DU KAN KOLLA PÅ MIN RYGG


BAKOM RYGGEN VAR DU SVAG

idag fick jag sitta själv nere i källaren och måla. inte alls läskigt. bara så där jätte tyst och ingen levande själ. har jag tur kommer det någon som ska cykla vidare till m-huset. men det är ju en på miljonen. men min kompis hade visst försovit sig bara så fick sällskap där nere ändå, fast det var först vid 11. då jag liksom redan jobbat 4 timmar.
 
sitter och väntar på mat nu så jag kan duscha och sedan skulle vi hälsa på farmor en sväng innan dagen tagit slut
 
 
 
 

LEVANDE DRÖMMAR

minns du denna dag felicia? dansdrottningarna

DET RÄCKER INTE MED ÖGON FÖR ATT SE

ha kollat på gamla klipp när jag var liten med sandra. eller ja hon var ju också med. men sen har vi myst med kladdkaka i soffan till ringaren i notre dame. den gick på disney så där vid 19.
 
nu sitter jag och väntar på rebecca som visst ville besöka mig på kvälls kvisten. skadar ju inte.
vill spela fotboll också. men inte då. är ju där runt 100 mil bort från det.
 
på fredag sover jag hos rebecca. vi ska kliva upp där vid 5 för att ta ett tåg till luleå. kolla om man hittar något fint att bära med sig hem. fast anledningen från första början var att hon skulle klippa sig där.
 
vi kommer hem igen vid 18. lagomt till kf alltså
 
 

BLEV BARA BRYDD

dom fina sidorna av oss.
 
kom nyss hem från stan. vi körde hem sandra och hälsade samtidigt på henne lite fort. fick samma syssla som alltid när jag kommer dit, diska.
 
men nu måste jag duscha. skrubba bort den vita färgen i mitt hår och på armarna. fast kommer nog få minst lika mycket färg i det imorn
 

ORANGE OCH SVART

älskar dig min syster
 

SOM ATT DANSA PÅ MOLN

 

SÅ TOKIGT OCH GALET

hela dagen har jag spenderat nere i en över varm källare. målat gråa väggar vita och dött av damm. men det ser väl rätt fint ut va?
men annars så är jag nog inte förkyld heller utan det är allergi. mot dom där hundarna som springer runt här

DU KOMMER FATTA DET DAGEN DÅ DU ÅNGRAR DIG


YOLO, YOU ONLY LIVE ONCE

idag fick vi smeta in vit färg på en vägg. vi kommer nog få göra det hela veckan. inte den kortaste korridoren. så är dödligt trött och fick till och med ställa in min och rebeccas planer om att bada på utebadet idag för att jag är så förskyld. börjar till och med få lock i öronen.
 
när felicia la upp mitt klasskort på instagram så kom jag att tänka på hur jäkla skönt det kommer att vara att slippa klassen till hösten. börja om liksom. så nu lever jag

BAKOM VERKLIGEHTEN


ÅT HELVETE SÅ KLART

efter att elli åkt hem så hälsade jag och pappa på sandra och mattias. fick diska åt dom som vanligt och sedan slog vi oss ner i soffa och kollade på gossip girl.
 
gruvar mig för att kliva upp så där 6 på morgonen imorgon. så extremt less på jobbet efter en ynka vecka. fast det har ju gått rätt snabbt ändå.
 
nu ska jag ta med mig godispåsen vidare till sängen och försöka somna in ett tag. borde först kanske vika in kläderna i garderoben så jag får lite ordning i rummet. ligger kläder överallt eftersom att jag inte direkt vill vika ner dom tillbaka i väskan när jag valt klart
 
 
 

SOM ATT DANSA PÅ MOLN

medan alla var i viskan igår så var jag med ellinore och kollade film. var ju bra det också. solen steker på för andra dagen idag och imorgon klivcer jag upp strax inom 6.
 
om lite mindre än två veckor så sitter jag på tåget på väg hem till pradiset, ljungaverk alltså.
så här sitter vi. jag snorar och hostar. dumma förskylning som kylan gett mig här uppe

BELIEVE IN THE BEAUTY OF YOUR DREAMS


PLATSER SOM DU ALDRIG SETT

vad händer när man inte känner det som ska kännas. då det liksom försvinner. då det blir mörkt och alla blir lika ovetande som jag. kanske borde leta mig tillbaka, tillbaka dit vart jag en gång visste
 

DET ÄR FÖRST DÅ DET KÄNNS

inte suttit vid en dator på många dagar. har helt enkelt inte haft tid. dhela den här veckan har jag klivit upp mellan 4-6 och jobbat till 2-3. så ja igår sov jag från 5 tills nu på morgonen. fast några gånger emellan så har jag vaknat till och tänkt kliva upp, men antar att det inte gick så bra.
 
