livet i allmänhet

Jag tycker att tiden bara springer iväg, jag hinner knappt med. Det är redan nio månader sen jag flyttade hit till sthlm och det är redan tre månader sen som jag lärde mig för första gången i mitt liv att klara mig helt själv. Jag har dessutom redan bott i min första egna lgh i mer än en månad. Hatar när jag får sån här panik när det känns som att jag inte hinner med allt, det är bara fyra månader kvar tills nästa nya stora förändring sker ✌

hemska dagar

Alltså jag sover mer än jag är vaken om dagarna. Inatt kunder jag dock inte alls sova, vaknade svettig exakt hela tiden. Sen tillsist vid 03 så gav jag upp och väntade vaken tills klockan ringde 04. Utöver det äter jag bara chips och mår skit, tror jag har feber och känns som att min axel hoppat ur led. Men veckan har gått fort, redan torsdag imorn vilket innebär mer städning på jobbet. Längtar dock tills på tisdag då vi ska svara i telen "Circle K rissne Josefin" haha kommer bli så fel. Eftersom att Statoil byter namn om ni ej visste det ✌



underbara helg

Alltså älska vårforum och alla inblandade. Vi bodde 10 tjejer i en stuga och det var bäst. 


Dock aldrig mått såhär dåligt i hela mitt liv. Haha. Nu på efterhand. Eftersom att det slutade på alla roliga sätt förutom efterfest både torsdag och fredag så kände jag och angie att vi var tvungen sista dagen på lördagen. Så himla dumt egentligen eftersom jag skulle köra hela vägen hem till sthlm. Så den morgonen blev det två h sömn.
Så väl hemma hos mamma somnade jag i två till h sen påvägen hem så var jag tvungen att stanna flera miljoner gånger och resan tog väl typ minst 6 h. Kom hem runt 01 för att sedan kliva upp på jobb 04.

Så när jag kom hem idag somna jag och missade tvättiden och allt annat viktigt. Men det är en del av livet 

gamla vänner

Var ju på vc vid 14 tiden och nu har jag äntligen fått nya recept så jag kan andas och äntligen ta tag i löpningen mer seriöst 🏃 
Efter middagstod så åkte jag och plocka upp Oskar och vi drog med oss wille till ånge där vi hängde lite med f och nanna. Sen drog jag och Oskar och hämta upp basse och lira lite basket i Fränsta. Kul att träffa lite gamla vänner. 
Imorn blir det äntligen vemdalen, längtar 


mitt hjärta

Vaknade vid 08 idag, fast vi kom hit vid 02. Jag är verkligen skit dålig på att sova. Så jag har redan hunnit med att vara till ånge för att träffa t och f. Vid 14 tiden fick jag tid på vårdcentralen så jag äntligen får testa min astma igen. Annars så är jag bara hur glad som helst att få vara med melwin igen 💕 varit så gosigt hela natten, saknar han verkligen 


bara massa strunt

Alltså denna dag har varit hemsk. Haha. Stressat ihjäl mig fast jag varit på jobbet. Spenderade 13 timmar på jobbet idag, först jobbade jag och sen direkt när jag slutade klockan 15 så började det drygt fem timmars långa mötet. Hade varken packat klart eller städat, plus att mina skor som jag beställt hann komma 🙏 så då var jag ju bara tvungen att ta en omväg hem för att hämta ut dom. 
Längtar tills jag kommer hem och kan inviga med en liten springtur. Det är två olika, så ni ej tror det är ett par, haha. Men hade inte tid att testa båda riktigt. 

