Allt som en gång fanns är borta nu.

kollar igenom gamla bilder på mig och felicia och fann även många fula videos. haha. ska skaffa såndär som feffe har så jag kan lägga ut en här på bloggen men tills dess två bilder sen förra året, men nu SOVA godnatt.


Jag var med dig, jag var med drömmen.

sovit mest hela dagen. men känner mig inte ett dugg piggare. blir så himla less på det här. ska nog ta och lägga huvudet på kudden igen och svettas ihjäl under täcket och frysa ihjäl utan det. livet är hårt ibland. äta är något jag verkligen inte kan göra. en macka och lite pannkaka har jag fått i mig idag. klockan ringer som vanligt 6.31 varje morgon måndag till fredag. så gör ett nytt försök att kliva upp ur sängen imorgon och hoppas att det är bättre. kan nästan fråga mig själv, smink, vad är det? har inte använt det på många dagar.

Jag hittade dig längst ner på djupet.

kollade igenom lite gamla bilder. hittade gott och blandat, haha. fula som söta. har sovit tills nu typ. mitt huvud är inte på togg och halsen är d.ö.d. på måndag ska ja och feffe på elev för en dag på boberg, längar verkligen. inte. men hon har ju sökt dit som andra val så måste väl ställa upp.


Allting kommer lösa sig, det gör det alltid.

har nyss sökt gymnasium. blev inte så blandat, men vill helst gå ekonomi, sen spelar det ingen roll om det blir plus eller torén. det kvittar.
1. EK, ekonomiprogrammet/business på torén.
2. EK, ekonomiprogrammet på plusgymnasiet.
3. SA, samhällsvetenskapsprogrammet på plusgymnasiet.
4. SA, samhällsvetenskapsprogrammet/communication på torén.


Känner mig en aning ledsen över saker som inte finns.

evig dag, i eviga kläder som jag trivs bäst i. kanske blir skola imorgon, det får jag se. känner mig inte bra nog. men filmen som skulle vara igång är bort, la den åt sidan sen försvann den, poff! helt borta, sjukt.

Did you ever fall for someone you knew you shouldn't?

ligger på sängen och funderar vart dagarna försvinner. jag känner att jag inte orkar göra något annat än att sova, mår helt enkelt inte på topp. har sovit mest hela dagen. nu ska ja sova ännu en gång tidigt. slår på en film först. räknade mina fina blåmärken sen i lördags också, hela 8 stycken.

Det finns inga fler alternativ längre.

ligger hemma på sjuksängen. har inte den bästa halsen. mamma tänker för mycket på mig ibland så äter mjölkchoklad med digestive, mmmmm. bästa som finns efter brejk! ska nog gå ut till vardagsrummet och kolla på vampires diaries som mamma spelade in åt mig för 2 veckor sen.

Vi har blivit som dom, falska mot varandra.

ligger på sängen och väntar på bättre tider. ska fara fram på fränsta om en timme. kl 3 så är det träning, vette tusan om jag orkar. men får se, vill så gärna. ha packa väskan och gjort allt klart. drog på mig mjukisar idag, var ett bra tag sen sist kan ja lova. och idag kör jag på sminklös. alltid skönast på en älskad söndag.

Varje dag har ett nytt äventyr.

jag vill ha pizza. jag vill ha pizza som jag, feffe och anna-lotta äter varje dagen-efter. en fin god familjepizza skulle inte sitta helt fel. en rund och tjock familjepizza vill jag dela med dom två bästa. hoppar in i duschen och far fram på fränsta och idag är det jag som bju på en rund och fin å god familjepizza, hejdå mina kära. men jag känner mig inte så kry. känner mig hängig och helt borta, vill bara sova.

Saker jag gjort nu går inte att få ogjort.

kom hem runt 4. mamma var snäll och hämtade mig. alla andra hade ju åkt hem, utan lotta hon skulle sova hos erica. kvällen har varit full av alla möljiga saker som inte kan beskrivas. men nu ska jag lägga mig och sova i min helt egna säng. trivs bäst hemma, därför jag alltid helst åker hem. vilken tid det än gäller. smyger iväg till badrummet och tvätta bort sminket först bara. lägger datorn under täcket tills vidare, så det blir varmt, hejdååå! tar en såndär mascara lös bild bara för att jag kommer ångra mig imorgon.


