stora stockholm

Idag blev en intervju avklarad, plus att jag körde för första gången här! Men jag hinner knappt andas ut från den intervjun innan nästa ringer, imorn klockan 10.30 ska jag på en till.
Älskar sthlm och allt som har med detta ställe att göra, här trivs jag och här vill jag bo, så är det bara

svar på kommentar

Eftersom att asfalt är ett säsongs jobb så bor de flesta på deras anläggning, vilket underlättar eftersom att de jobbar väldigt tidiga mornar till sena kvällar rätt ofta. De flesta som jobbar där bor inte i själva stockholm, utan en bit utanför. 

Så svaret på frågan är ja, men jag planerade inte riktigt att bo på det sättet, för det är ingenting man kan kalla för ett hem eller för den delen vill

bort härifrån

just nu står allt still, vill bara bort från hela västernorrland. varför ska de vara så svårt att få tag på ett boende i stockholm, man måste vara snabb och det är hopplöst, alltid någon som varit snabbare eller så är det inte tillåtet att ha djur och melwin ska med. kristoffer har ju fast jobb där nere så det är bara ett jobb till mig och ett boende som är problemet, och det är inte bara. var ju meningen att jag skulle flagga men var så lite med jobb just nu så fanns inget, men får se framöver och hoppas.
det känns som att om vi inte kommer iväg snart så kommer vi vara fast här för alltid


ibland räcker inte ord till


och då har jag oxå tagit studenten

en hel del bilder, men studenten var underbar
 
 

blogga hit och blogga dit

mitt liv är så ointressant just nu. ingen skola för tillfället och bara massa längtan till studenten, men snart är et över. vet inte riktigt vad jag ska skriva, för senast jag skrev var det fortfarande snö ute och jag hade nyss kommit hem från kiruna. men tar det kortfattat genom några bilder.
en tatuering blev gjord och den står för nanna, josefin, angelika.
det har varit mösspåtagning och kulturnatten.
även en mösspåtagning i svall som jag och angie åkte på väldigt, VÄLDIGT spontant kan jag lova.
och till det bästa, jag, nanna och angie har tillslut efter ett helt skolår skickat in våran bakbok på tryck!
 
sen så har jag ju varit på vårforum och sånt annat shit, men har en ny tele så finns inga bilder för sånt 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0