En helg närmare hem

Jobbat hela helgen. Fortsätter tills på fredag då jag äntligen är ledig igen. Jobbar dock bara till 12 hela veckan, så det är ju hur skönt som helst. På tisdag kmr angie hit och stannar tills helgen, då det blir utgång. 
 
Har börja känna att det är lite tråkigt att lämna sthlm nu, men jag vet att jag inte kmr ångra mig. Har ju planerat detta i typ ett halvår nu. Ska bli skönt att kma hem ändå. Eller typ hem. Är ju bara 31 dagar kvar nu, redan börjar packat haha. 
 

och då var det dags

helgen har varit bra. kom hem igen igår kväll, alltid skönt att komma hem. snart så är det inte lika långt hem. jag har nämligen sagt upp mig idag. så den sista augusti lämnar jag sthlm. har dock inte bestämt om det blir ösund eller svall ännu, men det visar sig. ska bli så skönt på ngt sätt. borta bra, men hemma bäst. visst längtar jag hit när jag är i ljunga men det är ju för att mitt hem finns här, så det kommer vara skillnad när jag har nytt där uppe sen. plus att jag äntligen efter ett år kan ha min hund. 
 
nu har jag bara satt igång att leta jobb och imorn ska jag ringa och kolla lite boende. det känns som att livet är påväg i en bättre riktning nu. det jobbiga är bara att frakta alla saker 50 mil. ngt ännu jobbigare är att jag jobbar eftermiddag denna vecka, så ska väl alldeles snart åka iväg och jobba till 00

Den 21 juli

Torsdag, och idag får jag äntligen hämta upp bilen. För att sedan hämta upp Sandra och Johan då när de landar efter 14 tiden. Och då väntar bara en dag till att kliva upp 04, skönt. Fast nästa vecka väntar stängning och jobb helg, vilket suger. Men det ingår i livet.

Så om jag åker upp över helgen nu så ska jag hjälpa mamma att flytta lite. Eftersom att hon lämnar ljunga och drar sig till ösund. Känns lite små sorgligt, där jag mestadels har växt upp liks, alla mina barndoms vänner osv. Dock så är det ju bara en h bort, men känns som mkt mer


Inte ens mänskligt

Idag är fan första dagen som jag inte somnat efter jobbet när jag har öppning. Kliver ju upp 0350 så är alltid svintrött. Men idag hörrni så tog jag och tvätta och städade. Fast före det så var jag in med bilen för att de ska fixa lite småfel som de glömde, så imorn väntar ej en rolig dag. Till att börja med så ringer klockan 0240. Just för att jag ska hinna ställa bilen utanför firman eftersom jag ej kan sticka från jobbet och göra det, lite väl långt när det är på söder. Så för att jag ska hinna åka kommunalt till jobbet därifrån så måste jag alltså kliva upp så tidigt, fast frågan är om man ens kan kalla det för morgon. Tur att jag bara jobbar till strax efter 12 iaf.

På torsdag ska jag hämta Sandra och Johan från Arlanda, om bilen är klar då vill säga. Så ska de stanna här hela helgen. Dock drar jag upp till svall eftersom jag är långledig och behöver lite tid att fundera över saker och ting.

Helt sjukt vad min nagel gick av idag, smärtan går inte att beskriva. Gn


1808

Det spelar ingen roll hur många gånger någon säger det, man måste inse det själv


13 juli

Idag hörrni, så har jag bott här i sthlm i ett helt år. Efter många om och men, så lämnade jag aldrig, för hemma finns kvar. Hade jag flyttat härifrån nu, så hade jag förmodligen aldrig kommit tillbaka


Bara tisdag

Jag mår skit. Klockan är snart 23 och jag är livrädd att jag är påväg att få lunginflammation. Men det trodde jag även i våras en gång, och då fick jag såklart inte det. Så jag hoppas att jag bara inbillar mig nu med. Anrs så imorn onsdag så ska jag hämta Sandra och Johan från tc och så ska dom sova här en natt innan dom jävlarna drar utomlands.

Idag jobbade jag även över i 2 h för att folk inte bara kan ta ansvar och jobbet de pass som det tagit på sig. Får se om jag kan somna nu så jag orkar mig igenom ännu en jobbdag.

Men kan ta helgen som var lite snabbt, jag, angie, tuva, tea och grabbarna drog till stan och gick ut i fredags. Vilket gav mig en krossad lur. Det jobbiga är att jag är så fruktansvärt lat att jag inte säkerhetskopierat allt så jag kan lämna in den. Lördagen var jag med wille och grabbarna hela dagen och natten typ. Sen åkte jag hem runt 14 tiden i söndags. Men nåväl bjuder på lite pics från fredagen


bara lite grejer

Saknar rutiner, en vecka är för länge ifrån jobbet. Haha. Känns typ meningslöst att inte göra ett shit om dagarna. Inget vettigt liksom. Men snart åker jag hem igen 🙌 
Har ju ändå hunnit med en hel del skoj under tiden jag varit här. Åkt båt, badat i mängder, träffat saknade vänner och typ tusen andra små saker. 
Imorn r det förmodligen utgång i svall med lite gamla vänner, samt angie. Ska nog bli roligt, hoppas jag iaf. Godnatt 

bara är så

you can't find happiness in the same place you lost it.

RSS 2.0