ibland förstår jag ingenting

igår åkte jag raggarbil med erik, tommy och nanna och kikade lite runt på ljunga eftersom att det är summer meet. och i dag har jag varit barnvakt hela dagen, plus att jag ska vara det ändå tills inatt. och vid sex kommer stella och lo hit också, inte alls fel.
annars så är det väl bara inget speciellt 
 

döda mig, snälla




första skoldagen

jackan jag beställde kande min mamma ha perfekt. så den var inte så lite stor i storlekarna, helt sjukt. men idag har vi iaf klickat hem en ny säng till mig, äntligen säger jag bara. 
sen så är skolan bara jobbigare än vanligt. slutar alla dagar mellan 3 - 4. skönt eller så inte. men kanske slutar 12 på fredag om jag har tur.
misslyckad 
 

månen är bland det finaste jag vet

Untitled
 
Oh my

från balkongen




måndag den 19 augusti

jeansen var för stora så mamma skickar tillbaka dom imorgon och byter ut dom till en mindre storlek. fan också. annars så har jag bara varit med nanna idag och chillat. medan hon satt vid datorn rev jag ut min hylla ur kartongen och byggde ihop den. för den har ju bara varit i den där kartonen hela sommaren. men har känts onödigt bara för att jag ska börja göra om rummet snart och då kommer allt vara vara i vägen osv. 
 
annars så börjar skolan nu på onsdag, jobbigt. sen då fyller jag åt om bara 11 dagar
 
 

mer ljungarocken

 hittade några fler bilder på lottas (länk) blogg sen ljungarocken, så lånade några därifrån. och att bero på det så har jag inte bara tappat min andra kula till navel piercingen utan den här gången tappade jag hela piercingen
 
 

mitt paket har kommit



tog med mig sara och hennes kompisar för mina jeans har äntligen kommit och zita kan inte vara ensam ute utan koppel ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

lite ljungarock






lägger ut kamerabilderna imorn först

äntligen hemma där min älskling har väntat i hela sex veckor




bara gör det

salvatore | Tumblr

i sunsvall om 12 timmar

nu sitter jag äntligen på tåget med ångest om hur fan jag ska få väskan ur tåget när jag ska av.
sen så blev jag lite små sugen på hamburgare som jag och pappa åt på altagrillen förut. men jag får nöja mig med äcklig tågmat isf



bara en liten resväska

nu är allt packat, bara det jobbigaste kvar. att stänga väskan. har bara mosat in allt nu på slutet. som plattång och jackor. 
 
 men det ska nog gå hoppas jag. sen att den väger 10 ton det är en annan sak

torsdag morgon klockan jävla åtta

bara halva jobbet kvar nu. men det tar jag inte förrän vid 15 någon gång. 
nu sitter jag iaf och dör framför tvn och försöker se vaken ut. somnade ju inte direkt vid 22 igår. och sen så hatar jag att vara hungrig när jag inte orkar resa på mig. vill bara ligga här och dö lett litet tag. tur att det finns nått bra på tv iaf, pll. måste nog börja se hela den serien
 
 

idag dör jag kines döden

 
klockan är 07 och jag hatar att jobba. men jobbar jag inte nu så hinner jag inte jobba alls idag. trött som att as och tar hellre självmord just nu. och fan vad stor min näsa såg ut, större än i vanliga fall menar jag bara

in löööööv

kär i ett par stövlar
 

victoria's secret

morgon kliver jag upp klockan 07 så jag hinner jobba innan jag åker med tåget mot sundsvall klockan 16 typ. sen ska jag sitta på det där tåget i kankse 12 timmar. längtar inte. 
men jag har fått lite tidigar födelsedagspresenter, pengar och en vs av sandra. pear glacé, luktar as gott.
annars så har jag beställt en ny vår/höst jacka. en längre modell för en gångs skull. hoppas bara att den sitter bra och är snyggare i verkligheten då. ser så skön ut att ha på bara 
 

500 days of summer

blev väckt imorse av ett samtal. så har planerat ett mord nu. för jag försökte somna om men eftrsom att klockan var 11 så var det lika att kliva upp. och se vad som gick på 4an.
500 days of summer. as bra film, fin osv. 
annars så är jag bara allmänt död, fast jag klev upp för två timmar sen
 

lite fika klockan 02.12

 

like a tiger

jobba jobba jobba. hatar att jobba. men om två dagar slipper jag jobbet, ÄNTLIGEN! och om tre dagar är jag hemma i ljunga igen redo för ljungarocken. annars så har jag bara beställt ett par jeans som jag hoppas hinner komma den här veckan.
för jag älskar dom.............. 
 