Minns varje ord, varje rad jag skrivit.

gillar mina naglar. väldigt fina.. men dom är vackrare än mitt öga, är helt svart under den där handen. har städat mitt rum och nu är det fint igen. det hade flyttat in en hel del råttor under sängen. måste ta en dusch och börja fixa mig snart. kl 6 drar jag till feffe.

Jag vände mig om en sista gång och föll tillbaka direkt.

vaknade tidigare än väntat. men nu är det frukostbordet som väntar där uppe. ikväll blir det lite planer med lite folk. lose control tonight. måste städa mitt rum också. katastrof här inne.

Varför ens försöka utan meningen?

kom hem runt 3. har hunnit med massor i kväll/natt men bara en massa bilåkning. först till ånge och tillbaka till fränsta sen sundsvall, nu hemma. har ju haft lite sådär halvskoj idag också. men nu ska jag sova innan jag dör. (dog ett tag i bilen på väg hem från stan.) tänkte kolla på killarnas match kl 10.30 men orkar inte kliva upp. så taggar för lörda kväll istället.

Skulle du vara någonting jag någonsin velat ha.

slår på filmen jag har sett varje kväll den här veckan nu, typ 10 min sen somnat. men gör ett nytt försök ikväll. GODNAAAAATT.

Den drömmen du har förblir bara en dröm.

kom nyss hem efter minst 3 timmar på körskolan. jobbigt? ja. gick dit direkt efter skolan, feffe skulle komma vid halv 5 men, nejnej. hon kom vid halv 6 först. sen kom arvid dit också och gjorde oss lite sällskap. men nu ska jag gå upp och ta mig nått att äta. 

Det slutet du bad om är här och väntar nu.


Allt som en gånga varit bra är nu inte bra längre.

sitter på religion och måste jobba, verkligen måste det. har tusen miljoner saker kvar att göra, jag och feffe. nanna är ju borta så vi får göra allting själv och det går väl sådär då, haha. vi är helt enkelt ingenting utan henne. men nu måste vi söka lite mer på judendomen så vi HÖRS OCH SES I DINA DRÖMMAR.

Jag skulle aldrig någonsin göra så mot dig.

skolan är bäst på onsdagar. korta och bra. klockan 5 blir det körskolan med feffe. och då ska det bli nått gjort också. åkte buss imorse också, har inte gjort det på väldigt länge kändes det som. såg en bra film igår kväll också, så vacker. VI TACKAR FÖR TIDEN VI HAFT. nu ska jag dra mig upp och kolla lite på vilka gymnasium jag ska söka in på. lite såhär lagomt sent då.

Kanske det inte var så genomtänkt ändå.

kom just hem efter en kväll med film och bilåkning. men nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mig och sova.

Gick runt i dina spår mot toppen.

gick runt så här på skolan idag, men nu far jag till fränstaaaa, snart tobbe och rappe skulle visst ta med mig på vägen. blir film hos erica.

You are perfect for me.

felicia har hunnit med att bli misshandlad i helgen. fick sig en smäll på käften.

Jag springer men ingen bryr sig.

kom hem och tog en break. klockan 6 blir det fränsta för att klara lite faser med feffe på körskolan. jippi (lotta).

Elevensval i sal 4 med några som inte fatta någonting.


Religioner i massa olika former av meterial.


sitter på religion med feffe. har absolut as kul. sen har jag "datorstuga" i 2 timmar. fast först bild.

Varför skulle du göra det liksom, det är ju jag som är så lätt lurad och blåst.

äntligen är jag snart klar med krönikan. fastnar efter varje punkt jag sätter. får inte fram några ord, allt är så självklart. hur jag än skriver så sätter jag inte orden rätt. men nu ska jag nog dra mig vidare mot skolan i den här januari kylan.


Jag tackar varje liten detalj för att den finns.

klockan ringde vid halv 6 så då var det bara att kliva upp. skulle med mamma till jobbet och göra min läxa, annars gör jag den inte. så nu sitter jag här och äter kakor klockan 7 på morgonen. funkar helt okej faktiskt!såg att klockan var ganska precis 7.07, önsknings dags alltså.

