Du måste vara stark så alla kan se vilken underbar person du är.

Hihihi, nanna klart jag icke glömde dig!
Hehe, gammla ''goda'' tider!
Kom nyss hem från fränsta där vi kollade på killarnas match. Dom vann med 6-4?? Om jag minns rätt. Men nu ska jag väl hämta sara och jimmy.................................
Hitta lite fler gammla bilder, Jag älskar dig Sandra!

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer.

Lägger ut lite bilder från mina gamla mobilbilder, bara sådär!
jaa, sista bilde har jag tagit själv med min egen mobil!

Nu allt ordnat sig hoppas jag att väljer att komma tillbaka till mig.

Nu har jag nyss kommit hem. Tråkig skoldag som vanligt. Men jaja.. Matck klockan 6. Mot matfors. Jag är inte på fotbolls humör men det ska jag bli sen. Jag fyller år idag. 15. Jag har bara fått ett paket idag, saker till mitt rum! Ska firas på Fredag eller Lördag det får jag icke veta. Men nu har jag inge mer att skriva hejdå!





Att leva i den här världen utan dig är som att inte kunna andas.

Nu har jag nyss kommit hem från skolan. Men ska till gårn sen tro ja. Får se. Först ska jag i alla fall byta om. Men aja hejdå!



Om man kunde stoppa tiden för bara en minut skulle jag göra det.

Jaa, då var man hemma efter en lång kväll i ljunga med massa folk. Men inge mer snack om det....
Aja, träning idag i alla fall den ska man väl gå på. Och så måste jag träna på läxan.. Inte kul. Vet inte om den är imorgon eller någon annan dag? Men tränar idag i fall att den skulle råka vara imorgon. Vill inte till skolan..

I give my world just to you.


Allt jag ville var att allt skulle bli som förut men istället vart allt till ett helvette.

Nu har jag duschat och fixat lite tills ikväll, fast det är ju långt dit än. Felicia, Sanna och Erica skulle visst göra en överraskning till mig och Lotta. Fast det är ju inte sån överrasning nu men det dom ska göra är ju det.
Jimmy hittade en larv som han är rädd för så när den rymde så sprang han i väg, haha.
''Jag ska släppa ut den när den blivit en fjäril''
Haha, så han lär behålla den ett tag.. Äckligt, usch!

Så jag bygger en egen bro nu för att mannen vi byggt till bara jävlas med oss.

Nu sitter jag på sängen och lägger till  ny musik på spotify, råkade radera min gamla, fuck säger jag bara! Men jaja har 72 stycken nu, ha!
Vem fan e gud att döma, döda ett liv sådär på ett ögonblick.
Säg vad fan e gud att döma. Så jag bygger en egen bro nu, för mannen vi byggt till bara jävlas med oss.
Så jag bygger en egen tro nu.
Vem fan är gud med elden. Allt som vi trott på har brunnit upp.
Så säg vem fan är gud med elden.
Jag saknar dig, jag hatar dig, jag saknar dig, jag hatar dig, jag saknar dig, jag hatar dig, jag saknar dig å jag hatar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag hatar dig å jag saknar dig, jag saknar dig,  jag saknar dig , jag hatar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig jag, saknar dig jag, saknar dig.

Du är det vackrast jag någonsin sett.

- Until my heart stop beating.
- Maybe even then.
Så vackert! Det måste jag säga. Det kommer från i slutet av eclipce när bella pratat med jacob! Så vakert! Han ska fortsätta kämpa för henne fast hennes hjärta slutar slå (när hon blir en vampyr).



Everythig you say mean so much to me.

Nu har jag nästan fixat klart mig. Bara platta håret kvar. Men det går ju på 5 min, typ. För jag har ju inte lockigt. Men i alla fall så igår vart det ingen träning för det var 3 stycken i laget som vill springa västraterrängen och då skrev Jonny att dom som vill fick springa och det inte vart nå träning ;ssss Hojja, jag blir så less.. Men jag ska gosa lite med gullet som ligger i mitt knä och kurrar, Hejdå!



