ånge och kikade på en film med nanna innan jag for vidare hemåt.

Annars så väntar jaga bara att jag ska få höra ngt från bilen. Lämnade ju in den i fredags och sen blev kvar över helgen så de kunde fortsätta idag. Plus att de behövde beställas grejer osv. Man känner verkligen hur bekväm man blivit av att ha en bil. Känner mig helt fast nu haha.

Men utöver det så har jag bara myst med melwin


Hf 2016

Denna vecka startade på sämsta möjliga vis. För det första var jag as dålig sen höstforum, jag började ju jobba natten mot måndagen. På jobbet gick allt bara fel, sen hade jag ju en tid på verkstaden för bilen. Det visade sig att det inte var lampan som var trasig, utan det är någonting annat. Så jag måste in igen. Sen mådde jag bara allmänt skit på måndagen så jag helt ärligt bara ville grina.

Men sen när jag äntligen fick sova och jobba natten mot tisdagen så blev allt bättre. Tror att det påverkar mig negativt att jobba natt, visst jag är ledig 7 dagar, men de 7 dagar som jag jobbar har jag ju inget liv. Jag jobbar, sover och kliver upp och äter sedan ser jag en film som jag somnar till och sover till klockan 23. Sen börjar det om.

Men iaf så var hf bra. Dock tyckte jag det var bättre förr, men det var ändå ok. Så nu har jag inget mer att se framemot detta år. Bye


Onsdag

Inatt sov jag hos t och f. Det har varit mysigt. Igår lagade vi mat och gjorde milkshake med pepparkaksbak. Blev riktigt gott! Sen kollade vi bara en film typ och gick och la oss. Idag jobbar alla, så det är lite tråkigt. Ligger bara på soffan och kollar på tv i min nya tröja som jag fick av tobbe, haha.

Annars så är det bara HF imorn äntligen!!! Så idag är sista dagen att förbereda. Längtar. Sen på söndag natt börjar jag jobba igen. Tyvärr. Och på måndag och jag in med bilen för att byta lampa och blir nån tusenlapp fattigare. Fattar inte hur det kan vara så dyrt. Hemskt 💸


Ledighet

Ledigveckan har börjat. Och jag känner mig lite friskare än vad jag gjorde tidigare i veckan. Dock har inte febern släppt, men dricker fyra shots av ngn kur om dagen, så förhoppningsvis ska de bli btr.
Idag har jag iaf förberett med att städa rummet och packat lite lätt.

Så så fort mina paket jag beställde förra veckan kmr så åker jag mot ånge. Dvs om jag inte mår sämre då, men det tror jag inte.

Och bara för att allt ska jävlas så måste jag boka tid för byte av mina lampor på bilen. Det är ju xenon och på vänstra sidan kmr jag verkligen inte åt, och såklart är det ju just den som är paj. Precis när jag fixat de andra lamporna så går de andra 😂


22.19

Nu har jag just vakna efter en 2 h pn. Det går bra att jobba natt faktiskt, lite tråkigt att vara ensam bara. Imorn är det äntligen fredag, vilket betyder att jag bara har två ynka nätter kvar. Dock börjar jag tidigare på helgen, 22. Men det ska nog gå.

Men hsh, så börjar jag bli lite rädd att jag kmr vara sjuk nästa vecka. Känner mig jätte hängig, är förkyld, hostar och har ont i halsen. Imorn måste jag försöka sova längre och vila hela dagen. Vill verkligen inte missa höstforum.
Eftersom att jag jobbar både jul och nyår, plus alla dagar där imellan så vill jag ju hinna med nått kul i år. Bye


RSS 2.0