men efter dom tiderna så har jag väl bara fikat på stan och ätit på thai två dagar i rad. solat med rebecca och bara längtat lite till gatufesten. har inte funnits så mycker mer att göra eftersom att det har regnat flera dagar i rad och nu är det ju midsommar och allt.
saknar min lilla pingla

ALLTID PÅ DEN SÄKRA SIDAN

hälsar på hos sandra och matti. pappa körde hit mig direkt efter jobbet. så sitter i soffan och väntar på mitt glas juice.
och eftersom att det inte finns några andra bilder så får jag bara nöja mig med denna gamla

LETAR EFTER NÅTT ATT SÄGA

har inte haft tillgång till någon dator. men tågresan gick bra, väldigt lång och väldigt tråkig. ersatts med buss dessutom. igår sov jag hela dagen.
'
idag vaknade jag strax innan 6. och åkte till jobbet med pappa. blev indelad med någon annan tjej i snickeri verkstaden. så idag har vi gjort absolut ingenting. hämtade kort och kläder så allt är klart tills imorgon bara då jag ska vara där klockan 8

FÖR DIG ÄR DET FÖR LÅNGT

ligger nerbäddad med katten. åkte till fränsta vid 10 och sedan satt vi utanför konsum och snacka med lite folk tills mamma kom och hämtade mig 12 ungefär. är inte ett dugg trött. men måste sova efterom att jga ska upp tidigt och spela match. så godnaytttt.
så nu mår jag

ÖNSKAN OM ATT EN GÅNG FÅ LEVA SÅ IGEN

biljett bokad. nu är jag glad. hinner även hem till gatufesten. eller kommer hem där vid 6 på lördagmorgon. blir nog bra. så nu är jag glad igen.
sådärja, denna lilla pärla kommer jag sakna i alla dessa dagar

NÄR MAN VÄNTAT FÖR LÄNGE BLIR INGET SOM MAN TRO

så där jätte kul när rektorn hittar på grejer vi inte ens gjort bara för att föräldrarna ska tro att hon hade en anledning till att stänga av oss. vi hade visst gått ifrån hela klassen och sparkat en boll mot en dörr så småbarnen inte vågade gå ut. sanningen var mer att hela klassen gick tillbaka till skolan och att hon stod för dörren så dom var tvungen att vända. skitskola, skitrektor. ja och det var visst kränkning det vi gjorde, så fint skrivet i det där lilla brevet.
vaknat upp ur döden ungefär. sovit hela dagen och missat min uppkörning vid 3. men ska väl fixa mig nu

ALLT SOM VI EN GÅNG VAR KOMMER ALLTID FINNAS KVAR

varit ute i solen hela morgonen. eller ja två timmar, men skönt är det. nu ska jag duscha och sedan ringa felicia och fråga vafan som händer en fredag som denna. för imorgon vid 11 så åker jag mot kiruna. men först på dagen så är det match med lilla laget då

SÅ HÖGT UPPE

maten på hussborg var underbar. kalsro var väl mindre roligt. fast vi drog oss ut på vackra ljunga istället. så nu har sommarlovet börjat. nu väntas det bara jobb i tre veckor, sen kan jag leva livet fullt ut igen.
'
men idag skiner solen och jag måste ta mig upp ur sängen. kan inte sitta här inne när det är så fint väder utanför

SOM ATT LEVA PÅ RIKTIGT

jag är trött coh glad. men jag ska sova efter allt springande på ljungaverk. goddnatt och jag är glad, liiiite för att jag gått ut nian
MIN LOVE VÄN

SOM ATT ALDRIG MER BEHÖVA TÄNKA

har bytt om klart för kvällen. men kommer nog behöva en jacka eller kofta. ser lite kallt ut. men har jag inte snälla grannar så säg! kommer över med en fin bukett åt mig.
älskar livet. älskar att det är sommarlov också

DOFTEN AV SOMMAR KÄNNS I LUFTEN SOM SVEPER FÖRBI



DET ÄR ALLTID SAMMA SAK

hann inte blogga igår men körde upp i två timmar och det gicvk väl bra antar jag. kändes iaf som det. bara två timmar kvar nu och sedan prov. efter uppkörningen så åkte jag direkt till ånge för att sova hos nanna.
'
nu har jag nyss ätit massa gott och ska duscha och det tills ikväll. slutade på kalsro ändå. så glad över det.
'
blev så överlycklig över mitt vg i engelskan. kämpade tills det gick. tre år alltså. dom senaste två har jag stått där med g som inte rörde en min på mig