Nu när jag har förstått att du allt bara var på låtsas så kan jag inte hitta mitt hjärta.

Nu har jag nyss vaknat och ska börja göra mig i ordning för skolan.
Och min kanin har inte kommit hem än, det är inte lika roligt som det brukade vara utan dig. Men vad ska man göra det är ju nästan helt hopplöst att leta efter en kanin i skogen?

Du är allt jag har och allt jag vill ha i resten av mitt liv.

Idag har dagen varit bra. Först skola sen hem vara med Nanna sen körskola sen gårn och sen hem. Sååå nu ska jag väl slå på en film och bara ta det lungt. Jag har bestämt mig för att ha rött ett tag till.
Jag idag.



Och jag första dagen med min frukost skål, hejdå!

Du vet att jag skulle ljuga om jag sa att jag aldrig ville se dig igen.

Ja, nu har jag nyss kommit hem efter en lång dag. Skolan var väl helt ok. Fotbolls matchen var mindre ok förlosade med 1 - 10.. men jaja kommer det bara sex stycken på en träning så har man ju inge lagspel.. Nog om det ska titta klart på Water for elephants, godnatt!



Slänger in en bild på det hår jag önska jag hade..

Jag är en usel lögnare och det vet du att jag är det var därför du stötte bort mig.

Jaa, nu sitter jag och väntar på att min hår ska bli klart. Håller på att färga det. Brunt. Ännu brunare? Jaja, jag hoppas iaf att rsultatet blir bra, Jag vet inte varför jag alltid blir så nervös när jag sitter med färg i håret. Jag bara blir det.
Imorgon är det skola och jag längtar inte ett dugg.. Jag längtade förra veckan men det var då det.. Nu orkar jag inte gå, men jaja inget man kan göra nå mer. Det har varit en härlig sommar 2011!
Så därför avslutar jag med några bilder sen sommaren 2011!!!













Ja det var liiite sommarminnen men verkligen inte alla, Men nu ska ja frödriva den här kvarten som är kvar på lite roligare, Guitar Hero! PUSS HEJDÅ!

Jag sa att jag älskade dig och det är det enda som betyder någonting.

Gossip Girl !



Chuck Bass och Blair Waldorf! Byebye!

Vad är kärlek egentligen, man blir bara sårad och lämnad.

Ja jag vet det var kanske 3-5 min sen jag skrev ett inlägg men jag måste bara få fråga vart fan vårt lag är?! Försk skriver Jonny att det är träning och sen en timme efter skriver han ''ingen träning för lite spelare''!? Och då säger jag vafan! Man kan inte bara tro att man kan vara med på matcherna och tycka att det är det enda roliga. Träningar är bra alla måste ju tränas för att bli bättre. Men jaja.



Det blev en suddig bild men det här var en gång vårat lag.. Men nu ska jag gå och göra nå vettigt, hejdå!


Du är magiskt ingen behöver känna dig för att falla för dig.

Jag vaknade klockan ett idag. Inte bra. Men imorgon ska jag vakna mycket tidigare. Och på Tisdag börjar vi ju skolan, längtar faktiskt lite. För då får man träffa alla. Och det. Jaa, vet inte vad mer jag har att skriva om.



Jag lägger in en bild på min lilla kusin Thor. Bilden tro jag Jennifer min moster har fotat. Men nu ska jag ta och spela lite sims, Ja, jag vet att jag är en sims töööönt!

Är du frusen så vet du att jag alltid vill värma dig, hålla dig så nära mig som det bara går.

Jag ska slå på Gossip Girl. Nu. Så kvällen hos Faffa var fett nice! Roligt folk. Jaa.. vet inet vad mer jag ska skriva innan jag ska lägga mig. Jag har städat mitt rum nu i alla fall, fatta vad skönt! Riktigt jävla skönt! Nu kan man i alla fall se golvet.
Ja, det var kvällens jag. Mittenbena.. inte min grej men aja. Och plus att det inte var den bästa skarpaste bilden men jaja, Och jo en sak till jag kan ha missat att putsa spegeln, hehe. Hejdå!

Du vill inte se mig så här så vänd dig om och lita på mig.