För övrigt så är jag påväg nu, mamma kör som skönt är. Längtar dock redan tills på söndag då jag kommer hem och bara kan sätta mig i soffan. Men detta ska bli bra, imorn ska jag vara med Oskar en sväng och förhoppningsvis om jag får en tid åka in på vårdcentralen en snabbis för att kolla upp min andning. Sen är det torsdag och då är det dags att fara vidare ✌

Snart helg

Okej denna dag har ju gått så mkt bättre än igår. Började iaf packa förut, men kom inte så långt innan jag fastnade i soffan framför gg. Hatar att packa, så jobbigt. Men imorn åker jag, äntligen. Inget mer jobb förrän om en vecka, börjar 05.15 på måndag. Kan redan tänka mig hur skönt det kommer att vara. Eller inte. Så på söndag åker jag direkt från vemdalen hem hit.
Det får bli en bild från förra vårforum ✌

väldigt snart

Idag som skulle vara städ och packdag blev sitta i soffan och titta på ggdag. Imorn måste jag verkligen städa och fixa för på tisdag är det möte direkt efter jobbet på jobbet sen efter det väntas en springtur med teamet igen. Sen åker jag, hoppas jag. 

Annars så färgade jag ju håret igrå, blev bra. Men måste nog färga igen, inte så otippat eftersom att det var så ljust. Skir dålig bild, men orkar bara inte kliva upp för det.
Men nog om det, nu ligger jag i sängen och ska sova, klockan 21 för imorn ringer min klocka 04.30

redan helg igen

Veckan har gått fort, redan helg igen. Men denna helg innebär dessvärre jobb. Men det kan ju faktiskt vara kul det oxå. Imorn efter jobbet ska jag färga håret äntligen, mörkt igen. Blivit as ljust utan att jag själv märkt det. 
Ja väldigt ljust, vill ju typ ha jätte mörk brunt. Men känns oxå som att jag vill ha ljusare nu när det går mot ljusare tider. Så svårt det där.

Man annars så händer det inte så mycket, mest glad öber att äntligen var denna stängningsvecka över. Men om två veckor är det dags igen. Men hsh så är jag ligger jag i sängen nu äntligen för imorn ringer klockan strax efter 06

japp, en hel mil

Känns som att jag haft en liten period där jag grävt ner mig, haha. Typ gått tillbaka till gamla foton och anteckningar, och då menar jag verkligen gamla saker. Inte sånt som hände förra året liksom. Men nu är jag tillbaka upp i varje fall. 

För övrigt händer det inte så mycket, dock har jag och Oliwer klarat av milen, är så himla stolt över mig själv. Det var tungt, men det gick. Allt som behövs är viljan. Själv hade jag nog aldrig klarat det. 

Helgen har förresten oxå varit bra, skönt att vara tillbaka till verkligheten igen. Men jobbet startar inte förrän imorn, så idag ska jag ligga i min säng hela dagen bara för att jag kan.

Gud inte bloggat på ett par dagar och så fort jag kommer hem slänger jag in tre stycken. Sad

du kommer inte ångra dig

Ett tips jag vill ge er är att skriva dagbok eller som jag föra anteckningar på datorn, det bästa som finns är att några år senare läsa om vilka misstag men begick eller om hur lycklig man var. 
Första gången jag skrev var den 5 februari 2012. Såklart om någon som krossat mitt hjärta, för vad visste jag om kärlek för fyra år sen. Fast vad vet jag egentligen om kärlek idag, fyra år senare efter att ha upplevt i stort sett allt. Ingenting förmodligen. Men livet går vidare och tur är väl det, för vissa saker går helt enkelt bara inte att förklara, eller för den delen förstå. Livet.
Tycker för övrigt att jag ser likadan ut än

japp


livet

idag är det en skitdag. lämnade in bilen på verkstad strax efter 12 tiden, sedan åkte jag till jobbet för att jag trodde det sklle gå fort att bara skruva ut de där skruvarna som gått av. men efter ett par timmar på jobbet så ringde jag och fråga och då svarade han att det skulle vara klart imorn först. så då tar jag efter fyra timmars väntan en hyrbil hem och sitter i kö och grejer i en timme. när jag kommer hem  nu runt 17 så ringer han såklart och säger att bilen är klar om en halv timme. jag tar livet av mig.
 
inte ätit nått sen 11 och hinner inte nu heller eftersom jag ska kolla på träningen, och det vill jag ju inte skjuta upp. hinner dessutom inte hämta bilen förrän imorn. idag hatar jag bara livet i allmänhet. så nu vet ni. och förövrigt så tar jag tillbaka det jag skrev om att dagarna går fort nuförtiden
 

tisdag kväll

Nu ligger jag helt död på soffan. Men stolt över mina 5 km idag. Imorn är det vilodag, känns i hela kroppen att det behövs. Men det är skönt, jag är piggare om dagarna. 
Imorn väntar en ny jobbdag. Jobbar dock hellre från klockan 05 än att börja 15 och jobba till 00, som jag ska jobba nästa vecka tyvärr.

