underbaraste katter

Dessa två är de absolut mysigaste någonsin, så söta och underbara 🙆😻 Ångra inte en sekund att vi köpte dom!

en till ny familjemedlem

Häromdagen så bestämde vi oss för att skaffa en till liten kisse eftersom att Maia ser så ensam ut när hon leker osv. Så idag under tiden jag jobbar så har Kristoffer åkt och hämta en av hennes bröder som var kvar, kändes tryggare för både henne och han då förståss eftersom de spenderat sin uppväxt tillsammans. Längtar bara tills jag får träffa han! Endast två timmar kvar nu. 
Så där ser han iaf ut, inte lång hårig som Maia. Men han är så fin ändå. Han ska tydligen vara mindre än henne oxå. 

Men annars så är de som vanligt, jobbar osv. Till helgen blir det förmodligen att vi åker till ånge en sväng för att hälsa på, och träffa melwin som vi saknar ihjäl oss efter

jobb hela dagen

Kom nyss hem från statiol från att ha jobbat där sedan 06 imorse. Om 30 min ska jag iväg mot willys för att jobba några timmar till. Imorgon är jag äntligen ledig, dock är det möte angående statiols namnbyte till Circle K. 
Annars så myser jag bara med denna lilla älskling nu 

lite katt

Kom hem från jobbet för ett tag sedan, och under tiden jag har varit hemma har jag bara myst med Maia som man verkligen märkte på att hon varit ensam hela förmiddagen. 
Hon är först gosig sen busig och sen om igen. 

Men annars så är det väl inte så mycket

lite besök på en söndag

Idag så var Felicia och tobbe och hälsade på, de hade varit på nån bilträff igår så de for förbi här innan de skulle hem. Lämnade även med melwin.. eftersom att jag jobbar så mycket och krille oxå så känner vi att det är bättre att mamma får ha han tills att krille är ledig i vinter, så om två månader är han förhoppningsvis med oss igen. 
Annars så har vi bara storhandlat idag och bara grinat lite över att denna lediga helg har nått sitt slut. Börjar 05.45 måndag till onsdag så är väl bara att bita ihop och se glad ut, medan man tänker pengar

utbildning

Idag var jag på räddning och brand utbildning, vi fick öva på HRL och släcka en digital eld med laser typ. Imorgon är det enda som står på schemat att sitta på ett möte på statiol, handlar om något namn byte, men det är den enda informationen vi har fått än till. 
Annars är det inget utöver det vanliga. Funderar bara på hur jag ska göra med willys, känns som mycket skit där

slutade med jobb ändå

Kom hem runt 08 imorse och tvärslockna direkt, men runt 12 ringde willys och fråga om jag kunde komma och jobba, så min lediga dag slutade med att jag hamnade på willys, är ett kort pass bara 16-21. Men vad gör det när jag hann sova lite och gosa med Maia. 
Imorgon börjar jag 08 igen så blir att sova direkt när jag kommer hem, nu är det bara att invänta helgen som än så länge ser tom och ledig ut, hoppas att det förblir så för en gång skull och att jag inte ska vara så himla snäll och ställa upp på alla pass. För denna helg har inte varit den roligaste, mindre än sju timmars sömn på 72 timmar

en ny familjemedlem

Två timmar kvar att detta nio timmars pass. Klockan 08 får jag åka hem och sova efter mina knappt två timmars sömn på mer än 24 timmar. Dock bara fram till 13, då jag ska iväg på jobb igen vid 15. 

Men nåväl har ju trotts allt bara en natt kvar nu, för att sedan vara ledig hela måndagen👊 

Men annars så har vi bara utökat "familjen" lite med lilla katten Maia. Hur bra katt som helst ska ni veta. Hon ser as stor ut på bilden, men hon är liten, väldigt liten och söt 

massa jobb igen

Jag som inte skulle ta på mig jobb denna helg. Imorgon jobbar jag 10-17 för att sedan åka iväg till Enköping en sväng 😇 men börjar 23 på kvällen igen på statiol i Råcksta för ett nattpass fram till 07, för att sedan jobba tidig morgon på willys fram till klockan 16 och sen samma visa från 23. Fast fram till 08 då. Jobbar alltså tre nattpass denna helg, fredag, lördag och söndag. Plus att jag jobbar 15-21 på söndag på statiol i Rissne, så efter det passet blir det direkt att åka till Statiol Råcksta. 