Nu har jag bestämt mig för att dra till Faffa. Men först ska jag städa rummet och fixa mig. Eller sen blire Feffe och sen Faffa. Men nu ska jag inte slösa min tid här, Hejdå!





Jag och du tillsammans är det enda alla vill se just nu.

Nu har jag nyss kommit hem, eller för en kvart sen då. Kvällen vart lyckad fast filmen var mindre bra. Tvillingarna i ''j saknar dig'' kommer ju från Kiruna (y)
Men ja det var dåliga skådespelare. Hehe. Rekomenderas inte!
Sen drog vi till Selinn och var med henne och tre andra som visst hette, Frida, Linda och sen var det någon kille men minns inte vad han hette? Vi satt hos Selinn och bara snackade sen drog vi ut en sväng och sedan var klockan halv 12 och då var det dags att gå till tåget. Men nu ska jag se Pirates of carribien, stavning ppå höööögnivå däär, hejdå!

Inget är sig lik sen du försvann men tro inte att du kan komma tillbaka.


Vi förlora kontroll utan varandra och det vet vi båda.

Nu är jag färdig fixad och allt. Sak bara äta och sen är jag helt klar! Slipper jag stressa sen är ju en hel timme kvar. Funderar på om jag ska stoppa på hårförlängninen så jag kan sätta upp håret. Får se. Lägger ut en bild sen på min outfit , hihi.

Kom lite närmare så jag kan slå dig i ansiktet, jag hatar dig!

Nu har jag bytt om och varit med min lilla Lover! Som än inte har nå namn kom jag på! ;o
Jag måste gå ut igen och rensa lådan åt den och plus att jag vill ju gooooosa lite oxå! Om du har ett bra namn åt den så kan du ju gärna tipsa mig om det namnet ;D
Jaa, jag ska väl gå och gosa lite med henne då, Hejdå!

Tre ord, tolv bokstäver, en mening, jag älskar dig.

Nu har jag nyss vaknat upp ur mina drömmar och börja leva dagen ut.
Lotta fick tag på en biljett till mig. Jippi! Så nu blire att åka till stan att kolla på bio plus att vi lät väl äta nå oxå. Vi ska kolla på ''Saknar dig'' den verkar bra faktiskt. Det är jag, Feffe, Faffa, Lotta, Erica och Sanna tro ja. Är inte säker.
Tar en bild sen i sommras då Rebecca var här, hon som verkligen bloggar heeela tiden. Haha. Men jag ska ta och gå upp och fika lite sen ska jag nog städa mitt rum, hehe.

Som en fågel som flyger rakt igenom alla sina beskymmer.

Nu är jag nöjd, det var headern som jag verkligen ogillade ;s
Men nu är jag klar, hejdå!

Håll dig uppe bara för en stund jag vill se att du mår bra.

Jaa, jag skulle ju sova för.. 2 timmar sen. Men jag vet inte vad som hände med det. Jag började först hålla på med bloggen sen kolla nå på facebook och en massa annat shit.
Fast ändå så är bloggen inte klar.. hmm. 
Men nu ska jag pröva att sova lite, godnatt!

Det tog så länge att bygga upp den muren du rev när du lämnade mig.

Testar lite här då, hehe. Kul kul kul!
testar med en bild å

Jag ville bara att du skulle finnas där för mig men du lämnade mig, jag förlåter dig aldrig.

Jag har väldigt tråkigt nu. Så nu tar jag och gör ett inlägg för skoj skull, haha. Kanske 10 - 15 min sen det förra. Jaa, jag vet att jag inte har nått liv. Men det duger för mig.
I always gonna love you.

Om du säger att jag kan lita på dig så litar jag på dig, om du säger att du alltid finns där för mig så tro jag på dig.

Har varit på en liten promenad med Sandra och Mamma. Sandra skulle till tågstationen, så jag och Mamma hängde med dit så hon fick lite sällskap. Men man får ju inte glömma Zita, hon var oxå med.
Imorgon kanske det blir bio men några, men får se om det blir av. Lotta skulle höra av sig imorgon. För jag kanske inte får tag på någon biljett.
Imorgon måste jag städa mitt rum.. Hehe. Har inte gjort det än.. Livet är inte lätt ibland. Livet är jobbigt när det gäller städning i mitt rum.
Inte den nyaste bilden men hejdå!