Skrapar ihop det sista som finns kvar av mig.


Ett liv full med möjligheter utan dig.

klockan slog över 9 när jag kom hem efter en kväll i fränsta. först vart det lite innebandy sen gick jag vidare till körskolan och sen drog jag och feffe vidare på gårn. hann med att sitta i en trång epa med feffe, emil och håkan också, funka ju de också. men nu ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigare än vanligt.


Om meningarna passar in blir det en vacker sång.


Det kanske löser mina problem för stunden.

klockan 6 blir det körskolan med feffe, sen lär det ju bli gårn. men nu ska ja äta. VI HÖRS, VI SES, I DINA DRÖMMAR. och bara för att jag var så söt när nanna ringde imorse, hon tog min tid till att sminka mig.


Allt kommer tillbaka när det tar slut.


Livet är en gåta man aldrig förstår.

nu är jag skolklar. såg att mascara gör mycket, haha. intressant, njaa. ska egentligen ha slalom idag på elevensval men det är som bortglömt, suger totalt.

Hälsa ditt hjärta att allt är slut.

sa tjena mittbena idag igen. idag är det skola, är för trött för det. somnade runt 2 igår, så jag är gott som död just nu. ett vandrande lik. men nu ska jag sminka mig och ge ännu en måndag en mening att låtsas vara intresserad av den vackra skolan.

Jag har försökt ge dig hela skulden.

sitter här redo för att sova, nyss tagit bort sminket och borstat tänderna så nu säger jag godnatt!

Det finns saker jag saknar.

missade totalt killarnas match, kom till fränsta först vid halv 5. men då var det visst filmkväll hos erica så jag, feffe, lotta och erica gick upp på shell och hyrde två filmer, "hanna" och "jag saknar dig". sen vart det ju chips och dipp å. lite senare kom tobbe och rappe, så snäll som dom är fick jag skjuts hem av dom. så kom ungefär hem runt 11. var ett bra slut på den här veckan ändå. 

Jag går bredvid men halkar efter.


Det finns dagar jag tänker mer på henne än på dig.

tiden går fort, för fort. har nyss plattat håret och sånt som jag gör varje söndag. nu är jag klar för att fara mot fränsta.


Om du tog allt direkt skulle allt bli så mycket lättare.

nyduschad sitter jag nu på sängen och väntar på att den lilla gröna lampan ska börja blinka. och idag säger jag tjena mittbena!

Du ser en springa från alla bekymmer och gör detsamma.

vaknade och tänkte vilken toppen dag tills jag insåg att vad är det för mening, ligger nog hellre kvar ett tag till för att det finns ingenting annat att göra. men senare blir det killarnas match och sen så är det ju söndag och då gäller det för mig att göra det som är ogjort, städa mitt rum alltså.

Jag gillar att se ditt leende utan en lögn.

hej! mitt namn är josefin, men kalla mig josse. jag är många år, mer än du ka räkna på fingrarna. jag bor där du knappast anar och nu väntar jag på dig i en mörk gränd mitt i stockholm. hoppas vi hörs!

Jag ser dig prata men hör inte ett dugg.


Saker och ting har förändrats här omkring.

klockan 5 drog jag, lotta och feffe till vagga och tog det vanliga dagen-efter-maten, familjepizza, MUMS! blev gårn en snabbis också och nu efter en biltur i fränsta, ånge och stöde så blir det en sovtur i sängen. jag som hade hoppats på en cheeseburgare, men nej kom tyvärr inte längre än stöde. TACK Å HEJ!


Nu ligger dina kläder ute på gatan.

sitter hos feffe och gör det vanliga, ingenting. anna-lotta drog nyss hem och ikväll finns det lite små planer, är väl bara att hoppas det blir roligt, vi ska alltså på gårn.

Det är nu det känns på riktigt.

kom hem för ett tag sen. igår vart det lite blandade känslor och en massa skratt. men kvällen slutade med edvin och oskar hos oskar där det blev en del skratt också. så det här vart ännu en kväll full med minnen att spika upp på sin minnesvägg.