Blev väldigt rörigt det där kände jag och ser jag dessutom, men vilket som så på måndag klockan 08 så tar jag ledigt fram till onsdagen då jag ska på en till utbildning. Vet inte varför jag har så svårt att tacka nej, för det är ju det som är det lilla problemet,  känner mig så dum om jag inte jobbar 

tidig morgon

Som vanligt så kan man inte sova när man kan. Varit vaken sen kristoffer åkte imorse vid 05.30, känns skönt. Melwin ligger iaf och snarkar i sin bädd. Har slagit på en film på plattan, så ska väl se klart den sen blir det upp och städa och tvätta sängkläderna innan det är dags för jobb.
Annars  så längtar jag bara tills på fredag 🙆 skulle ju inte ta på mig helgjobb, men bara råkade bli så, är dock ledig fredag

jag hjärta hans sovmorgon

Att vakna upp och se att han faktiskt ligger kvar.

Insåg dessutom att helgen redan är över och att dessa fem jobbdagar nog kommer gå väldigt fort, för nu tycker jag att jag förtjänar en helg hemma i soffan 😏

lite kvälls mat

Idag körde jag för första gången i riktigt spöregn. Vissa vattenplaningar värre än andra, typ nära döden känslor. Men jag överlevde det lika bra som jag överlevde jobbpasset på statiol. 
Kom ju hem runt 00.30 så eftersom att Kristoffer låg och sov så värmde jag lite tacopaj. Nu ska jag snart gå och lägga mig eftersom att det är dags för jobb imorgon igen, juste insåg imorse att jag inte är ledig förrän lördag. Känns bra :) 
Men annars så rullar livet på som vanligt andra jag, bara helt underbart

en lite snabbis

Idag precis när jag skulle åka till jobbet började det såklart riktigt spöregna. Ångra att jag sa tidigare idag att regnet gick över fort.
Men annars så hann typ jag och Kristoffer bara vara och handla idag och göra lite matlådor inför nästa vecka innan jag for iväg på jobbet igen. Men nu slipper jag willys i två dagar för att tillbringa mina två helg kvällar på statiol istället, ganska tungt ändå med 14 dagar jobb i sträck, men på fredag nästa vecka är jag äntligen ledig ✌ 

svar på kommentar

Jag har inte tänkt så mycket förrän just ikväll faktiskt, alldeles nyss då min kollega på willys berättade lite mer "inside" om mordet i väsby på motionsspåret som jag faktiskt inte bor allt för långt ifrån. Så nu är jag rädd när jag ska gå hem från pendeln kan jag lova eftersom att den som gjorde det inte är tagen. Ikväll så skulle de vara med i efterlyst, så det måste jag se imorn innan jag åker på jobbet klockan 15. 

Men annars statiol är inte så läskig eftersom att efter 21 så låser dörrarna och det är bara nattluckan, plus att man oftast jobbar två stycken. Men visst har det hänt en hel del saker där som kan ge en och annan rysning, men som sagt så är jag typ aldrig själv där. 
Sen idag så fick jag ju oxå veta att de även hänt saker som ger en rysningar på willys, vilket man inte kan tro

deltid

Utbildningen igår väl väldigt intressant! Men efter den så åkte jag iaf på jobb 14-21. Idag har jag varit förbi på statiol och pratat med chefen om en deltids tjänst, som innebär fast månadslön. Hur skönt ska inte det bli! Dock börjar det i oktober först, längtar tills jag får lite ordning på vad jag ungefär tjänar i månaden. 

Annars så inväntar jag jobb 15-21 nu bara framför gossip girl och en sen frukost eftersom jag stressade iväg till statiol imorse 

RSS 2.0