Only you and me.

Nu har jag nyss tränat. Det var skit jobbigt, inte ett dugg! Haha, Vi var 7 stycken från vårat lag, vart fan är alla? ;o Jag har en sån här vecka som jag är helt inne i sims. Haha, men aja ska spela det sen, hihi. Men nu har jag inge mer på hjärta, Hejdå!

Allt jag vill se är en stjärnklar himmel med dig.

Ja, jag har jätte roligt. Verkligen.

Bara dina andetag får mig att leva klart dagen.

Jaaaaa, jag har det roooligt. Har kollat ännu mer Gossip Gilr. Blir aldrig less. Men klockn är 20 över 5 nu och har inte sovit en ända gång.. Jag är inte ens trött, eller är jag? ;o
Men jaaa, jag ska väl försöka sova eller nått? Men först ska jag gå upp och kolla för jag tror att mamma nyss vaknade för hon ska ju upp och jobba. Såå Godmorgon då!



''You're gonna catch a cold, from ice inside your soul''

I know I can't take one more step towards you
Cause all that's waiting is regret
And don't you know I'm not your ghost anymore
You lost the love I loved the most

I learned to live half alive
And now you want me one more time

And who do you think you are
Running 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are

I hear you're asking all around
If I am anywhere to be found
But I have grown too strong
To ever fall back in your arms

And learn to live half alive
And now you want me one more time

And who do you think you are
Running 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are
Dear, it took so long just to feel alright
Remember how to put back the light in my eyes
I wish I had missed the first time that we kissed
Cause you broke all your promises
And now you're back
You don't get to get me back

And who do you think you are
Running 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Don't come back at all

And who do you think you are
Running 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
Don't come back for me
Don't come back at all

Who do you think you are?
Who do you think you are?
Who do you think you are?


Helt klart fortfarande min älsklings låt! Älskar texten.
Maddi Jane - Jar of heart.

Kalla det vad du vill men jag ser och känner att det är kärlek.

Jag får damp på mig själv. Jag kan inte sova, haha. Men seriöst jag har vela varit trött sen 12 och nu är klockan halv 3. Jag fick nå jävla ryck när jag gick upp till köket och skulle göra en macka. Jag började torka bänkar och det, haha vad duktig jag är. Men ibland kan jag få nå cp ryck att börja städa. Men fan heller i mitt eget rum, det är surt.
Förresten så jag och Lotta ska ha en födelsedags fest, hihi! Men måste planera mer om vart och när och hur. Men det måste bli av! Det måste det verkligen!
Men nu ska jag titta lite mer på Gossip Girl, Godnatt!!

Ni ser att det fortfarande dampa, haha.. Det går inte att göra det bra det ser bara cp ut när det drar ihop sig! Men jag får leva med det. Fast nu gick det? Eller i alla fall den här lilla meningen eller vad man ska säga?! Men fan heller på dom andra, det är mysko??

Dom tråkiga stunderna i ens liv då man absolut inte har något att göra.