Jag måste leta i väskan efter mod.

nu dra jag på gårn och finner något att göra med trevliga vänner, ha en bra kväll/natt! (skelar jag???? eller ser jag bara allmänt söt ut brevid feffe?)

Allting kommer bli bra till slut, om du bara låter allting va.

just nu råkar jag ha jätte skoj. ligger på golvet och spelar hög musik och hoppas på att kvällen ska bli lyckad.

Jag dansar men känner ingenting alls.


Jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv.

skolan gick snabbt, nu är det bara kvällen som väntar. runt 6-7 drar jag mig mot fränsta och hittar på något med johanna, feffe och anna-lotta, blir nog bra. fick en lite sen julklapp av nanna idag, TACK SÅ MYCKET, den gav mig ett litet leende.



Vi kör på en absolut nanna på svenskan idag, hej nanna.


If I can make you happy, then this is where I belong.

jag ska sova nu för dom som är så intresserade.

Klicka, klicka, klicka, klicka, klicka.


var bara tvungen att testa. (klicka alltså på bilden)

Jag följer med dig även om du går in i mörkret.

har rensat bort lite vänner på fb, typ dom som heter jirjgr jforejgo. så har jag varit duktig och vikt in kläderna på fåtöjen in i garderoben. medans jag ändå håller på kan jag ju lika gärna dammsuga också. har ju gjort en ny header också, tryck på f5 om du inte ser.

Varför ens säga det, utan mening alltså?

har varit duktigt och hängt upp gardinerna i köket, vita långa med någon text tro ja. men nu ska jag nog äta, sen duscha och lägga mig för att sova. imorgon ska det bli roligt, imorgon ska det bli lyckat, imorgon ska jag va glad, imorgon ska jag må bra.

Saker jag ångrar har ingen mening längre.

gick ut en sväng ändå i det fina vädret, det är inte så ofta solen tittar fram mellan träden. nu ska jag slå på en film innan mitt huvud sprängs, vet inte vad det är för fel.

Får ingen luft, blir knuffad runt.


Om dom tror att dom sårat mig så har dom nog bara missförstått.

jag har kastat mina tankar över felicia nyss. men frågan till henne var enkel. men nu ska jag som den nörden jag är läsa en bok "hon går genom tavlan, ut ur bilden" har man lite och göra så har man det. är nog trött till att somna när som helst.

Jag ska sova tills drömmarna tar slut, sen ska jag måla de besegrade minnena.

internet är inte vän med mig, facebook funkar ju inte ens, bara själva chatten. fast jag får ju gissa mig fram när jag fått ett.

Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå.

kom just hem, vart gårn en sväng. satt i tvrummet och snackade med jonas och felicia, funkade ju det också. imorgon blir det skolan som vanligt, fast hinner ju bli som bortblåst innan klockan slår över 4. död blir jag varje måndag, tisdag och verkligen torsdag. hittade dessutom en liten bild sen nyår.

Du lyser upp min värld som ingen annan.

ändrade bilder för kvällen, drar mot fränsta nu.


För jag kan göra det som ingen gjort, ingen gjort.


Jag är så svag, ger dig en kram, jag ser dig ringa men har inget val.

skolan lika med bäst på onsdagar. bara det att det är två matte lektioner, fast sitter ju med två coolingar så kvittar ju, nämligen oskar och edvin. ikväll får hag ser hur det blir, var ju meningen att det skulle bli gårn men vet inte om jag orkar, kanske bli lite mys i soffan med tvn och godis. hittade två bort glömda bilder på mobilen också, heheehe.

"Någon lockar fram en inneboende glädje och lekfullhet. Se fram emot en lyckad fest.", man kan ju alltid låtsas att det kommer hända.

Svenska där man är så himla cool och sitter på annat.



Det finns ingen mening med det här, det är inte lätt längre.

ja facebook funka ju verkligen, ser bara när någon skriver så lägger mig och dör.

Du vet mycket väl vad du gjort mot mig, den där blicken är gammal.

jag och feffe tog med våra små "söta" bröder och åkte till badhuset där konsekvenserna blev ett risigt äckligt hår som håller i många duschar, fy. var det tråkigaste jag någonsin har gjort men roligare än att vara hemma. ska duscha håret igen och sen lägga mig och lyssna på lote musik tills jag somnar.

