"krämig kräftpasta med ärtor"

Inte så myxket som händer som vanligt. Bestämt att jag ska börja äta bättre och gå ut och röra på mig lite mer än vad jag gjort. Och jag började idag, så imorse eller på förmiddagen tog jag en promenad och sen gjorde jag kräftpasta. Just bara det där att våga testa nya maträtter, fast att det inte låter så gott.
Var faktiskt jättegott, väldigt salt men det är ju pågrund av kräftorna. 

Annars så fick jag börja tidigare idag pågrund av sjukdomar, klockan 15 istället för 17. Utöver det, inte så mycket. Intervju och sen hämta Sandra och Johan imorn är vad som står på schemat

söndag

Alltså denna jobbdag är nog den värsta på länge. Folk är så himla otrevliga och stressiga. Fast de är väl så att det är årets fattigaste dag. Som exempel så frågar en kund mig om jag kan få den före han att tanka fortare för att han hade väntat i tio minuter, för jag kan ju säker göra så att hon fortare får ner bensinen i tanken.. idiot. 
En annan som körde iväg med pumpmumnstycket kvar i bilen så att den gick sönder och sen nekar till att de som visas på inspelning är fel. Oxå idiot.

Sen så blir man ju bara allmänt less själv på hur alla beter sig så jag kankse själv oxå verkar otrevlig mot vissa. 

Aja det är ju bara fyra och en halv timme kvar av detta nio timmars pass. Ser verkligen framemot att vara lite ledig om en vecka. 
Ätit typ tre tuggor av maten för att min matlust är nere på noll tack vare att alla har så lite respekt för andra, man märker verkligen hur vissa bara tänker på sig själv och skiter i resten.

Längtar bara hem, min skalle är helt död

hittills ingenting

Sen jag bloggade sist så har det inte hänt så mycket. Mer än att melwin numera är tillbaka hos mamma i ljunga. Jobbar på som vanligt och förbereder mig mentalt för intervjun på onsdag. Men på då kommer även Sandra och Johan. 

Och utöver det så planerar jag väl bara vad jag vill göra av mitt liv, innan detta år är slut ska jag göra någonting. Sen om det blir en utbildning utomlands eller som volontär det får jag se

söndagen den 17

Sitter som igår på jobbet, tidigt morgon och jag var död. Men imorn jobbar jag stängning i tre dagar framåt, ska bli lite skönt som omväxling att inte behöva kliva upp jämt. 
Men annars så händer det väl inte så mycket, i slutet på denna månad ska jag på en intervju på Vapiano. Ska bli kul, hoppas bara att jag får jobbet så jag äntligen får testa på hur det är att jobba på resturang. Det är ju bara ett extra jobb, men det vore jätte bra att kombinera med min deltids tjänst på Statiol. 

Söker ju framför allt heltidsjobb, men alla känns så tråkiga och så tänker jag om jag verkligen skulle palla att göra samma sak hela tiden, haha. Men jag söker ju såklart även de som kanske inte låter as roliga, bara för att det är ju bättre än att hålla på att kombinera jobb osv, blir så stressigt

lördagmorgon

Alltså hade skrivit klart ett helt inlägg tills jag råkade komma åt tillbaka knappen så allt försvann. Men jag ska sammanfatta mig kort istället för jag är alldeles för trött. 
Gårdagen var bra, trevligt och bra mat. Vi var på ett ställe mitt inne i stan, Österhof. 

Sen minns jag inte vad mer jag skrev riktigt. Blev inga bilder, eller tog med snap en men den råkade jag ju såklart trycka bort utan att spara

dagarna

Blir alltid massa dagar mellan bloggningen. Men nu har jag bara jobbat och sen när jag kommer hem satt mig i soffan och kollat på OC, konstigt nog har jag aldrig sett det förut. Men det är iaf as bra! 
Annars så ska jag ut med jobbet imorn kväll, äta och typ bara umgås och träffas utanför jobbet. Ska bli kul att se hur alla ser ut när de inte har på sig de där statiol kläderna. Det tråkiga är ju dock bara att jag jobbar på lördag morgon, öppning.

Utöver det så ska jag kanske på en utbildning med Fun Cruises för att sedan om jag blir uttagen åka med på studentkryssningarna och jobba då såklart. Så det skulle vara kul, men jag får se eftersom att den utbildningen är min enda lediga helg på två månader.. det suger ju. Men det kan ju vara kul att åka på utbildningen fast att jag inte får själva jobbet, men jag har ju på mig till den 18 att bestämma Mig om jag vill åka eller inte 

Juste, sista veckan nu denna månad kommer Sandra och Johan hit och hälsar på. Jobbar ju men längtar ändå efter dom

inte så mycket

Nu var det ett tag sen som jag bloggade. Men det har inte hänt så mycket. Vi har iaf passat på att ha melwin här sen nyår, känns hemskt att lämna ifrån han igen. 
Annars så är det väl inte så mycket annat, Kristoffer fyllde 23 år igår och det var ju tråkigt att jag såklart jobbade kväll. Men när jag kom hem 00 så gjorde vi ändå tårta och firade han lite smått. Hans paket har han inte fått än eftersom att det har varit massa röda dagar. Men förhoppningsvis kommer det imorn. 
Och för första gången så vet han faktiskt inte vad han ska få, han råkar alltid ska köpa just det jag köpt eller så råkar jag för säga mig

RSS 2.0