1. Det första du tvättar i duschen? Håret.
2. Gillar du kaffe? Nej.
3. Hur mår du just nu? bra.
4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på? har ingen crush på någon just nu.
5. Berätta om din senaste dröm - Jag var på Ljungarocken och sen försvann min gucci väska som jag hade sparat till jätte länge och jag vart jätte ledsen?
6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på den? Nej, verkligen inte.
7. Vad vill du ha just nu? Ett städat rum.
8. Har du räknat till 1000 någon gång? Tro ja inte.
9. Biter du i din glass eller slickar du på den? Oftast slicka men händer väl att man biter också.
10. Använder du smileys? Händer väl ibland.
11. Har du träffat någon kändis? Ja.
12. Gillar du keso? Inte min favorit.
13. Vilken låt hade du sist i huvudet? Standing soldier - Demarco.
14. Hur många länder har du besökt? 1 tro ja?
15. Är dina föräldrar stränga? Kan man väl inte säga, men dom är väl normal typ.
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? Skulle nog inte våga.
17. Glittrar någonting i ditt rum just nu? Nej.
18. Brukar du hyra film? Nej, sällan.
19. Var kommer du vara på lördag? Hemma? Inga planer, än.
22. Vad åt du till lunch? En Billys Pizza.
23. Har du lockigt hår? Nej, bara cp toppar.
24. När grät du senast? Ett bra tag sen?
25. Har du gått in i en vägg någon gång? Så trög är jag väl inte?
26. Favoritårstid? Höst/vår.
27. Vem höll du senast i handen? Venne.
28. Sover du med TVn på? Ja.
29. Tycker du att du är gammal? Nej.
30. Är du mörkrädd? Ibland.
31. Gillar du ditt liv just nu? Ja, det duger men hade kunna varit bättre.
32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? Konstig fråga men det kanske jag har.
33. Har du bra syn? Den funkar.
34. Var är dina föräldrar just nu? Min mamma är nog i rummet rakt ovanför mig och sover. Pappa är väl i Jukkas och kanske och sover.
35. Vad har du på dig just nu? Jeans och en huvtröja.
36. Vad var det senaste du köpte? Strips och en dipp på Mankan.
37. Hatar du mer än 3 personer? Nej.
38. Använder du sushipinnar? - Kan hända, men det är sällan.
40. Äger du ett vapen? Nej, Gillar inte sånt.
41. Gillar du ditt hår? Inte just nu.
42. Gillar du dig själv? Lär mig med åren.
43. Vem står dig närmast? Min syster, Sandra. http://hjortborg.blogg.se/ och mina två undeeerbara vänner Nanna, http://ngerling.blogg.se/ och Felicia, http://feliciasbloggitextochbilder.blogg.se/
44. Hur ofta använder du MSN?  Har inte msn på datorn just nu.
45. Vem prata du med senast på MSN? Ojojoj.. Nanna kanske?

Vaknar och känner lättnaden av att allt vi hade bara var en dröm och långt från en sann.

Jag vart lite inspererad av http://feliciasbloggitextochbilder.blogg.se/ till att göra en ny header, men är inte riktigt nöjd, vill nog he en svart blogg i alla fall. Skulle bara testa med en vit för att jag har haft en svart rätt länge nu. Men jag tror att jag kommer ha den här headern och det nu ett tag i alla fall.
Kan ju bli bra med tiden, haha.
Tror att jag har världens jobbigaste fluga på mitt rum, flyger alltid till datorskärmen och surra, inte lite irriterande kan jag säga..
Min (sara's) gulliga lilla kisse misse!
Men nu ska jag ta och kolla klart på Gossip Girl, Hejdå.

Mitt liv rasade i bitar när du försvann men för varje dag som går så försöker jag få alla bitar på plats igen.

Jag har insett en sak nu. JAG SAKNAR MITT LÅNGA HÅR MER ÄN NÅGONTING ANNAT!!! Ja, det sa ju allt, haha. Fast jag har ju hårförlängning så det läker ju såret lite ;)
Bilden tog jag precis innan jag skulle åka och klippa mig, hösten 2010. Men nu ska jag börja titta på Gossip Girl, Love it!

Jag ser att du ler men bakom ditt leende så vet jag att det gömmer sig en mörk sanning.

Jag har inget att göra så gick igenom lite gamla bilder, på mig då, hehe.
Så nu kommer lite bilder på mig genom åren. Eller ja, från 6:an då.
Enjoy..



6:an



7:an


8:an



Och nu då.

Ni kanske förstår hur kul jag har just nu, inge kul alls.
Tror att bloggen dampa lite kan inte göra mellanrum asså hoppa ner två rader så det blir en lucka, utan allt åker ihop så det ser ut som att jag vill att ni ska sträck läsa.. haha. Hejdå, blir nog ett till inlägg innan jag lägger mig.

Jag tror du söker efter mer än du själv förstår.

