En fredag i all ära

Nu var det ett bra tag sen sist, men har hunnit varit på utbildning i Örebro på den tiden nu i veckan. Var om säkerhet osv. Riktigt bra och framförallt kul att träffa nytt folk som jobbar med samma och precis oxå fått samma tjänst, sen även de mer erfarna som jobbat ett tag. Kom hemifrån Örebro i torsdags sen hämtade jag upp Rebecca från flyget på fredagen. Så vi gick först en sväng på mos sen gav vi oss ut till stan. Dock fick Rebecca idén om att tatuera sig, vilket var tur eftersom att vi gav oss ut mot gamla stan/söder. Så vi hade turen att vi befann oss på gamla när attacken skedde. Dock var det en jävla resa hem och bort från folkmassor. Man såg riktigt hur stressad och oroliga folk var. 


Alla vägar var som stoppade och ingen trafik var möjlig så det var bara att gå. Så från gamla stan till Hornstull, över Västerbron. Alla ersättningsbussar som för den delen knappt kom fram fullpackades tills dörren knappt gick igen, så det var bara fortsätta att gå ut mot Solna där vi äntligen fick skjuts av en snäll kollega som hämta oss. Men det var liksom nästan fem timmar senare och nån mil bort. 
Det värsta var att efter tre timmar så fick jag tag på en taxi som efter 30 mins väntan bara slutförde och dök alltså aldrig upp. 

Men nu har jag nyss vaknat och har världens blåsor på hälarna och smärta i benen, hade man vetat om attan skulle gå så hör mkt igår hade man ju valt andra kläder och skor såklart. Men vi hade ändå tur att vi befann oss på ett annat ställe och de finns de som hade de värre, och fortfarande har de värre. Hemskt 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0