dina ögon, bara dina ögon

igår kollade jag hockey med tobias eftesom att han var sjuk och inte kunde spela. 
 
idag gick jag på skolan fast jag inte mådde så bra. men var ju lika bra eftersom det var så länge sen, och jag vill ju inte missa allt för mycket. nu är jag iaf hemma. men ska snart åka tillbaka till ånge för att vara med tobias igen. han har ju praktik så han kliver upp 6.45 varje morgon nu i fem veckor. 
 
men annars så händer det väl inte så värst mycket

home again

ligger hemma i sängen idag för min hals. men imorn ska jag på bio med felicia, tobbe p och johanna. så jag får hoppas att det blir bättre tills dess
 

just another day

har dragit på mig en sjudom den här veckan också. måste verkligen ta och klä på mig lite mer. inte för att jag vet vad jag skulle kunna ta på mig mer?
 
väntar iaf på tobias nu och då ska vi se den HÄR. har tänkt sett den länge men aldrig liksom blivit av. sen den HÄR ska jag också skräckas av ikväll. såg även paranormal activity 4 här om dagen, jag kan ju säga att jag totallt dog. så läskig var den verkligen. uatn att överdriva.
i övrigt så saknar jag väl bara värmen. och turkiet då
 

allt gör skillnad, för mig

tänkte bara säga att det har gått fem underbara långa och bra månader med min prins idag
 

sometimes we need to stop

ännu en dag hemma. men imorn blir det skola kan jag lova. fast jag klev upp klockan 06 imorse och gjorde i ordning mig helt i onödan

testade någonting nytt

 
och det blev inte så misslyckat ändå

lol, thats me!

 

de säger att du verkligen menar det

"så rädd att du ska glömma bort mig och hur du känner för mig"

allt som är kärlek, är du

 

så rädd att jag ska göra misstag

efter skolan åkte jag och tobias till ljungaverk och nu har han åkt tillbaka till ånge för att träna, så jag ska ta bussen klockan 6 dit. har varit dödligt trött hela dagen, så seg har den verkligen varit.
 
men imorn är det fredag och det betyder sista dagen innan helg. och sen betyder det ju så klart att jag ska titta på tobias hockey match.
en nu ska jag packa idrottskläder och hitta något jag kan bära imorn på skolan
 

alla känner väl nanna


jag skulle dö för dig

sitter hemma på sängen alldeles ensam och kollar på tv. men idag var det i alla fall årets första skoldag. det kan ha varit det segaste jag varit med om. fick F på mitt kemi prov som jag gjorde innan lovet, bara 3 rätt.
 
men ikväll kommer tobias hit efter sin match eller om jag sover hos han inatt igen
 
 
 

RSS 2.0