DON'T LET ME FALL

ligger på sängen med felicia. hon blev en övernattare här inatt. sååå mysigt. imorgon är vi ledig, jag, felicia, edvin och oskar. vi får tyvärr inte komma på skolan. töntiga äckliga rektor. men vi ska dit ändå, iaf jag och felicia.
'
spelade match och vann. gjorde 10 mål i mina drömmar. vilket menar att jag gjorde lika många som alltid, 0

KANSKE INTE BEHÖVS EN FÖRKLARING

sitter hos felicia. och på måndag ska jag upp klockan 6 på morgonen för att jobba på lkab som länge planerat. så jag åker mot kiruna på lördag skulle jag tro. längar så jag dööööööööööörörörörör


STANNA EN STUND

tog en sovmorgon idag. orkade verkligen inte kliva upp när klockan ringde 7. men det är ju ändå ingenting speciellt i skolan nu så. bara klassens dag, det är ju verkligen så där jätte roligt.
'
idag efter skolan följer jag med felicia hem igen för klockan 4 hämar pär upp oss för att vi ska på match i stan med lilla laget. måste ju ställa upp och det är ju alltid kul med fotboll mena jag. ska spela en match på lördag också sen så stannar fotbollsskorna på hyllan resten av sommaren.
'
imorgon ska jag köra upp till amkortet. är väl på tiden nu tycker jag. skulle egentligen göra det igår och idag men igår blev det inställt och idag har jag ju match. men imorn då jäkla. missa ju matchen jag skulle se i ånge men det är ju inte hela världen.
sweeeeeeeeeeeeeeeeet

FÖR ATT SVÄNGA FÖRBI DET OVÄNTADE

kaos på skolan. arga lärare, krossat glas, flygande vattenballonger, avstängda elever och bara katastrof helt enkelt. avslutade allt med att alla fick fika ändå fast alla omständigheter.
'
efter skolan följde jag med felicia hem. nu sitter jag ensam hemma nerbäddad i sängen och funderar på att slå igång en film

SOM ATT VARA UTAN KÄNSLA

ligger intryckt i ett hörn. måste kliva upp och duscha. orkar ingenting längre. fan för skolan

FRUSNA HÄNDER OCH FÖTTER, MEN ÄNDÅ VANDRAR HON

sitter ute på bron och försöker vifta bort alla mygg som ständigt ska irritera mig. mitt enda sällskap är hunden som bara ska vara upp i mitt ansikte och göra så jag nyser ihjäl mig. har fått många läxor gjort idag också. nööööjd kallas det

MISSFÖRSTÅND BLEV DET NOG, ALLT FÖR MYCKET

solen är borta och jag behöver den. fast kanske är lika bra att ge upp. kommer aldrig hinna bli brunare till avslutningen. han kommer vinna i år igen. måste göra en biologi uppgift och so annars kan jag hälsa hem till dom betygen.
'
ska springa och leta rätt på den där söta katten som ger mig värme. min nya vän helt enkelt

JAG KAN INTE FATTA ATT JAG TAPPADE BORT DIG

eftersom att min dator är helt paj nu så får jag sno mammas. funkar väl det också antar jag.
'
igår vid ett fick jag besök av leeken och tobbe. var halvt död men alltid trevligt med lite besök. resten av dagen så gjorde jag absolut ingenting. men senare på kvällen så blev det en sväng till stan med felicia, krille och robert. kom hem där vid halv 3 och kunde inte sova så satt uppe tills jag inte orkade med mig själv.
'
mamma som varit borta 3 dagar nu är hemma. så nu antar jag att man kan andas igen. ta tag i livet igen liksom.
måste försöka se lite glad ut. egentligen så är jag dödstrött och allt sånt där. ögonen lägger snart av. men det är ju så här jätte fint att när kompisen mellan ögonbrynen håller på att försvinna så kommer det en ny på kinden. så lycklig, så lycklig

SÄGER ATT ALLT ÄR BRA

ligger på sängen och myser med katten eftersom att någon ringde och väckte mig. vill vara ute i den fina solen men kroppen orkar inenting idag. mitt rum är katastrof och hela jag detsamma. ska nog ta en snabb dusch nu och sedan vila ett tag till fast framför tvn

I HELA MITT LIV HAR JAG LITAT PÅ MIG SJÄLV

somnade med feber och vaknade till en felicia stående i dörröppningen. hon trodde inte på mig när jag sa att jag var halvt död. hon fick med mig ut på ljunga ändå. men det var totalt katastrof så vi gick hem igen.
'
nu ligger jag nerbäddad igen och mår inte alls bra. antar att jag får somna med feber igen. lär nog få göra det i nån dag framöver också

