Måndag igen

Sov hos nanna tills idag och ska sova här inatt med. Red ut idag, sist var ju för tre år sen och då blev jag avlastar. Men idag gick det riktigt bra! Anrs så har det väl inte hänt så mkt, var med wille och adde mest hela kvällen/natten i lördags. Och söndagen spenderades med t och f.
What else. Ingenting alls, ha det bra


24 september

Redan lördag. Jobbat hela veckan, i torsdags var jag på möte med jobbet. Igår skulle jag iväg men orken tog slut så fastnade i soffan med Jimmy framför djungelboken. Funkar ju det oxå. Det var så synd att det var sämst väder igår, eftersom att jag och en kollega skulle mötas upp och låta våra hundar träffas. För de är likisar, så hoppas på bättre väder när båda är ledig nån dag. Men idag fyller mamma år, så grattis världens bästa mamma ❤ älskar dig.
Lite dumt att jag ska jobba 09-17.30 men det får funka. Tänkte mot kvällen hitta på nått med wille och adde förhoppningsvis. Vi får se, annars så händer inte så mkt. Planerar en kirunaresa, så småningom. Vill ju se Sandra och Johans hus och allt annat jag missat sen i våras då jag sist var där.


Måndag den 19 september

Måndag igen. Helgen som ni vet har bestått av jobb, träning och lite äventyr. Wille och adde kom ju hit i lördags och igår var vi till svall på lite olika ställen. Men då var även basse och Sofie med. Sen passade jag även på att hälsa på t och f i deras nya hus. Riktigt mysigt!

Anrs så jobbar jag hela veckan nästan. Ledig fredag och söndag. Sen har jag inte så mycket mer pass, typ varannan helg. Så måste väl ta och söka lite mer jobb, detta är ju bara extra som sagt


Den 16 sptember

Jobbade 15-00 igår, kände verkligen hur jobbigt det var att vara uppe tills dess. Har ju liksom somnat vid senast 22 varje kväll tro jag. Planen efter jobbet inatt var ju att åka och träna, men när jag kom hem så hade melwin gjort inne. Så tog mig ut på en promenad med han ist. Han måste ha fått i sig ngt dåligt, för sist han gjorde inne kan jag inte ens minnas.

Idag jobbar jag en timme mer, alltså 14-00. Så nu packar jag träningsväskan innan jag far på jobbet så jag kan fara direkt dit och dra ett pass, vet anrs inte hur jag ska hinna när jag jobbar kväll.
Imorn kmr wille och adde hit och vi ska fara på en upptäcksfärd nu ihelgen igen. Ska bli spännande.

Men nu måste jag fixa mig så jag hinner iväg och luncha med mamma innan jag börjar


11 december 2011 kl 00.28

"Vad har killar för fel? Eller kille. Jag ska ta och bli lesbisk. Så kanske jag slipper trasigt hjärta."

Alltså läser genom gamla rader jag skrivit. Haha vet ibland inte om jag ska skratta eller gråta.

Idag är jag iaf ledig. Så mina planer är att bara ligga i sängen och försöka träna senare mot kvällen. Annars har jag inte så mycket på hjärtat. Jobbar eftermiddag/kväll tors-lör. Byee


En hel del ni

Nu har jag bott här i ösd i 11 dagar. Det går väl bra, saknar dock att ha mitt eget. Men det kmr. Jobbar nu igen på statoil, eller Circle K då. Så det är skönt, bättre än ingenting.

Men vad har jag gjort. Jag har varit en hel del med ljunga gänget på skogsturer, varit till svall och ätit med tobbe, f och Milling.

Sen får vi ej glömma den lyckade vinkvällen med angie, nanna och bella.

Och nu idag har jag jobbat förmiddag och sedan for jag iväg och tränade. Känns verkligen hur otränad jag är, var ju trotts allt mer än ett år sen sist. Bye


Ösd nuförtiden

Igår vinkade jag adjö till mina kära kollegor på statoil. Sorgligt. Kom väl till ösund vid 19 tiden. Idag vaknade jag vid 05 och kunde inte somna om, känns fruktansvärt att inte ha ngt jobb. Haha, första dagen som arbetslös. Ligger bara i sängen och väntar på att mor ska kma hem. Då ska vi inhandla lite grejer hit och lämna in våra däck på hotell. Måste köpa galgar(?) så att jag kan hänga upp mina jackor på klädställningen jag köpte i tisdags. Kmr nog bli bra detta tillslut


RSS 2.0