Allt kommer så småning om fram hur mycket man än döljer det.

chilla lite med micka som nyss kom hit med lotttaaaaaa.


Elevensval kan också vara hur tråkigt som helst.


Religion är alltid roligast när man har trevligt sällskap.


Det kan vara en tanke, ett ord eller en mening eller ingen mening alls.

-har någon dött eller?
-ja, tyvärr.

Jag kan inte förklara varför vi lever här sättet gör vi det varje dag.

varit en hel del saker på samma gång den här dagen, men när jag kom hem tog jag mig ett glas juice och glömde alla problem, för en liten stund.
.
vaknade runt 8 i morse av ett sms, tur de för annars hade jag nog missat skjutsen med mamma, så drog åt mig nå kläder sen var det bara att åka, såg ungefär ut som en ny vaken fisk, med ett hustak på huvudet. följde med feffe hem idag, sen vart det gårn. och nu ligger jag på golvet och leker att allt är som vanligt, kanske är just så det är, vanligt asså. men nu ska jag ängna lite tid åt nått som kanske har någon betydelse.
vem kunde tro att det här bara var ett år sedan.

Du gör mig förvirrad, jag vet inte ens om det här är vad jag vill längre.

kom typ nyss hem till feffe efter en lång kväll på en lång väg. kallt och förjävlig. men det fanns två snälla själar ute vid denna tid som fråga om vi ville ha skjuts hem, ett ord snygga, riktigt jävla snygg han som körde. men innan kvällen började med vandring så har jag och feffe suttit i emils knä och trängt in oss i håkans epa. funkade ju det också faktiskt, där var det varm och gott.

"-Jag lovar att aldrig hata dig mer än vad jag gör nu."

nu är jag ready. ska bara äta och sen sega vid datorn eller tvn tills klockan blivit något över 6. för då blire ju gårn, jippi.. men roligare än att sitta hemma det är ju trots allt lördag. slängde bak håret lite på sidorna, just för att volymen vart helt sne och cp, så detta får duga om det inte hunnit lagt sig till senare.

Hela världen är så underbar, tänka sig att du bara är helt borta.

fixar mig för kvällen. har nyss duschat och nu återstår bara smink och kläder. ikväll blir det gårn, haha. nolife, iknow. men aja, nu ska jag forsätta att ha lite problem utanför datorn, hejjjdå!

Du kan titta nu jag är beredd att möta din blick igen.

igår vart det en bit fingervirkning, film, gottgott vid tvn med härliga tjejer, fanny, ellen, sanna, lotta och feffe. dom åkte hem en aning tidigare än mig så jag och feffe bosatte oss på hennes golv med endast en webb, just för att hennes internet vägrade fungera. fick med mig en hel del roliga minnen den natten. sandra och örjan hämtade mig runt halv 2. aa juste syrran är här i helgen också, med den där söta katten som man bara vill döda, typ.

Jag springer igenom svåra tiden dag som natt nu för tiden.

tänka sig att jag har längtat ihjäl mig i en vecka och nu äntligen är det bara 40 min kvar tills jag sitter ner slagen i soffan men tvn på kanal6, och ögonen uppspärrade till 1000 på the vampire diaries. sen vid 8 få mamma så lov att köra mig till feffe. då blir det myyyyyyys. hejjjdå.

Vad vill du? men kom då, jag är ju här och väntar på dig.

nåväl så kanske det fanns vissa stunder för oss själva. till och med lilla feffe tog en "sovtur".




Försökt visa dig med blicken, men det är inte mig du ser.

gick iväg till tåget som var försenat en kvart imorse. sen vidare till stan med mina älsklingar, nancy och feffe. klicka för effekt vettjaa! hehe nanna lärde mig det föryt så va ju tvungen att prova. aja, väl i stan så var vi elev för en dag eller 2 timmar då på thoréns, fett nirre iaf. första val lätt för mig! ikväll blir det feffe, med massa andra girls. tjejkväll kallas det. men nu ska jag ta en break. so i gonna take a break.



jag går bredvid men halkar efter, jag orkar inte springa mer.