Annars så tycker jag att dagarna går fort nuförtiden, redan onsdag imorn och snart helg igen 

att vara på väg någonstans

hade mitt utvecklingsamtal med chefen idag. gick jätte bra. jag tänkte aldrig riktigt på det själv, men när jag och krille gjorde slut och jag inte hade en aning om vad jag ville göra av mitt liv, ingenstans att bo och allt var kaos i mitt liv. men hur som helst så visade jag tydligen inga av mina känslor på jobbet, och det hade han aldrig varit med om förut, allt nån som står i världens ände och ändå kommer till jobbet med ett leende på läpparna som att livet vore underbart. (jag bestämde ett möte med han precis efter allt det och förklarade läget så han liksom visste hur det låg till och så). jag är riktigt stolt över mig själv för det, och att jag tagit mig så här långt som jag gjort idag och att jag nu vet att jag är på väg någonstans. vilket jag inte visste för bara två månader sen
 

en tur utanför spåret

Blev as sugen på att ta en springtur så slutade med att jag tog mig ut på en tur. Men jag sprang vilse, tänkte att jag bara skulle vika av för att springa i lite backar. Tog till och med denna bild så jag skulle komma ihåg hur det såg ut där jag kom ifrån.
Planerna var att springa kring 5 km. Men det slutade med 2,2 km extra runt i skogen innan jag hittade ut. För gps visade bara gångvägen och inte själva spåret. Så jag kommer aldrig mer vika av från spåret, haha. Aldrig mer.

Mina ben är helt döda nu och jag har satt mig i soffan och kommer nog inte komma upp härifrån på hela kvällen. Ska bli kul att se hur jag känner imorn efter alla dessa backar ☺ 

Är så himla skönt att springa, spec när man har mycket att tänka på. Sen har Spotify en grej där de ställer musiken efter tempo, as bra! Spec för mig som inte orkar hålla jämt, utan joggar lite sakta för att vila. Då byter den till lite lugnare låtar. Så den rekommenderas!

en bättre vecka

Helgen var bra. Och denna vecka känns ännu bättre. Men det var lite halv jobbigt imorse när klockan ringde, men det gick. Imorn väntar det däckbyte och sen en springtur. På onsdag ska jag kika på ett fotbollslag som jag kanske ska börja spela med, längtar. Inte spelat på typ ett ett år, men har saknat det som fan. Har ju typ spelat sen jag gick i trean så varför ge upp nu. 

Jag som kände att förra veckan var bra, denna vecka känns ännu bättre. Allt får ni inte veta, men det är för att det inte blir nå kul sen isf.
Annars så händer det väl inte så mycket mer, blir ånge till helgen. Ha det bra

inget speciellt


alldeles för dåliga sovrutiner

Var vaken halva natten eftersom att jag sov hela dagen igår. Vaknade runt 08 och drog på mig springkläderna och tog mig en vända på 5 km. Kände lite ångest över att jag inte sprang igår med oliwer så var bara tvungen. Stötte även på denna lilla sak efter vägen.
Det roliga är att det är jätte bra spår här, men usch vilka uppförsbackar. Detta kommer nog kännas imorn. 

Annars så ska jag väl inte göra så mycket idag, bara andas och ta det lugnt.
☝☝

kanske är jag bara allergisk mot människor

Äntligen helg och sovmorgon imorn. Känner dock redan ångest över att behöva kliva upp på måndag. Men annars är det väl inte så mycket mer att säga
"Någon dag kommer vi hitta det vi söker, eller kanske inte, vi kanske hittar någonting bättre"

RSS 2.0