ljungafuckingrocken

 

så himla kalas

klas med massa smörgås tårta och cc, plus blåbärs tårta. gooootttt! men när magen blev full så var det bara att åka in till stan och jobba. så nu vill jag bara dö här i sängen men inte då, för jag måste kliva upp och åka och jobba IGEN. usch och fy sov gott.
död och tjock

mera mat mat mat, mera mat

suddigt men gott. 
annars har jag bara ätit en b&j och glidit runt på stan med sandra och två hundar. 
imorgon måste jag kliva upp tidigt eftersom att jag ska på "kalas" i svappis. så godnaaaatt min kåmpizzz
 

får man bli kär i en vägg?

för det blev jag

EN LÅNG FREDAG NATT

idag så har jag ätit grillat och sen hjälpt sandra med hennes tokiga idé mitt i en film att färga håret rött. så vi åkte till stan och köpte tre blekningar och två rödanyanser klockan 21.50. så klockan 04 var det klart och då fick jag åka hem. fast det är en färg kvar som ska färgas eftersom att vi bara orkade med en röd färgning i natt. så det såg ungefär ut så här mellan blekningarna.
och med långaaaaa 45 minuter mellan varje.
men rött blev det, och mer rött ska det bli
sen det goda med dagen, fast korven ser äcklig ut.
MEN DEN VAR GOD :)
 

en torsdag kväll med familjen (+katti)

såg en as bra film förut som min älskling channing tatum är med i. fast dock bara i början tills han dör. vilket gjorde mig vääääligt besviken.
men den hette iaf G.I.JOE. rekommenderas ändå. annas så var det bara gott att titta på den med glass bär och grädde
 
 

en torsdag morgon

hatar att kliva upp på morgonen. fast att kockan är över 12. eller ja typ 2-3 min över bara. för jag vill bara ligga här och forsätta servera mig själv med frukost på sängen och se så jävla pigg ut
 

onsdag den 7 augusti

som en liten omväxling så sprang jag till jobbet idag fram och tillbaka. inte för att det är så där jätte långt men tog ändå en halv timme med alla mina små omvägar dit
och nu sitter jag nyduschad på sängen med varm macka och juice
 

wtf wtf wtf

boy london är tydigen ett nazist märke. och för er som inte vet så är det ett klädmärke. läs detttttaaaaaa ganska sjukt.
 
bilden lånade jag från henne

hem till kuttis

tittade på a walk to remember igår. så himla bra och fin. och nu ligger jag bara och gruvar mig för att åka och jobba. 
och sen någon dag den här veckan så ska jag och sandra åka till kuttis, kuttainen och kolla lite. senast vi var där kanske var för sju år sedan enligt pappa. så vi ska dit och minnas lite barndomsminnen. som när jag kastade i pappas fiskespö och mig själv ner i bäcken.
det känns bra att stå bredvid sandra, för då får jag känna mig lång. fast att det är en gammal bild
 
 
 
 
 
 
 

kanske är du väldigt upptagen.´'´'´' kanske bryr du dig inte.

jag vill gråta. men inte gråta för att jag är ledsen. utan till en film med ett sorgligt slut. och sen bara somna tätt intill en kudde som får ta emot tårarna och allt annat skit

helgen

först så ville thor testa mattias kolsyrepistol eller vad det heter, men det gick inte så dä bra eftersom han inte riktigt var tillräckligt stark.
sen så fick jag äntligen träffa min andra kusin lova som blev tre månader igår. 
 
 
sen fick min morbror ole för sig att leka med eld typ hela kvällen, och springa lite med gräsklipparen.
sen så har han ju köpt en sån där sandloppa.
som jag och mattias testade sen på kvällen. blev ju vekligen en jätte bra bild mitt i natten och i 80 km/h på en grusväg. men satan vad roigt det var, trotts alla träd som vi nästan tog.
sen somnade jag bredvid nimo. och dagen efter blev det en bakis dag, med massa gott.
vissa bilder är mobilkamera och vissa systemkameran, så därför är vissa piss
 
 
 
 
 

en dålig blogg.se

kan inte ladda upp bilder så det suger. och orkar typ inte skriva för den delen heller. men nu är iaf tågbiljetten bokad. åker hem om 10 dagar, så jag kommer hem as tidigt på morgonen på fredagen så jag hinner med ljungarocken
 

kärlek vid första ögonkastet

aldrig varit så här kär i en hundras förut. fransk bulldog, världens sötaste

bara för att du är blind

ernst kirchsteiger har så rätt, så rätt
 

vi blev som dom andra

blev bjuden på middag hos carina idag, mattias mamma. det bjöds på oxfilé och jordgubbar, jätte goooottt. sen blev jag kär i en hund, vid namn kajsa. 
en riktig gosig en. medans mattias letar efter en nyckel i hörnet. 
imorgon väntar det jukkas marknad och lite skoj i sautos, hos morbror ole med lite folk och släkt
 

gul är ful

igår såg jag nog världens fulaste staty, eller konst eller vad man ska säga.
med en hund i

RSS 2.0