SOM ATT SKICKA SAMMA MÄNNISKA VARJE GÅNG

gjort alldeles för mycket idag. stack 2 timmar tidigare från skolan för att hälsa på felicia på bykrogen. solen har stekt på som igår och gräset fortsätter bli grönare.
hjärna är någonting smart jag fick när jag skapades. men vart försvann vettet som borde ha funnits där

NÅGOT SÅ GALET SOM ALDRIG RIKTIGT FUNNITS DÄR SOM NU

som att springa för långt i nått slags lopp med tron om att en gång vinna det man aldrig haft. som att bli nersövd i flera år och missat att man en gång levt med allt

BEGRAVER MINNENA UNDER JORDEN DEN HÄR GÅNGEN

sitter på golvet och gör klart alla saker som ska vara inne idag. ritar stapeldiagrm i svenkan och skriver grammatik i engelskan. resten tar jag ikväll. får ju bara två timmar extra när jag "försover" mig.
'
igår kom jag fram till att jag aldrig i helvete ska skratta igen

UTKAST: MAJ 23, 2012


TROLIGTVIS GLÖMMER DU

tog ut kaninen på gräset och då började det regna direkt. skit väder. så jag tog in han istället för att mysa lite.

men idag så ska jag nog bosätta mig nere på mitt rum. borta från regnet och det. en bra film kan lösa såna här regnproblem

VÄGRAR FÖRLORA PÅ DET DU VANN PÅ

vårat lag har lagt ner. sätter fotbollsskorna högst upp på hyllan. dör ett tag och fixar det sista med skolan för att sedan åka till kiruna och kunna andas igen.
efter träningen igår med lilla laget så duschade jag och slog mig ner i soffan direkt till dh. sista avsnittet föralltid var det men fick ändå inte se klart det. fick istället skynda mig att fixa mig på 20 min. för att sedan sätta mig i en bil med krille, robert och felicia. blev en sväng till stan så kom hem runt 2.
'
men nu är det fin väder ute så ska ta med mig kaninen ut en sväng så han får hoppa runt lite i det blöta gräset

JAG ÄLSKAR DIG JOSEFIIIIN.

blogg rape! vi har nyss kollat på tv och josse har nå fel så hon måste städa precis helatiden! men jaja nu ska vi göra läxa så duktig som vi är! sedan åker vi vidare på fotbollsträning fast det har ju josefiiin redan sagt! jaja hejdå ifrån miiig

LETAR EFTER NÅGOT SOM INTE FINNS

på 2 timmar har jag inte fått nått gjort och förflyttat mig 3 meter ungefär

ÄNDRAR DET MAGISKA TILL NÅGONTING SÅ OMAGISKT


lättar från marken över det övernaturliga. för det är du, du som ändrar tyngdkraften och det är jag, jag som får gå efter dina krav. min osäkerhet tar över i dom stunderna

LEVER I LEKAR SOM INTE ÄR MENAT FÖR MIG


sitter rätt oskönt. känner ingenting om ingenting. har svensk engelska och allt går åt fel håll. men jaja, antar att jag borde lärt mig det för länge sedan.

idag är det träning och det känns skönt. imorgon är det match. ännu skönare. så nu ska jag leva. leva livet. om det nu gick.

lurade till oss ett varsitt äpple. just för att vi är så bäst

DU BESKYLLER MIG FÖR SÅNT SOM INGEN ANNAN KAN PÅSTÅ

vem vet om det är sant eller falskt, om det skulle finnas olika åsikter. hur skulle man själv ens kunna veta om man gör rätt eller fel, om man inte lärt sig vad som är vad. varför säger man att det är ett misstag, om man gör det en gång till. så säg mig varför, varför ingen vet och varför alla säger så. men nu säger jag sanning att om du trycker >>här<< så hör du det bästa, och själva han är bättre än bäst

IBLAND UNDRAR JAG HUR JAG ENS KUNDE TÄNKA SÅ

dagen har gått snabbt som satan. vandrat ner till kyrkan i regnet för att kolla på dom som skulle träna på sång till avslutningen. låter väl helt okej. längtar ihjäl. kan knappt tro att det är redan nästa vecka.
'
just nu vill jag bara upp till kiruna. händer för mycket här. kanske är bra att komma bort ett tag. men dit är det inte heller lång tid kvar. bara nån vecka                                                         

SÄG HUR DU KÄNNER OM MOLNEN SOM RÖR SIG PÅ ETT ANNORLUNDA SÄTT NU

du pratar aldrig längre om hur dina ord ändrar språk. du håller dig till det som inte förstör. du är rädd för att falla ner igen. men jag lovar dig, faller du står jag redan där nere och fångar dig