Du känner ingenting, du som skriver om vad kärlek är.

en städande och duktig fiffi. märks att jag har nooo life. jajajaj. JAG SKA ANSTRÄNGA MIG MER, jag ska men inte nu.

Knuffa mig över kanten om du bestämmer dig för att lämna mig nu.

ni får ursäkta oss, men vi är cool.


"Vad ska man med rötter till, om man inte kan ta dem med sig?"

så här har jag sprungit runt hela dagen. somnade med blött hår så vart en mittbena när jag klev upp imorse. fast ni kan ju titta bort från mina sockar, och mina uppvikta jeans som egentligen inte skulle synas, hehe.

tror att det kallas religion, kanske man vill ge tid åt det vackra.




Det är tanken som räknas, tycker inte du det?

jag är trött som vanligt. somnade på soffan en sväng vid 6. ska hoppa in i duschen sen lägga mig och sova. såååå skööönt. på fredag blir det stan. tappade mobilen på läppen också, blöder än, hatar blodsmaken. har tandsak i munnen. har faktiskt tänkt vara under täcket innan 10.

Allting kommer på en och samma gång.

jag har så kul att jag inte vet vad jag ska göra, så fruktansvärt roligt så ni fatta bara inte, fyyy vad kul jag har. plus att det är nått fel så texten åker till mitten, usch fult.

Det var ingen bra dag idag, börjar bli van nu.

skönt och härligt att komma hem vid 2, älskar onsdagar. men bussen hem var inte så vidare mysig, nanna så nått klokt då "barnkräk" det luktade helt enkelt barnspya, ett riktigt litet barn alltså. spegeln är äntligen upp hängd nu också, bara för att jag är så stolt så måsta jag säga att jag faktiskt hängde upp den helt själv!




Du kan inte acceptera vad dom håller på med.

en aning rastlös, faktiskt. men nu ska jag gå upp och göra mig klar, hejjjjjdå.

Ingen får ju se att han är gift och hon är inte fri.

ska slänga ner lite kläder i väskan och bege mig till fränsta för att gymma lite med feffe. sen så har det varit en bättre dag idag, utvilad och redo för skolan imorse. vi råkade vara lite extra söt framför kameran idag på svensk/engelskan.


Jag hoppas du får leva med det resten av ditt liv.

detta drog jag på mig idag plus ett par pippiskor.

Det är så här man mår när man hemligheter har.

slog igen ögonen vid 8, halv 9. sen vaknade jag vid 2, halv 3 igen men somnade lika snabbt. och nu sitter jag här och klockan har nyss slagit över till 8.08. nu har jag packat ner laddaren i jackfickan så det inte ska bli en till dag utan ljus i mitt liv. skulle egentligen åka buss idag också, meeeen då är ju mamma så bra så hon ska åka och handla, tur för mig. känns som 30- där ute.
där satt jag trött och frös igår. usch.

Ett timglas upp och ner som aldrig rinner mer.

jag har allt utan kul. det kan jag verkligen säga.

Jag är inte här för att uppfylla dina krav.

william och jonas åt hela vitlöksklyftor och sen kom det en mild väldigt god doft från dom resten av dagen,. mums. kallt som bara den ute också. bussen tog 1000 år för sig att komma. min mobil har varit död dom sista timmarna också, inte kul. fast fick lite smyg videos med hem, hehehe. och bilder och så då, vackra och fula.


Jag har åkt så många varv, fast det är alltid lika svart.

har nyss duschat. kollade på klockan och tänkte vafan redan 9. sjukt vad dagen har gått fort. imorgon är det skola, längar verkligen inte. ska lägga fram kläder och det nu så det går fortare imorgon.

jag har skarp koll på läget nu. göra bort mig och gräver ner mig.

I got a hangover, wo-oh! I've been drinking too much for sure.

här sitter jag inte alls sliten efter en lång natt, full med missions och annat skoj. hehe. ointressant fakta men det här är mitt 666 inlägg, haha..

Låt sanningen bli en glömd historia som du kan skratta åt om några år.

vart en sen natt med massa vänner, haha hos erica. åkte hem till feffe vid halv 4 sen vaknade jag upp på en halvcentimeters madrass, tack det var vänligt av dig feffe! jag. lörra och feffe gick till vagga och käka lite pizza också, mums!





