little things

har inte haft tid till att blogga på länge eftersom det är en miljon grejer med skolan just nu och att jag har börjat tränat på moove nu, så det är det som tar upp det mesta av min tid.


men imorn så är det sista dagen innan lov. och lov innebär att sova, sova och sova. med tobias förstås. på lördag ska jag angla med felicia, tobbe och andreas, blir nog roligt.

jaja, nu ligger jag iaf och väntar på tobias hemma hos han eftersom han fortfarande är och tränar. jag blev klar en aning tidigare tydligen. så längtar bara efter ett bad så fort han kan ta och komma hem.

i övrigt har vi bara gosat och ätit vofflor idag.

justeeee.... sandra har ju äntligen kommit ner hit igen så imorn ska jag ta mig hem igen, var ju ett tag sen sist. tack och hej från mig

sex underbara månader med min tobias


älskar min pojke

slutade 12 idag. fredagar är det bästa som finns.

fast denna fredag får jag ta hand om min febersjuka tobias och kolla massor på one tree hill. funkar det också eftersom jag får vara med han som jag älskar.

alla hjärtans dag igår kunde inte hellrr varit sämre. kom hem till rosor, godis och världens finaste pojke då





och här är bilden...




måndag kväll

är barnvakt medan mamma och örjan köper mig och tobias en digistive. för ikväll blir det lite måndags mys med godis och popcorn.

dip dye

fick en kommentar om hur jag gjorde min dip dye. jag köpte helt enkelt bara en sån där som gick mycket på reklamen förut. då fanns den bara på ålhens. men nu finns den säkert lite överallt. 
men eftersom att mitt blivit lite uttvättat och får bara till det så där ljust och bra på bilder så ska jag färga en gång till med det där någon dag här framöver. var faktiskt väldigt bra och enkelt eftersom man får med en kamm som gör att det blir lättare att märka ut osv. så rekomenderar det helt klart! 
 
 

himlen faller ner ibland

är ju ledig måndag och tisdag också så jag och tobias drog oss ut i snön med jimmy. såg lite ut så här.
.
annars så är det väl bara skönt med lång helg
 

....

och jag tryckte fel igen,



men nu så

det här var bilden till texten..

men den försvann så den får vara här uppe

du ger dig själv bara en smäll på käften

sitter i soffan och kollar på family guy med en chai latte.

engelska provet gick väl ganska bra endå antar jag, kändes iaf inte så svårt




sitter här, för att sitta här tills 12.00

har cad och sedan teknik. men har bara fem minuters rast mellan så ska sitta här i två timmar till och ruttna.

efter lunch är det engelska prov och sedan är det romeo & julia filmen på svenskan. slutar kring 15.20 idag och då tar jag bussen hem till ljunga för att hämta lite saker bara

dumma tisdag

nu är jag på väg hem och vid 16 är jag på väg till ånge igen för att tobias behöver sina hockey saker, sen åker jag hem igen vid 17. för att träna tills engelska provet på torsdag. vid 21 är jag på min väg yill ånge igen för att sova med min älskling.

sedan vaknar jag vid 07 för att vara på skolan 08. ja det var mitt schema. hej.


så jag längtar till allt åkande fram och tillbaka

bara för en enda kväll

igår blev det en kväll med flickorna. åkte dit vid 18 och kom hem vid 2.30. 
imorse skulle fixa jag åka taxi för att tåget miss att stanna. men det funkade ju det också. slapp gå från tågstation. om man ska tänka lite positivt. men sen att jag fick vänta på taxin i över 30 min är ju en annan sak. 
det blev en lyckad kväll iaf

RSS 2.0