nu i helgen

Flyttade in igår med hjälp av Kristoffers bror jonte, skönt kan jag lova. Bilder kommer att komma så fort vi fått upp allt, för just nu lever vi i kartonger. Parkering var tydligen svårare än vi trodde. Betalade 130 spänn igår för att parkera under natten. Dessutom har jag fått noll sömn för att vi klev upp tidigt imorse och åkte tillbaka till gamla lgh för att städa. Så imorgon åker vi och tömmer kyl och frys, samt tar med alla städsaker. Sen är det tack och hej därifrån. 

Sitter nu på jobbet efter en väldigt stressig och trött dag. Håller på att somna och att då jobba ett pass på nio timmar är inget jag rekommenderar. Dock återstår bara sex timmar nu. Längtar för övrigt inte tills jag åker härifrån vid 00 för att inte hitta en gratis parkering och måste gå flera km. Sånt som livet erbjuder

i väntan

Det är 2 minus och det är iskallt ute, haha. Kan tänka mig hur det kommer vara när det blir mot 10 minus, då kommer alla dö typ. Mer än 90% av alla kunder som kom in nämnde kylan minst en gång. 

Men annars så sitter jag bara i bilen och väntar på kristoffer eftersom att vi skulle åka och handla efter jag jobbat klart. Men det tar ju som förväntat 10 år

som vanligt

Var ett tag sedan jag skrev, men jobbar mest hela tiden. Väldigt stor brist på personal. Men annars så hade jag ju beställt en klocka åt Kristoffer i julklapp och såklart så igår ville han köpa en klocka.. så han fick den igår, eftersom att allt avslöjades när jag försökte stoppa han. Men det är väl bara som vanligt.
Annars så händer väl inte så mycket, lite mer än en vecka kvar till flytt. Åh vad jag längtar 
 

lite stycke sesam

Denna dagen har varit alldeles för lång. Vaknade runt 06 för att gå till en intervju som jag trodde skulle passa överrens med mitt schema, men det funkade inte så då var det över. Sen började jag på jobbet 13.30 och är fortfarande kvar här, ynka 40 min kvar bara av denna eviga dag. 

Imorgon får jag iaf sova ut, börjar inte förrän 14.30. Annars så har jag knappt sett Kristoffer, lite idag typ och i måndags innan han åkte när jag precis kom hem. Känns som att vi in har gjort slut, haha. Eftersom vi knappt hinner prata i telefon heller för att på dagen när jag är hemma så sover han och sen jobbar båda osv. 
Så lite saknar man ju som

lite söndag

Sitter på soffan och har nyss fikat. Kändes konstigt att komma hem från jobbet förut och så var inte Kristoffer hemma på en söndag, ingen var hemma. Han jobbar natt vecka så kommer få sova ensam hela veckan typ. Men jag ska nog överleva, är väl mest tråkigt att vara just ensam.
Annars så ska jag väl gå och lägga mig snart eftersom att jag ska upp och jobba till 05.30. Känns sådär. Men utöver det så hoppas jag bara att planerna går igenom och biljetter bokas på onsdag till summerburst! 🙏 

en helt vanlig onsdag

klockan är 06 ungefär och fattar inte hur jag aldrig kan somna om efter att kritoffer åkt fast att jag ligger kvar i sängen när han kliver upp. är ju alltid jätte trött innan han åker. börjar ju inte förrän 14.30 idag så är några timmar som jag ska döda. 
men jag ligger iaf i sängen än och längtar tills vi ska flytta, så förmodligen blir det att jag börjar lite smått att packa.
 
bara för att ajg inte har något att göra och sitter vid datorn dessutom så får det flyga upp lite gamla bilder, bara därför att
 

evig längtan

Nuförtiden känns livet underbart. Den första december flyttar vi in i en större lägenhet på 67 kvm istället för 42. Mindre hyra och nu där vi vill bo, lite mer i smeten i Sundbyberg, nära till tunnelbana, jobb och allt. Längtar så jag håller på att dö. Den enda nackdelen är ju att den inte är nyproducerad som den vi bor i nu, men den är ändå helt ok. Vita väggar osv så inget utöver nått vanligt.

Så idag efter jobbet nu så åker jag och köper lite flyttkartonger så jag kan börja att packa lite smått. Men nu ska jag jobba på så att tiden går lite fortare 🙈🙈🙈

RSS 2.0