Klockan är sent och det finns ingen tid för dig, jag lever mitt liv nu.

hahahahaa.
har fixat mig för kvällen. bara det jobbigaste kvar, håret. det är fortfarande blött. sen blir det att fara fram till fränsta. vid 7 ungefär då, eftersom att maten är försenad.. aja. jag hoppades på att sanningen skulle vara annorlunda med dig.


Jag vet att du lyssnar men jag vet även att du inte bryr dig.

jag har tråkigt, men väljer att inte bry mig. ikväll blir det att hitta på nått med kära vännerna felicia och anna-lotta. men innan kvällen ska jag ha duschat, städat och även kommit på en bra förrklaring. hejjjjdå!

Jag funderar på att ge upp på nått som kanske inte ens är meningen.

facebook hoppar sönder. kan inte logga in eller någonting alls. varken från telefonen eller datorn. skit saker hatar. fick börja morgonen med en hundjakt, min kära zita hade sprungit iväg på lite äventyr. fast egentligen vill jag ha ett djur fritt hem, men edwin får stanna.

Varje morgon vaknar jag med tanken på att du faktiskt är borta nu.

kvällen började hos emil klockan 10 och slutade hemma med lite chips och film klockan 12. måste titta slutet på dear john, så bra sååå. jag är helt enkelt kär!

jag ligger gömd under löven, jag ligger gömd under snön.

nyss duschat och valt ut kläder för fredagen den 6 januari.

Du om nån borde förstå att man inte gör så här mot mig.

klockan blev 14.12 då örjan knackade på dörren och sa att han skulle åka till sin pappa. hatar att sova såhär länge. men såg iaf dear john igår, världens bästa film måste jag bara säga. den är inte bara bra, det finns en snygging med där också, nämligen channing tatum.

Det är dags att tänka efter, jag vill inte följa med.

vi är söta, eller var i 7an. dubbla bilder för att felicia har dom så små på sin blogggg.

Det kommer annat mellan och det är bra.

haha, jadu söta felicia. och vi kan ju säga att det var igår. ett annat år.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Igår så var jag i stan med josse :) och eftersom josse inte berättar;) om dom där jävla killarna får väl jag göra det :) jag och josse gick på birsta då och vi såg 3 killar som gick förbi några gånger (fusomstryk) dom flina och kolla på oss lika mkt varje gång och tillslut så kom en smal ganska lång kille fram och peka på sin ena kompis och sa kan han få ditt nummer sa han till josse då josse sa såklart NEEJ! och vi förtsatte att gå för vi ville bli av med dom sedan sa den långa smaka igen men kan han få ditt nummer då och peka på sin lilla knubbis kompis, Nejj! sa jag :) och så sprang vi nästan fram över golven för vi ville att dom skulle sticka men nej då dom gick lika fost äfter oss, och sedan sa den långa smala killen igen kan jag inte få ditt nummer d och peka på josse josse sa - Nej jag ger inte ut mitt nummer. och sedan kom det fram en annan tjockis till mig och sa men jag kan väl få ditt nummer då? NEJ ! sa jag dom följde efter och tjata sedan gick jag och josse in på lindex bara för att vi ville slippa dom och vi stanna där och sedan fortsatte dom att tjata efter våra nummer och josse börja säga mitt så då börja jag säga hennes bara för att jävlas och sedan kom det fram att hon hade tängt säga fel på slutet så hon vart lite sur på mig :P och sedan gick vi imot ginatrikot och då sa den ena tjoskisen till smalisen nu går vi för långt vi har ju kommit till ginatriKÅT nää kom nu sa smalisen (MEDANS EN LITEN TJOCKIS HÄNGDE EFTER OCH SA INGENTING JAG OCH JOSSE KALLADE HAN PISEN) :) sedan så sa vi att vi skulle hem jag sa attt pappa var där och skulle hämta oss så vi börja gå mot utgången för vi tängte att dom lär ju sticka men nej då dom ville sova hos oss och följde med oss ut och sedan så låtssas vi att det var fel utgång så vi gick in lite snappt igen, och då stannade dom utan för så vi sprang nästan fram på golvet och skynda oss att åka upp för rulltrappan så så vart vi av med dom :) (Y) någta timmar senare satt jag på en bänk utanför SIX för josse var och köpte julklappar åt mig men då såg jag kkillarna igen då dom följde efter 2 andra tjejor ch fråga efter nummer. ja just det dom sa att vi skulle ligga dubbel macka med dom och allt :) och ena smalisen tog på josse hela tiden:O //Felicia♥