Jag har inte skrivit på länge nu menmen. Glömmer bort ibland att jag har en blogg, haha. Men nu har jag varit i Umeå, kul var det att träffa en massa Hjortborg släkt. Min farbror Anders fyllde år.
Jag fick en Converse väska av pappa som jag älskar.
Idag har jag iaf varit på gårn (?) och sen kollat på killarnas match som jag tror att dom förlorade faktiskt, vi kollade inte hela men när vi åkte så stog det 2-4. Det var ju lite trist. Men vi förlorade också, mot Alnö med 1-4.
En sak jag måste göra är att städa mitt rum, madrassen ligger på golvet och jag har inte ens bädda sängen med lakan.. Det är illa men jag ska ta tag i det imorgon. Tror jag ska möblera om också, får se. Vill göra en förändring nu, snart.

Men nu tycker jag att jag har skrivit för mkt såååå, hejdå!



bilden tog jag innan matchen, Intressant, jaaag veeet!!

Jag faller och faller, lovar du att du fångar mig innan jag faller för långt?

Nu sitter jag hos Feffe. Med kattsa och Feffe då. Mamma kommer snart och hämtar mig. Och då ska jag gosa med min lilla älskling!

Igår så vart det Lottas stuga ändå, och jag sov hos Feffe då. Men nu ska jag gå och snacka lite med dom, hejdå!



Slänger in en liten bild på Feffelin.

It was just a dream, just a moment ago.

Nu har jag precis duschat klart. Älskar att vara ny duschad, må jag säga!
Nu ska jag bara torka håret och klä på mig och sen platta håret och sen drar jag till Feffe, eller inte om dom skulle till Lotta. För dit orkar jag inte åka, tro ja? Få se. Ska ringa feffe också, Hejdå!



En gammal bild sen i början av 8an tro jag. Då var jag iaf nyklippt. Fast nu ska jag inte klippa mig på ett år, eller kanske bara toppa en två ggr.

Allt snurra inte runt dig hela tiden, det är nog på tiden att du vänjer dig.

Nu har jag nyss kommit hem från träningen. Den gick segt. Men jaja, jag är seg idag.
Ska till Feffe ikväll tro ja. Får se hon är med Kattsa. Jag ska sova där isf. Men nu ska jag slänga mig i duschen! Och sen fixa mig lite snabbt, drar nog till Feffe när jag tänker efter ;D

Gammal random bild.. Men orkar inte sitta och titta igenom för att hitta en bra, men nu ska ja nog in i duschen, hejdå!

Ibland vill jag bara packa och dra, ge mig av.

Nu kommer en liten bildbomb, gamla bilder.
jaaa, det var lite bilder då. Men nu ska jag gå ut till mitt hjärta en sväng sen far jag på träningen, BYEBYE!

Vi är som två delar av ett pussel som inte hör ihop men som någon försöker pressa ihop.

Jag måste skärpa mig och börja blogga meeer!
En bild sen elli var här.
Nu sitter jag iaf och vänta på att tiden ska gå snabbare. I förr går köpte jag hårfärg, äntligen! Min utväxt tar över mig snart..
Nu är det snart träning, jag är inte pepp. Men aja. Älskar ju fotboll sååå vad gör man inte.
När jag kommer hem blire till att städa rummet. Askul, jag vet.
Vette fan vad mitt lilla hjärta ska heta?! ;o Det är illa, tycker jag. Siri, är inte bra tycker jag. Måste komma på ett nytt.
Mina favvo tränings shorts försvann på cupen plus min ena sko? ;oo
Men nu ska jag sluta skriva, hejdå!





Dom bjuder jag på.



När du var min var jag allt man någonsin önskade sig men nu när du lämnat mig är jag ingenting utan dig.

Nu sitter jag hemma.. och är så jävla fucking jävla lycklig, fick vänta 1 år men det var det värt för nu har jag en liten älskling, hjärtat Siri!
Men nu ska jag kolla en sväng på fb, sen ut och stänga buren åt kaninen. Slänger in en ego bild oxå.
every day i wish you were here with me.

RSS 2.0