MINA DRÖMMAR FINNS SNART INTE LÄNGRE KVAR

försov mig denna måndag också. glömde ställa larm. men ingen som gråter över det. fixar mig lite snabbt nu bara och sen får jag åka till skolan ändå. men dit är det ju ett tag.
'
hade somnat så fint igår kväll i tid å allt. tänkt att jag ska vara pigg idag och inte springa runt på skolan trött. men där runt 12 blev jag väckt ändå. tänkte stänga av ljudet innan jag somnade men tänkte att alla har ju ändå skola och det imorgon så. men grejen var att jag inte kunde somna om på minst 1 timme

JAG VILL VARA VANLIG, VAD DET NU ÄR

sov 2 timmar som måste ha varit dom 2 timmarna som gjorde min dag. fortfarande dö trött och lever knappt. känns som att det jag gjort idag aldrig hänt.
'
imorgon är det dags att ta tag i livet igen och inte bara tro på lekar. för imorgon är det skolan igen. men vad gör det. 2 veckor till är det enda jag någonsin i hela mitt liv behöver slösa på fränstaskolan.
'
just nu är väl det bara att sova i tid och voxa lite med felicia. så godnatttttttt.
om det nu skulle råka finnas någon vänlig själ som hade vilja starta min tv med filmen dear john så hade jag varit tacksam! tack på förhand antar jag

SKAPADE PROBLEM SOM INTE ENS FANNS DÄR I BÖRJAN


DET ÄR ÖVER NÄR DET ÄR ÖVER, INGET MER MED DET

jag har legat i sängen och försökt dra mig upp till duschen i en timme nu. verkar inte funka så bra. men ska nog ta mig dit och sedan lägga huvudet på kudden till lite musik. har inte sovit en blund inatt känns det som. vaknade alldeles för tidig också

STEGET NÄRMARE DET SOM KALLAS DÖDEN

ligger på sängen med surfplattan på magen. har precis ingenting att göra. men klockan 12 drar vi mot ånge, typ. det bero på när felicia och hennes pappa hämtar upp mig.
'
hela morgon har sandra, sara och jimmy varit på kattjakt. en liten kisse var spårlöst försvunnen. men det är bra nu, eftersom att den är tillbaka på sin plats igen.
det ser ut ungefär så här. fast ni kanske ser mitt enda sällskap, fet finne mitt mellan ögonbrynen. så fint

ALLA GÅR UPP OCH NER MEDAN DU STÅR STILL

dåligt väder. hela dagen är förstörd om det ska vara regn och mörkt hela tiden. men efter regn kommer solsken. så får väl hoppas på det bästa antar jag.
'
har inte tagit mig upp ur sängen riktigt. lika bra att dra sig upp och börja fixa sig. vi ska ju trotts allt på träslagget innan 12 någon gång.

JAG VET ATT VÄNTAN INTE LEDER NÅGONSTANS


JAG SER DOM INTE HELLER, VILL DU LÅNA GLASÖGON?

som en återberättad saga för barn som inte lyssnar. dom vill inte veta vad som egentligen hände. dom vill bara ha ett lyckligt slut. precis som alla andra

MEN KUL ATT LIVET FORSÄTTER FAST JAG PAUSAT

sitter på golvet med lite bas bredvid mig. det enda jag är på dagarna är trött och less. MÄNNISKOR SOM INTE KAN UTALA ETT "VI". men annars så leker väl livet som vanligt bara antar jag. och alla andra små saker är väl bara ett steg närmare framtiden på nått konstigt sätt.
'
ska hoppa in i duschen snart och sedan lägga mig. fast ska nog först se inspelningen av desperate housewives som mamma var så snäll att spela in i tisdags.
'
det känns bara som att kvällarna försvinner på ingenting vettigt nu för tiden. sitter bara hemma och planerar morgon dagen ungefär. fast det kanske ska vara så.
jag antar att jag bara kan längta till sommaren. föR den verkar ta god tid på sig att komma. vill ha värme och shorts. solglasögon för att dölja dom tomma ögonen utan den svarta mascaran som sköljts bort av badvattnet. ja, nått sånt ungefär

MAN VET INTE VAD MAN HAR FÖRRÄN MAN FÖRLORA DET

satt länge på en hård bänk. kallt var det. men ändå soligt. men nu har jag fått i mig många klubbor och kännar att jag verkligen behöver slå igen ögonen en stund. imorgon blir det att kliva upp tidigt igen. ska vara i ånge hela dagen lång och kolla på träslaget

RSS 2.0