När jag går därifrån utan ett ord, så vet vi båda två.

trött. har inget vettigt att göra, inget vettigt att blogga, inget vettigt att titta på, inget vettigt liv heller. tråkigaste jullovet i min 15åriga historia, känns det som. nyår=katastrof. andra året i rad jag missar tolvslaget också.
förra årets skarpa julafton med familjen hedlund i ljungaverk, en trappa ner där julgranen stog pyntad i silver och svart. mindre juligt faktiskt.

Jag kan inte skilja på om jag vill skada dig.

blir filmkväll med mamma nu. drar på mig en gosig blå mjukisdress och sätter mig i soffan med lite godsaker. blir en bra kväll för att bli lite piggare imorgon, hoppas jag.

ett glad lag för 2 år sedan, som hade vunnit. saknar fotboll. saknar alla dom fina vännerna också.

Du ville prata häromdagen, och helt plötsligt blev det tyst.

kom hem 7 imorse. skönt att komma hem och sova riktigt, i en säng där man slipper trängas och svettas ihjäl. blev en hemma dag i dag, min hals dödar mig. plus att jag har ont i tungan, på nått vis.
ungefär så här glad känner jag mig nu, ingenting alls.

Jag häller en del av mig ut i sjön, begraver gamla minnen, där ingen finner dom.

jag är uttråkad. men snart blir det gårn, haha. måste bara fixa håret, mössan tyckte det varen bra idé att tvättas, lite uttjatat med den också.

Jag har en känsla av att det här kommer gå snett på vägen.

tog en jätte gullig bild idag på getberget, med lilla feffelito. det var as roligt där... jag ser så inte alls rund ut.

Jag hade sluta prata, jag var så van att stänga av.

hittade 2 gömda bilder, haha eller 3 faktiskt, men den gick nog över gränsen på att läggas upp. den bilden är lotta redo för party såg även att jag ser likadan ut på alla bilder den kvällen.


Här blev jag den jag är, här har jag oftast blickat framåt.

jag har inte bloggat på ett bra tag. orkar inte ens starta den här cpdatorn. sitter vid telefonen istället, har allt jag behöver där. men nu ska jag bege mig in i duschen, för ikväll blir det kankse gårn. var ett tag sen, ett väldigt bra tag sen.


Världen kan verka grå och tom, men med dig kommer ett starkt ljus.

den här lilla sötsaken ska jag försöka få plats med på rummet igen.

Kan inte se för allt sot att det inte är någon som sitter mittemot.

la huvudet på kudden runt 06. började fixa garberoben, haha. ska nog göra klart det nu, snart. först ska jag gå upp och kolla vilka som är hemma. hör bara jimmy som kastar saker och skriker som vanligt, ute i vardagsrummet.
hittade en sånhär bild på mobilen också.

Då finns det ingen annan, jag har gjort mitt val och jag vet att det var fel.

kom nyss hem. måste ta och städa mitt rum, tro jag vill flytta in kläderna i garderobn i rummet. jobbigt att springa igenom tvättsugan hela tiden. men då har jag nått att göra imorgon. fryser ihjäl känns det som. men nu ska jag hoppa in i duschen, känner mig inte så ren.

Samma gamla problem som vanligt, dom är stora och små.


Någon av alla dom så borde väl du förstå att man inte gör så här.

hittade några söta bilder på mobilen. fanns rätt många, men inte alls suddiga.

Jag vet sanningen med väljer att inte se den.

nyår, haha. känns som att jag vill låsa in mig på rummet och gömma mig under täcket, typ. jag har feber, tro jag. mitt rum ser förjävligt ut! men måste nog gå upp och äta något nu innan jag dör.

RSS 2.0